درمان خانگی شقاق مقعدی با عسل

درمان شقاق با عسل

 

راهکار خانگی درمان شقاق مقعدی با عسل به این صورت است که ترکیبی از عسل خام و روغن زیتون اصل را با هم مخلوط می کنید و برای مدت ۲۰ دقیقه آن را روی زخم شقاق قرار می دهید و بر روی شکم یا به صورت دمر می خوابید. عسل دارای خاصیت ضد باکتری بوده و یک آنتی اکسیدان خوراکی است که با افزایش اکسید نیتریک باعث تسریع بهبود زخم و بهبود گردش خون می شود.

 

درمان خانگی شقاق مقعدی با عسل
شقاق مقعدی یکی از بیماری های رایج نشمینگاهی بوده که باعث ایجاد زخم،ترک و شکاف در ناحیه مقعد می شود. به دلیل حساس بودن این ناحیه و امکان عفونت آن یکی از روش های درمان خانگی شقاق، مالیدن عسل بر روی آن می باشد. 

عسل ماده خوراکی است که خاصیت ضدالتهابی و ترمیم کنندگی دارد و به همین دلیل برای بهبود زخم شقاق در مراحل اولیه این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد. 

در صورتی که مدت زیادی از فیشر گذشته باشد و یا به شقاق مزمن تبدیل شده باشد روش های خانگی مثل عسل برای درمان نتیجه بخش نبوده و باید با روش هایی مثل عمل جراحی شقاق یا لیزر شقاق درمان را ادامه داد. 

برای درمان زخم شقاق با عسل به موم عسل و روغن زیتون اصل نیاز دارید: ابتدا باید موم عسل را در حرارت غیر مستقیم مثل مایکروفر قرار دهید تا بتوانید عسل را از آن جدا کنید. پس از اینکه موم عسل گرم شد مقداری مساوی از آن را با روغن زیتون مخلوط کرده و روزانه ۲ الی ۳ مرتبه به مدت ۲۰ دقیقه روی زخم قرار دهید.

روغن زیتون یک ملین طبیعی است که می تواند به کاهش حرکات روده برای کاهش ناراحتی و درد در هنگام شقاق مقعد کمک کند. مخلوط روغن زیتون، عسل و موم زنبور عسل را می توان به عنوان یک راهکار طبیعی برای درمان شقاق مقعد در خانه استفاده کرد. کافی است مقادیر مناسبی از روغن زیتون، عسل و موم زنبور عسل را در ظرفی ترکیب کنید و در مایکروویو ذوب کنید تا موم زنبور عسل کاملا ذوب شود. اجازه دهید مخلوط خنک شود و آن را روی ناحیه آسیب دیده بمالید. برای نتیجه بهتر توصیه می شود این روند را چند بار در روز تکرار کنید.

partoclinic.com



ادامه مطلب

نوشته شده در : یک شنبه 16 آذر 1399  ساعت :6:54 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

در دوران نقاهت بعد از عمل فیستول چه باید کرد

دوران نقاهت بعد از عمل فیستول

به طور معمول، می توانید همان روزی که جراحی فیستول انجام می شود، به خانه بروید. اکثر افراد ۱-۲ هفته پس از جراحی به سر کار باز می گردند. زخم فیستول بعد از عمل یا محل برش معمولاً در عرض ۴-۶ هفته بهبود می یابد اما ممکن است تا ۹ هفته طول بکشد تا به طور کامل بهبود یابد.

ممکن است متوجه شوید مقدار کمی چرک یا خون یا ترشحات چرکی بعد از عمل فیستول از دهانه فیستول خارج می شود. این مورد در روزهای اول پس از جراحی طبیعی است. در صورت نیاز می توانید یک گاز را روی دهانه فیستول قرار دهید تا ترشحات را جذب کند.

دوران نقاهت بعد از عمل فیستول بسته به مورد فردی می تواند از چند روز تا چند هفته متغیر باشد. برای بیماران مهم است که دستورالعمل های پزشک خود را به دقت دنبال کنند و هر گونه علائم یا عوارض غیرمعمول را گزارش کنند.

بعد از عمل فیستول چه باید کرد؟

  • مهم ترین کاری که بعد از عمل جراحی باید انجام داد , تمیز نگه داشتن محل زخم و شستشوی زخم فیستول است. برای شستن زخم فیستول می توانید از شامپو بچه و آب گرم استفاده کنید.
  • برای درمان زخم فیستول بعد از عمل یک پد یا گاز را در لباس زیر خود قرار دهید تا در حین بهبود فیستول، ترشحات از فیستول شما جذب شود. اگر در ناحیه مقعد خود درد دارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در ۸ تا ۱۰ سانتی متر آب گرم (حمام سیتز) بنشینید. سپس ناحیه را خشک کنید.
  • راه رفتن بعد از عمل فیستول باید به گونه ای باشد که به زخم فیستول فشار وارد نشود.
  • بعد از جراحی روزی سه بار در وان آب داغ بنشینید.
  • دوش گرفتن نیز موثر است.
  • بیش از اندازه خود را تمیز نکنید. دستمال کاغذی ممکن است پوست را حساس کند.
  • از دستمال های نرم و مرطوب یا دستمال بچه استفاده کنید.
  • از پانسمان استفاده کنید تا محل زخم با لباس تماس نداشته باشد.
  • اگر شما در ناحیه قرمزی یا خونریزی که بیش از یک هفته طول کشیده و تب دارید با پزشک خود تماس بگیرید.

www.partoclinic.com



ادامه مطلب

نوشته شده در : یک شنبه 16 آذر 1399  ساعت :6:54 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

مراقبت از زخم بعد از عمل شقاق

 

از مهم ترین مراحل در دوره نقاهت بعد از عمل شقاق مراقبت و رعایت بهداشت زخم مقعد می باشد.

  • پانسمان زخم خود را به موقع عوض کنید .
  • برای جلوگیری از فشار به زخم هنگام نشستن از بالشت های مخصوص دوناتی شکل استفاده کنید.
  • مقعد خود را بیش از حد و با مواد معطر شست و شو ندهید این کار موجب تحریک زخم و ایجاد حساسیت در آن ناحیه خواهد شد.  
  • اگر مدفوع را نگه دارید منجر به یبوست میشود که با درد و ایجاد شکاف در مقعد همراه است.
  • مدت زمان زیادی در دستشویی ننشینید.

غذای پر فیبر بخورید

برای جلوگیری از یبوست، باید روزی ۲۰ تا ۳۰ گرم فیبر بخورید. مواد غذایی سرشار از فیبر مثل جو، غلات، میوه ها و سبزیجات را روزانه مصرف کنید تا مدفوع نرم تری داشته باشید. اگر نمی توانید فیبر مصرف کنید و یا با مصرف فیبر باز هم یبوست دارید با پزشک خود در میان بگذارید و با تجویز او از ملین ها و مکمل های حاوی فیبر استفاده کنید.

حمام وان آب گرم

 با نشستن در وان آب گرم یا حمام سیتز روزی دو تا سه بار به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، مقعد شما تمیز، جریان خون افزایش یافته و به بهبود درد مقعد کمک میکند. استفاده از حمام نشیمن به این صورت است که ناحیه لگن و کفل خود را داخل آب گرم قرار می دهید.

تحرک داشتن و ورزش

بر خلاف تصور بسیاری از بیماران بعد از عمل شقاق نباید استراحت مطلق کنید و هیچ تحرکی نداشته باشید. این امر موجب یبوست و افزایش فشار به مقعد خواهد شد. برای داشتن تحرک در دوره نقاهت بعد از عمل شقاق می توانید روزی نیم ساعت ورزش سبک مثل پیاده روی آرام داشته باشید.

این عادات برای کاهش علائم نه درمان بیماری به مدت چند هفته یا چند ماه کافی میباشند. اما برای درمان قطعی به پزشک مراجعه کنید.

سوالات متداول درباره عمل جراحی شقاق

بعد از عمل شقاق چی بخوریم؟

مواد غذایی حاوی فیبر برای جلوگیری از یبوست مثل غلات، میوه ها و سبزیجات

برای درد و سوزش بعد از عمل شقاق چه کنیم؟

بعد از جراحی داروهای مسکن که توسط پزشک تجویز می شود در کاهش درد و سوزش موثر است.

عوارض درمان شقاق به روش جراحی سنتی چیست؟

درد و سوزش حین عمل و پس از جراحی، امکان بازگشت مجدد بیماری، خونریزی و عفونت زخم از عوارض جراحی فیشر می باشد.



