روش های جراحی فیستول

شناخت علائم فیستول اولین قدم برای جستجو و انتخاب درمان مناسب است:

به نقل از تصویر زندگی

 درد و ناراحتی : فیستول معمولاً با درد همراه است، به ویژه در هنگام اجابت مزاج یا ادرار.
 نشت مایعات :یکی دیگر از نشانه های بارز فیستول، ترشح چرک، خون یا مایعات دیگر از ناحیه آسیب دیده است.
تب و عفونت: در برخی موارد، فیستول می تواند منجر به تب و عفونت شود که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد.
سایر روش های عمل جراحی فیستول که به ندرت ممکن است در حال حاضر توسط پزشکی پیشنهاد شود به شرح زیر است: (پیشنهاد اکثر پزشکان درمان با لیزر است)

روش فلپ : شامل استفاده از بافت های سالم بدن مثل روده برای ترمیم و درمان فیستول که با جراحی انجام می شود و درد و عوارض زیادی دارد.
جراحی فیستول به روش vaaft : درمان فیستول با روش vaaft نسبت به جراحی کمتر تهاجمی است و از تیغ جراحی برای باز کردن فیستول استفاده نمی شود. در این روش از طریق یک تلسکوپ ظریف مجرای فیستول شناسایی می شود و بدون آسیب به عضلات اسفنکتر و ماهیچه های مقعدی سوراخ داخلی فیستول بسته می شود.
روش نخ ستون Seton : از نخ جراحی یا یک رشته نخ سیلیکونی برای تخلیه عفونت و چرک فیستول استفاده می شود که باید به مدت ۶ الی ۱۲ هفته این نخ در کانال فیستول قرار بگیرد.
درمان با چسب فیبرین : در حال حاضر تنها گزینه غیرجراحی فیستول مقعدی است. این شامل تزریق چسب به فیستول توسط جراح در حالی است که شما تحت بیهوشی عمومی هستید. چسب به ترمیم فیستول و بهبودی سریع تر آن کمک می کند.

https://www.nhs.uk/conditions/anal-fistula/treatment/

فیستولوتومی : روشی که در ۹۵ درصد مواقع جراحی با این تکنیک انجام می شود. فیستولوتومی شامل برش کانال غیر طبیعی فیستول و باز کردن پوست اطراف مقعد است که باعث می شود فیستول از داخل ترمیم یابد. در این روش از بخیه استفاده نمی شود و زخم فیستول بعد از یک الی دو ماه بهبود می یابد.
جراحی با تیغ و قرار دادن درن : این روش برای افرادی که لیزر را انتخاب نمی کنند استفاده می شود و پزشک با جراحی و برش توسط تیغ کوتر یک درن داخل کانال فیستول قرار می دهد. در این روش اگر فیستول با تیغ بریده شود با درد زیاد و خونریزی همراه است به همین خاطر از کوتر برای سوزاندن عروق استفاده می شود.
توصیه مهم 

طبق تجربه بیمارانی که برای درمان فیستول به پرتو کلینیک مراجعه کرده اند در بیشتر مواقع ابتدا به آبسه دچار شده بودند و فیستول در نتیجه عدم درمان آبسه مقعدی ایجاد شده بود. پس در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک به آبسه بلافاصله برای تشخیص و درمان آن اقدام کنید تا به فیستول تبدیل نشود. درمان فیستول بسیار سخت تر و پیچیده تر از درمان آبسه می باشد.

مراقبتهای بعد از عمل جراحی فیستول مقعدی در دوران نقاهت
با رعایت موارد زیر بعد از عمل فیستول امکان بازگشت و عود مجدد بیماری و عوارض آن کمتر می شود. دوران نقاهت بعد از عمل فیستول مهم ترین زمان برای ترمیم زخم و کنترل عوارض جراحی می باشد. به همین دلیل رعایت مراقبتهای بعد از عمل جراحی فیستول مقعدی توسط بیمار اهمیت زیادی دارد و اکثر پزشکان تاکید زیادی به این دوران دارند:

داروهای چرک خشک کن، مسکن و آنتی بیوتیک ها که برای پیشگیری از عفونت تجویز می شود را به موقع و کامل مصرف کنید.
هیدراته نگه داشتن بدن و نوشیدن روزانه حداقل ۸ لیوان آب برای جلوگیری از یبوست
مصرف میوه و سبزیجات و گنجاندن فیبر در رژیم غذایی
مراقبت از زخم فیستول و پرهیز از نشستن روی زخم
فعالیت و تحرکات سبک روزانه
از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزش های سنگین خودداری کنید.
تعویض مرتب پانسمان ها و خشک نگه داشتن زخم
شستشوی مرتب زخم با آب ولرم
نشستن در حمام سیتز یا تشت آب گرم



نوشته شده در : سه شنبه 4 شهریور 1399  ساعت :5:18 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

درباره ما

کلینیک تخصصی پرتو درمانی. درمان بواسیر، شقاق، کیست مویی و فیستول بدون درد و خونریزی، در مجموعه ی ما با پیشرفته ترین دستگاه ها انجام میشود.

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 36572
  • تعداد کل مطالب : 162
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 9 بهمن 1396 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه