نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سال "جهاد اقتصادی" گفت: این نامی كه مقام معظم رهبری بر امسال گذاشته‌اند و آن را جهاد نامیده‌اند به این معناست كه این امر با جهد و سختی همراه است و همت خاص خود را می‌طلبد.



اله افتخاری  با بیان این كه همیشه و هر سال، مقام معظم رهبری در اول سال عیدی بابركت، حیاتی و سرنوشت‌سازی به ملت ایران می‌دهند كه آن نامگذاری خاص هر سال است افزود: مردم ما در این سال، ماه‌های آغازین طرح هدفمندكردن یارانه‌ها را می‌گذرانند و مقدمات و قدم‌های اولیه آن تازه گذاشته شده است ولی هنوز اول راه آن هستیم و این راهی طولانی است و بسیار حساس و مهم است و باید همراهی مردم و مسوولان با آن صورت بگیرد تا بتوانند در این كار مهم و قدم مبارك موفق باشند و بتوانند كه عقبه‌ها و مشكلات را پشت سر بگذارند.

 

این نماینده مجلس گفت: مردم ما باید صبر، صرفه‌جویی، همراهی و نیز همدلی با مسوولان داشته باشند و با مدیریت مالی كه در حیطه كاری آن‌هاست و تلاش مضاعفی كه باید هر كدام از آنان داشته باشند به موفقیت این طرح مهم كمك كنند.

 

او ادامه داد: مسوولان نیز باید به وظایف خود در راستای تسهیل امور، رفع مشكلات مردم و سبك كردن بار سنگینی كه ممكن است این امر مهم داشته باشد و با همدلی و وحدت بین قوا در عین تفكیك وظایف و رعایت سرفصل‌ها و مسائل و برنامه‌هایی كه برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، حركت كنند.

 

افتخاری گفت:‌ مجلس شورای اسلامی نیز باید در بحث نظارت و تقنین اقداماتی انجام دهد كه موجب تسهیل امر شوند و باید همراهی خوبی با دولت داشته باشد؛ دولت نیز باید در اجرای دقیق قوانین بیش از گذشته اهتمام داشته باشد.

این عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: قوه قضاییه نیز باید در گلوگاه‌هایی كه ممكن است برخی مفسدان اقتصادی یا سودجویان بخواهند با استفاده از آن‌ها عرصه را بر مردم تنگ كنند تا دانسته یا نادانسته مجری برنامه‌های بیگانه برای به چالش كشاندن این طرح عظیم باشند، قدم برداشته و مراقبت كند.

 

نماینده تهران در مجلس اظهار كرد: باید اطلاع‌رسانی خوبی از طریق رسانه‌ها به ویژه صداوسیما در امر جهاد اقتصادی صورت بگیرد تا هم مردم ما دچار مشكل نشوند و هم مسوولان كاملا در جریان امور و اجرا قرار داشته باشند و بدانند كه نظر مردم چیست و مشكلات آنان كجا است.

به امید کشوری قدرتمند و ولایتمدار

 

لينک مطلب (سال "جهاد اقتصادی" تكمیل كننده سال "همت مضاعف و كار مضاعف" است)
 توسط علي زارعي در سه شنبه 23 فروردین 1390  ساعت 12:18 PM نظرات 0


POWERED BY RASEKHOON.NET