ادامه مطلب

نوشته شده در : یک شنبه 16 آذر 1399  ساعت :6:54 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

رنگ مدفوع نوزاد نشانه چیست؟

وجود خون در مدفوع نوزاد موضوعی است که موجب نگرانی های زیادی برای والدین می شود. ممکن است شقاق های کوچک مقعد و سایر شرایط جزئی باعث مشاهده خون و یا ایجاد رگه های خونی در مدفوع  بسیاری از نوزادان در دوران شیرخوارگی شود. همچنین علت خون در مدفوع کودکان ممکن است مسائل جدی تر، مانند خونریزی در روده ها باشد.

وجود خون در مدفوع نوزاد چه موقع خطرناک است و باید به پزشک مراجعه کرد؟

بهتر است هر زمانی که خون در مدفوع نوزاد خود مشاهده کردید، با پزشک مشورت کنید. اما اگر نوزاد:

  • اسهال خونی دارد
  • دارای مدفوع خونی همراه تب یا سایر علائم بیماری است
  • نارس بود
  • مدفوع خونی و معده متورم دارد
  • نمی خواهد غذا بخورد
  • بیحال یا بسیار بیمار به نظر می رسد

باید فوراً به متخصص اطفال مراجعه نمایید.

رنگ مدفوع نوزاد نشانه چیست؟

اگر مدفوع نوزاد قرمز یا تیره به نظر می رسد، همیشه به این معنی نیست که نوزاد در حال دفع خون است.

رژیم غذایی یا دارو

برخی از غذاها مانند گوجه فرنگی، چغندر یا رنگ های خوراکی ممکن است باعث ایجاد رگه ها یا تکه های قرمز در مدفوع کودک شوند. بنابراین، باید به غذاهای اخیری که کودک خورده است توجه زیادی داشته باشید.

برخی از داروها نیز ممکن است باعث مدفوع تیره یا قرمز شوند. باید در نظر بگیرید که آیا نوزاد داروهایی مصرف کرده است که می تواند بر مدفوع او تأثیر بگذارد یا خیر؟

پزشک همچنین می تواند به تعیین اینکه آیا غذا یا دارو دلیل تغییر رنگ مدفوع است کمک کند.

اگر مدفوع به دلیل وجود خون، با رگه هایی به رنگ قرمز یا تیره به نظر برسد، دلایل مختلفی وجود دارد. شایع ترین علل عبارتند از:

یبوست

برخی از نوزادان مدفوع بسیار سخت یا حجیم دارند یا دوره های طولانی را بدون اجابت مزاج می گذرانند. نوزادان مبتلا به یبوست برای دفع مدفوع فشار و زور میزنند.

این مورد می تواند باعث ایجاد مدفوع با رگه ها یا لکه های خون شود، زیرا مدفوع خروجی از بدن باعث پارگی های ریز در مقعد می شود که همان شقاق مقعدی می باشد.

در بیشتر موارد شقاق های مقعدی خود به خود بهبود می یابند. با این حال، از آنجا که باعث ایجاد زخم باز در ناحیه ای می شوند که در معرض باکتری های زیادی قرار دارد، در موارد نادری می تواند آلوده شود.

پزشک ممکن است پماد یا کرم را برای کاهش درد توصیه کند. همچنین ممکن است نوزاد برای کاهش خطر یبوست نیاز به تغییر رژیم غذایی داشته باشد.

خون در شیر مادر

گاهی اوقات شیر مادر به دلیل شقاق سینه یا ترک خوردن نوک سینه ها، حاوی خون است. در این صورت کودک ممکن است مقداری خون را در حین شیر خوردن ببلعد. در نتیجه باعث ایجاد رگه‌های خون در مدفوع کودک می شود یا رنگ کل مدفوع، قرمز به نظر می رسد.

به نقل از سایت medicalnewstoday.com : 

It is not dangerous for a baby to swallow blood during breastfeeding. However, if the person breastfeeding has HIV or AIDS, they should speak with a doctor about the risks associated with breastfeeding and blood in breast milk

بلعیدن خون در دوران شیردهی برای نوزاد خطرناک نیست. با این حال، اگر فردی که شیر می دهد مبتلا به HIV یا ایدز باشد، باید با پزشک در مورد خطرات مربوط به شیردهی و خون در شیر مادر صحبت کند.

اگر خون در شیر مادر وجود داشته باشد، باید هر گونه آسیب به نوک سینه را درمان کند، زیرا آسیب مزمن نوک سینه می تواند شیردهی را مختل کرده و باعث عفونت شود.

