سعيد سلطاني با بيان اينکه صنعت دامداري پس از انقلاب هر ساله جهادگونه فعاليت کرده است، گفت: اوايل انقلاب در تامين بيش از 90 درصد محصولات لبني و پروتييني به بيگانگان محتاج بوديم و از فرآوردههاي لبني کشورهاي خارجي استفاده ميکرديم؛ اما امروز توليدات مواد لبني و پروتييني به اندازهاي افزايش يافته که انواع و اقسام اين فرآوردهها با برندها و ذائقههاي مختلف عرضه ميشود، که نشانگر جهاد در صنعت دامداراي و لبني پس از انقلاب بوده است.
او با بيان اينکه بستر براي جهاد اقتصادي در صنعت دامداري و لبني فراهم است، تصريح کرد: هر کاري ابزار و امکاناتي نياز دارد که اولين گام رسيدن به جهاد اقتصادي، تکميل اصل 44 قانون اساسي و اولويت دادن به تعاونيها است که قطعا با حمايت بخش دولتي و استفاده از اين ابزار، توليدکنندگان ميتوانند گامهاي بهتري را در بخش اقتصادي بردارند.
سلطاني با تاکيد بر اينکه مهمترين موضوع در بخش اقتصادي، تامين مواد غذايي و پروتييني مردم است، گفت: بسترهاي بسيار خوبي فراهم شده و هم اکنون شبکه تعاوني دامداران در سراسر کشور آماده پذيرفتن کار هستند؛ اما بايد شرايط به گونهاي باشد که امور واگذاري با امکانات و اختياراتشان همراه باشد، تا به نتايج خوب دست يابيم؛ بدون ابزار و اختيارات نتيجهاي به دنبال نخواهد داشت.
مديرعامل اتحاديه مرکزي دامداران کشور درباره چگونگي تلفيق هدفمندي يارانهها و شکلگيري جهاد اقتصادي، اظهار کرد: طرح تحول اقتصادي حرکت بسيار خوبي در جهت بهبود وضع اقتصادي کشور است که هدفمندي يارانهها و جهاد اقتصادي هر دو در يک جهت هستند و ميتواند کشورمان را سريعتر به هدف تحول اقتصادي برسانند.
به اعتقاد وي بهرهوري در اين ميان بسيار اهميت دارد که با کمترين امکانات، بيشترين توليد صورت گيرد؛ در اين راستا و به منظور کاهش هزينههاي توليد، قانون بهرهوري بايد اجرا شود که طي قرارداد منعقد شده طرحهاي نوسازي و بهسازي تجهيزات گرمکننده و سردکننده، شيردوشي و... به تشکلها و شبکههاي استاني دامداري واگذار و بيش از 820 ميليارد تومان اعتبار در اين بخش پيشبيني شده است که براساس اين قرارداد وزارت جهاد کشاورزي کارفرما، اتحاديه دامداران مجري و سازمان نظام فني - مهندسي کشاورزي ناظر بر افزايش بهرهوري در واحد سطح است.