آلرژی و حساسیت های غذایی

نوزادانی که حساسیت غذایی یا آلرژی دارند (اغلب به شیر گاو) ممکن است رگه ها یا لکه های خونی در مدفوع خود داشته باشند.

اگر مکرراً متوجه مدفوع خونی شدید، باید با پزشک مشورت کنید.

نوزادان مبتلا به آلرژی یا حساسیت ممکن است به شیر مادر یا شیر خشک واکنش نشان دهند. پزشک آزمایش های مختلفی را برای شناسایی آلرژی پیشنهاد می کند. همچنین توصیه می شود نوع شیرخشک نوزاد را تغییر دهید.

اسهال

اسهال خونی ممکن است نشانه عفونت باکتریایی مانند سالمونلا باشد. این مورد اغلب به خودی خود برطرف می شود، اما می تواند باعث کم آبی خطرناک در نوزادان شود. سایر علائم خطرناک همراه با اسهال عبارتند از تب، بی حالی و بی اشتهایی.

حتی اگر نوزاد فقط اسهال باشد و علائم دیگری از خود نشان ندهد، برای پیشگیری از کم آبی بدن کودک حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

خونریزی دستگاه گوارش فوقانی

مدفوع سیاه یا وجود خون تیره در مدفوع ممکن است نشان دهنده این باشد که قسمت فوقانی دستگاه گوارش نوزاد مانند معده، مری، گلو یا حتی بینی او خونریزی دارد.

گاهی اوقات، این اتفاق پس از یک آسیب تروماتیک مانند خفگی رخ می دهد. در موارد دیگر، خونریزی دستگاه گوارش فوقانی به دلیل عفونت یا بیماری شدید رخ می دهد.

خونریزی دستگاه گوارش فوقانی یک مورد اورژانسی است و نوزاد باید فورا تحت مراقبت قرار گیرد.

درمان خون در مدفوع نوزاد

خون در مدفوع نوزاد اگر در اثر یبوست خفیف و شقاق مقعدی باشد اغلب خود به خود از بین می رود. با این حال، از آنجایی که نوزاد در برابر برخی عفونت‌ها آسیب‌پذیرتر است، پزشک احتمالاً به دنبال تشخیص علت و درمان آن خواهد بود.

درمان مناسب وجود خون در مدفوع نوزاد به علت آن بستگی دارد. اما معمولاً شامل موارد زیر می باشد:

درمان درد شقاق مقعد

اگر خون در مدفوع نوزاد در اثر شقاق باشد، پزشک ممکن است حمام سیتز یا پماد های موضعی را توصیه کند.

جراحی

اگر انسداد در روده باعث خونریزی و دیده شدن خون در مدفوع نوزاد شده باشد، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد.

آنتی بیوتیک ها

 پزشک ممکن است برای برخی عفونت ها یا به ندرت برای درمان شقاق عفونی آنتی بیوتیک تجویز کند.

مایعات

پزشک ممکن است مایعات داخل وریدی یا نوشیدنی های الکترولیتی را برای نوزادی که اسهال باعث کم آبی بدن او شده است، توصیه کند.

تغییرات رژیم غذایی

 خوردن فیبر بیشتر به کنترل یبوست در نوزادان بزرگتر کمک میکند. نوزادان کوچکتر ممکن است نیاز به تعویض شیر خشک یا نوشیدن بیشتر شیر مادر داشته باشند. گاهی اوقات، مادر شیرده مجبور است رژیم غذایی خود را تغییر دهد.

نتیجه گیری

وجود خون در مدفوع نوزاد ممکن است نشان دهنده یک مشکل موقتی مانند یبوست باشد. با این حال، همچنین می تواند نشانه یک بیماری جدی، مانند آسیب به پوشش روده ای باشد.

تشخیص علت در خانه برای والدین کودک دشوار است، بنابراین تشخیص حرفه ای توسط پزشک متخصص گوارش اطفال باید انجام شود.

اکثر مسائلی که باعث مدفوع خونی در نوزاد می شود قابل درمان هستند. حتی زمانی که یک مشکل اساسی جدی وجود دارد، مراقبت های پزشکی فوری احتمال یک نتیجه خوب را افزایش می دهد و همچنین ممکن است جان نوزاد را نجات دهد.

منبع:

https://beautysalam.com/%d8%a2%db%8c%d8%a7-%d9%88%d8%ac%d9%88%d8%af-%d8%ae%d9%88%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%af%d9%81%d9%88%d8%b9-%d9%86%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%af-%d8%ae%d8%b7%d8%b1%d9%86%d8%a7%da%a9-%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d9%86/



ادامه مطلب

نوشته شده در : دوشنبه 10 آذر 1399  ساعت :2:09 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

خروج مدفوع از واژن: علل، علائم و درمان

محتویات روده ممکن است از طریق فیستول نشت کند و به مدفوع اجازه عبور از واژن را بدهد. خروج مدفوع از واژن می تواند نشانه فیستول واژن یا رکتوسل باشد. فیستول یک اتصال غیر طبیعی بین دو قسمت بدن مانند یک اندام یا رگ خونی است. ممکن است در مقعد یا واژن ایجاد شود.  به گزارش اوما

فیستول انواع مختلفی دارد و در جاهای مختلفی از بدن می تواند ایجاد شود. از شایع ترین انواع آن فیستول مقعدی می باشد که باعث اتصال مقعد به اندام دیگر می شود. درمان فیستول مقعدی بدون جراحی تقریباً غیر ممکن است و روش های درمان خانگی و گیاهی تنها برای کاهش علائم و تسکین موقت هستند. کانال فیستول باید حتما با جراحی تخلیه و بسته شود.

فیستول رکتوواژینال چیست؟

فیستول رکتوواژینال یک سوراخ تونل مانند است که بین واژن و راست روده ایجاد می شود. علائم آن شامل نشت مدفوع، ترشحات غیر طبیعی و بدبوی واژن و آسیب بافتی است. شایع ترین علامت فیستول رکتوواژینال خروج گاز یا مدفوع از واژن است. 

واژن لوله ای است که رحم را به فرج (اندام تناسلی خارج از بدن) متصل می کند. رکتوم بخشی از دستگاه گوارش است که روده بزرگ (کولون) را به مقعد متصل می کند. مدفوع و گاز را نگه می دارد تا زمانی که بدن آنها را آزاد کند.

در فیستول رکتوواژینال، آسیب به بافت واژن باعث مرگ بافت و ایجاد سوراخ (فیستول) می شود. این دهانه به مدفوع و گاز اجازه ورود به واژن شما را می دهد. فیستول رکتوواژینال نوعی فیستول واژن است. 

علل فیستول رکتوواژینال

زایمان طولانی مدت، پارگی واژن در حین زایمان یا اپیزیوتومی

جراحی شکم یا لگن، از جمله سزارین و هیسترکتومی.

سرطان در ناحیه لگن، مانند سرطان دهانه رحم یا سرطان روده بزرگ (کولون).

بیماری های التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو.

عفونت های روده بزرگ مانند دیورتیکولیت.

پرتودرمانی ناحیه لگن: وجود تومور سرطانی در راست روده، دهانه رحم، واژن، رحم یا کانال مقعدی میتواند منجر به فیستول رکتوواژینال شود. 

به نقل از www.mayoclinic.org 

A fistula caused by radiation can form at any time following radiation treatment, but most commonly forms within the first two years

پرتودرمانی برای سرطان های این نواحی می تواند شما را در معرض خطر قرار دهد. فیستول ناشی از پرتودرمانی می تواند در هر زمانی پس از پرتودرمانی ایجاد شود، اما بیشتر در دو سال اول ایجاد می شود.

علائم فیستول رکتوواژینال 

علائم فیستول رکتوواژینال عبارتند از:

  • درد شکم
  • ترشحات بدبو از واژن
  • گاز، چرک یا مدفوع که از واژن نشت می کند (بی اختیاری مدفوع)
  • حالت تهوع و استفراغ یا اسهال
  • مقاربت دردناک (دیسپارونی)
  • عفونت های مکرر دستگاه ادراری (UTIs) یا واژینیت (عفونت های واژن)
  • خونریزی مقعدی یا خونریزی واژینال
  • تحریک پوست در واژن، فرج (ورودی واژن) یا پرینه (ناحیه بین واژن و مقعد)
  • کاهش بی دلیل وزن

فیستول رکتوواژینال به ندرت باعث درد یا ناراحتی می شود و شما نمی توانید باز شدن آن را با انگشتان خود احساس کنید. اما ممکن است متوجه مشکلات دیگری مانند نشت گاز یا مدفوع، افزایش عفونت و رابطه جنسی دردناک شوید.

فیستول رکتوواژینال چقدر شایع است؟

سالانه حدود 100000 نفر در سراسر جهان به فیستول واژن مبتلا می شوند. احتمال ابتلا به فیستول رکتوواژینال در کشورهایی با منابع پزشکی محدود بیشتر است.

فیستول زایمان ممکن است پس از زایمان های طولانی مدت واژینال که چند روز طول می کشد ایجاد شوند. فشاری که کودک شما به دیواره واژن فشار می آورد می تواند جریان خون را کاهش دهد و باعث مرگ بافت شود.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) تخمین می زند که 2 میلیون زن در آسیا و جنوب صحرای آفریقا، دارای نوعی فیستول واژینال درمان نشده هستند.

فیستول رکتوواژینال چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک یک معاینه فیزیکی و معاینه لگن انجام می دهد و در مورد علائم از شما می پرسد.

تست های تشخیصی فیستول رکتوواژینال عبارتند از:

آزمایش خون و آزمایش ادرار برای بررسی عفونت

آزمایش رنگ با استفاده از رنگ در رکتوم برای بررسی علائم نشت بین واژن و راست روده

فیستولوگرافی رادیوگرافی برای تعیین تعداد و اندازه فیستول ها

ام آر آی یا سی تی اسکن لگن برای عکس برداری از واژن و راست روده

سیگموئیدوسکوپی انعطاف پذیر برای مشاهده رکتوم و قسمت پایین روده بزرگ (کولون)

کولونوسکوپی برای بررسی داخل راست روده و تمام روده بزرگ 

عوارض فیستول رکتوواژینال

عوارض فیستول رکتوواژینال ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • بی اختیاری مدفوع
  • ترشحات بدبو از واژن
  • مشکلات تمیز نگه داشتن پرینه
  • عفونت های مکرر واژن یا مجاری ادراری.
  • تحریک یا التهاب واژن، پرینه یا پوست اطراف مقعد
  • عود فیستول
  • عوارض مربوط به تاثیر این عارضه روی عزت نفس و اعتماد بنفس شخص

در میان افراد مبتلا به بیماری کرون که دچار فیستول می شوند، احتمال بروز عوارض زیادتر است. 

درمان فیستول رکتوواژینال چیست؟

برخی از فیستول های کوچک رکتوواژینال در طول زمان خود به خود بهبود می یابند. ممکن است برای عفونت ها به آنتی بیوتیک نیاز باشد.

اکثر افراد مبتلا به فیستول رکتوواژینال برای بستن دهانه فیستول نیاز به جراحی دارند. پزشک ممکن است از بافت نواحی دیگر بدن شما برای ترمیم فیستول رکتوواژینال استفاده کند. از هر 10 نفر 9 نفر پس از جراحی به طور کامل بهبود می یابند.

اگر سوراخ بزرگ باشد، ممکن است به کولوستومی موقت نیاز باشد. این روش مدفوع را از روده بزرگ و راست روده دور می کند تا زمانی که فیستول بهبود یابد. مدفوع از طریق یک سوراخ در شکم به نام استوما از بدن خارج می شود و در کیسه ای جمع می شود که مرتباً آن را عوض می کنید. بعداً برای اتصال مجدد روده و بستن استوما به جراحی دیگری نیاز خواهید داشت.

برخی از درمان های خانگی برای خروج مدفوع از واژن عبارتند از:

  • شستشو با آب گرم بعد از حمام
  • استفاده از دستمال مرطوب بدون عطر و بدون الکل یا توپ های پنبه ای از قبل مرطوب شده به جای دستمال توالت خشک
  • پوشیدن لباس گشاد و لباس زیر نخی
  • خوردن غذاهای پر فیبر و نوشیدن مایعات زیاد برای جلوگیری از یبوست

برای درمان فیستول رکتوواژینال به چه دکتری مراجعه کنیم؟

  • جراح زنان و زایمان
  • جراح کولورکتال (متخصص دستگاه گوارش)

منبع:

https://ooma.org/%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D9%85%D8%AF%D9%81%D9%88%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%86%D8%8C-%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86/



ادامه مطلب

نوشته شده در : دوشنبه 10 آذر 1399  ساعت :2:09 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

تعداد صفحات : 2   12

درباره ما

کلینیک تخصصی پرتو درمانی. درمان بواسیر، شقاق، کیست مویی و فیستول بدون درد و خونریزی، در مجموعه ی ما با پیشرفته ترین دستگاه ها انجام میشود.

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 36484
  • تعداد کل مطالب : 162
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 9 بهمن 1396 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه