اگر آسانسور را به‌عنوان یک پلت فرم حساب کنید که می‌تواند به سمت بالا و پایین حرکت و امکان جابجایی افراد و یا بار را داشته باشد ، اولین آسانسور شناخته‌شده در روم باستان است که به ۳۳۶ سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد که غالبا به وسیله دست و کمک از حیوانات و یا افراد انجام می شد .

ولی اولین آسانسور به عنوان وسیله ای که برای مسافر اختصاص داده شد اولین بار در قرن ۱۸ و توسط لویی ۱۶ در سال ۱۷۴۳ استفاده شد که به آن صندلی پرواز می‌گفتند .

اما در سال ۱۸۰۰ میلادی تکنولوژی آسانسور شروع به پیشرفت کرد تا این که در سال ۱۸۲۳ ، دو معمار انگلیسی اتاقکی ساختند که با کمک قدرت بخار جابجا می شد اما زیاد قابل اعتماد نبود . تا اینکه مردی به نام الیشا اوتیس بنیان گذار اولین شرکت ساخت آسانسور با یک طراحی ایمن که همین آسانسورهای کابلی و کششی است و با طراحی ترمز برای ایمنی این آسانسور های قدم به این عرصه نهاد .

او برای اولین بار این سیستم را در سال ۱۸۵۴ در نمایشگاه جهانی نیویورک به نمایش گذاشت .اولین آسانسور در جهان در تاریخ ۱۸۷۴ در ساختمانی در نیویورک توسط شرکت اوتیس ساخته و نصب گردید .

بعدها در سال ۱۸۸۷ توسط الکساندر مایلز آسانسور الکترونیکی اختراع شد هرچند که سال ها قبل یک مخترع آلمانی به نام فومن زیمنس در تاریخ ۱۸۸۰ ساخته شده بود .

پس از این سالیان زیاد هم چنان آسانسورها با پیشرفت های چشم گیر این صنعت هنوز ازهمان تکنولوژی اوتیس یعنی به وسیله سیم بکسل کار می کند.


تعمیر آسانسور
تعمیرات آسانسور
سرویس آسانسور
تعمیرکار آسانسور
خدمات آسانسور


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:54 PM | نویسنده : | نظرات 0

 

آمار آسیب ها و مشکلات آسانسور در شهر تهران باعث شد در آذر ماه ۸۸ کار گروه کاهش آسیب های آسانسور در جامعه ایمن شهر تهران شکل بگیرد.طبقه بندی حوادث آسانسور به چهار گروه آسیبهای مالی جانی ،مالی ، جانی واتلاف ماموریتی وتحلیل موضوعی شهر تهران اساس عملکرد کار گروه را بر دومحور حذف مرگ ومیر وکاهش حوادث معمول از طریق آموزش متمرکز نمود.

در این مقوله راه کار های جدید جهت تحلیل خرابی های اسانسور از اهمیت ویژه ای برخوردار است .یکی از این روشها تحلیل حرارتی میباشد.نمای حرارتی ( Thermal vision ) در سالهای اخیر در سیستم های پزشکی ،مهندسی و نفت گاز کاربرد بسیاری یافته است.

در این روش در سیستم های مختلف تحلیل بر اساس دو پدیده تمرکز حرارت و افزایش حرارت در زمان صورت میگیرد. برای مثال در موارد پزشکی تمرکز حرارت نشاندهنده یک نارسای یا مشکل پاتولوژیک میگردد.

امروزه جهت بررسی اتلافات حرارتی نیز از این روش استفاده میکنند و میتوان با بهره گیری از تصویر حرارتی

نقاط هدر رفت حرارتی را یافته ودر کاهش نرخ آن کوشید.

با استفاده از این روش می توان تحلیل در افزایش حرارت المانهای آسانسور را مورد بررسی قرار داد.عامل اصلی افزایش حرارت متمرکز و زیاد در زمان کوتاه عمدتا علل مکانیکی داشته که با تحلیل به موقع میتوان به رفع نقص و تعمییر ونگهداری پرداخت.

جهت بررسی دقیقتر عکس های حرارتی از آسانسور ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده فنی بر داشته شده است.

چنانچه در عکسهای حرارتی از تابلو برق مشاهده میگردد.توزیع دما یکسان نبوده ودر برخی پایه ها تمرکز دما داریم این امر مخصوصا در پایه های اتصال موتور مشهود تر است .با بررسی زمانی پس از یک ساعت میتوان دقیقتر به حساسیت حرارتی پی برد.

چنانچه در گزارش های بالا دیده میشود به وضوح افزایش دما در المانهای مختلف قابل اندازه گیری است.

از مزایای اصلی این روش عبارتند از:

۱. سادگی و سرعت تحلیل

۲. قابلیت تهیه گزارشات منظم

۳. روش کاملا غیر تخریبی

۴. قابلیت تهیه عکس و ارسال آن توسط کامپیوتر جهت تحلیل در محلی دیگر
تعمیر آسانسور
سرویس آسانسور
تعمیرکار آسانسور
تعمیرات آسانسور
خدمات آسانسور


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:50 PM | نویسنده : | نظرات 0

 

شرکت آسانسور اکسل ایتالیا (Axel) ، یکی از معدود کمپانی های آسانسور در جهان است که می تواند آسانسورهای دارای چاه معلق را متناسب با خواسته ها ، نیازها و حتی آرزوهای  معماران، طراحان و مهندسینی که نیازمند آسانسور منحصر به فرد برای پروژه های خود هستند، طراحی و تولید کند.

هلی پد :

در ساختمان های بالای ۴۵ متر ، نصب محل فرود هلیکوپتر ( هلی پد )، اجباریست. در کشور ایران نیز، در ساختمان های بالای ۱۶ طبقه استفاده از هلی پد اجباریست و بیشترین کاربرد این سیستم، برای جابجایی بیماران در شرایط اضطراری میباشد.

حال آنکه این سیستم دارای معضل بسیار بزرگی است:

          بیماری که دارای شرایط وخیم است، چگونه میتواند از پله کان آخرین طبقه بالا برود؟

          اگر بیمار بر روی برانکارد باشد ، تیم امداد برای جابجایی آن ، با سختی های فراوانی روبرو خواهد شد!

آنچه که در این ویدیو مشاهده می کنید ، مربوط به  (بیمارستان سنت پترزبورگ) است.

می توان دیدکه چگونه  کابین آسانسور با تمام متعلقات از چاه آسانسور خارج میشود، چراغهای مخصوص محیط (فقط مخصوص این طبقه) را روشن کرده و درب را باز مینماید.

طراحی بسیار منحصر به فرد که نیاز بسیار مهمی را برطرف می کند، در نتیجه فضای بیشتری را برای هلی کوپتر فراهم می سازد تا با ایمنی بیشتر و به راحتی و از زمین بلند شود.

همچنین میتوان از این سیستم برای ساختمان های لوکس که دارای روف گاردن هستند نیز، استفاده کرد.

خوشبختانه آسانسورهایی با چنین تکنولوژی های مدرن ، در ایران نیز در دسترس هستند

 

تعمیر آسانسور هیدرولیک
تعمیرات آسانسور هیدرولیک
سرویس آسانسور هیدرولیک
تعمیرکار آسانسور هیدرولیک
آسانسور هیدرولیک
 


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:47 PM | نویسنده : | نظرات 0

رمپ و یا همان پیاده روی متحرک در واقع وسیله ای است که توسط آن در سطوح هم طراز و یا سطوحی که اختلاف ارتفاع کمی داشته باشند استفاده میگردد ، فرودگاه ها فروشگاه های معتبر ، ترمینال های مسافربری ، مکان هایی که موضوع زیارتی و یا سیاحتی دارند و بستر های مناسبی برای استفاده رمپ ها می باشد.

 

حین طراحی و اجرای ” رمپ ” موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که زاویه ی شیب پیاده روی متحرک یا رمپ باید حداکثر 12 درجه نسبت به خط افق باشد .

 

ظرفیت جابه جا شدن و استفاده ی افراد از رمپ ها بر اساس فرمول : ct=3600*v*k/0.4   محاسبه می گردد.رمپ ها یک میزان حداکثر، برای سرعت تعریف شذه دارند که باید بر همان اساس مورد استفاده قرار گیرند. این سرعت حداکثری  0.75 متر می باشد. در برخی از شرایط خاص سرعت پیاده روی متحرک میتواند به بیشتر از این عدد تعریف شده نیز برسد ، در این صورت سرعت رمپ به 0.9 متر نیز می تواند افزایش پیدا کند.که در اینصورت عرض رمپ نباید از 1.10 بالاتر باشد.پیاده روهای متحرک دارای سرعت متغیر هستند که در زمان ورود و سرعت ان افزایش یافته و پس از ترک مجدد سرعت کاهش میابد.
سرویس پله برقی
تعمیرکار پله برقی
سرویس و نگهداری پله برقی
آسانسور هیدرولیک
 


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:46 PM | نویسنده : | نظرات 0

 

 ۱- هر آسانسور باید حداقل یک سیستم محرک مخصوص به خود داشته باشد ..

 

 ۲- حرکت دادن آسانسور به دو روش مجاز است . الف )اسیستم اصطکاکی : با استفاده از سیم بکسل و فلکه و وزنه تعادل ( By traction ) ب ) سیستم مستقیم : این سیستم چه از نوع وینچی بدون وزنه تعادل و چه از نوع فقط برای سرعتهای کمتر از .۰٫۶۳ متر بر ثانیه مجاز است .

 

 (Positiv drive) 3- آسانسور باید مجهز به سیستم ترمزی باشد که در مواقع قطع منبع تغذیه موتور اصلی و یا مدارهای فرمان به صورت خود کار سیستم متحرکه را متوقف نماید .

 

 ۴- سیستم ترمز باید یک ترمز الکترومکانیکی ( اصطکاکی ) داشته باشد .

 

 ۵- سیستم ترمز باید بدون هیچگونه تاخیری پس از قطع مدار باز کننده ترمز ،عمل نماید ( دیود با خازنی که به طور مستقیم به ترمینال سیم پیچی ترمز متصل است بعنوان یک وسیله تاخیر دهنده محسوب نمی شود . ۶- فشار کفشهای ترمز باید توسط نیروی فنر تامین شود .

 

 ۷- ترمز باید دارای حداقل دو کفشک با لنتهای نسوز باشد که روی دیسک یا استوانه عمل می کنند .

 

 ۸- استفاده از ترمز نواری ممنوع است .

 

 ۹- وجود چرخ طیار یا وسیله دیگری برای رساندن کابین در حالت اضطراری تا سر طبقه ضروریست .

 

 ۱۰- برای قسمتهای گردنده در دسترس با سطح ناصاف نظیر زنجیرها ، چرخ زنجیرها و چرخ دنده ها بایستی حفاظت موثری پیش بینی شود .

 

 ۱۱- کلیه اجزاء گردنده با سطح صاف بایستی به رنگ زرد باشد .


نصب آسانسور هیدرولیک
اجرای آسانسور هیدرولیک
تعمیر پله برقی
تعمیرات پله برقی

 


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:44 PM | نویسنده : | نظرات 0

 

کاربرد

تنها مورد استفاده عدم وجود امکان نصب کلیه درها در یک راستا است که پیشنهاد می‌شود طراحان ساختمان از ایجاد چنین شرایطی در طراحی جلوگیری نمایند چراکه اجرای این قبیل آسانسورها منجر به صرف هزینه‌های اضافی می‌گردد. ضمنا پیشنهاد می‌شود قبل از طراحی و یا در حین آن مشاور خود، مشورت نمایید.

محاسبه ابعاد چاه

 

با توجه به شکل شماره ۴، در مورد ابعاد کابین و نحوه قرارگیری ریل‌های آن تفاوت‌هایی با ابعاد در چاه‌های متداول وجود دارد. مطابق شکل ۴، مشاهده می‌گردد که کابین آسانسور دارای دو پخ در دو کنج می‌باشد، بنابراین فرم کابین بر اساس استانداردهای متداول نیست و ابعاد آن بر طبق حداقل و حداکثر مساحت مجاز، انتخاب می‌شود.

لازم به توضیح است با وجود توضیحات فوق  اگرچه سعی شده است فضای کافی و قابل قبول در طراحی چاه‌های خاص توسط مهندسان معمار و طراحان ساختمان در نظر گرفته شود ولی امروزه راه حال‌های دیگری نیز برای اجرای آسانسورهای خاص، در نظر گرفته می‌شود مانند آسانسورهای بدون موتورخانه و آسانسورهای کششی با کابین لیفتراکی که نیاز به نصب ریل‌های مورب را در آسانسورهای دو در مجاور منتفی می‌نماید. همه این راه حل‌ها در کوچکتر شدن فضای موردنیاز سیستم آسانسور کاربرد دارند.

در پایان پیشنهاد می‌گردد در شرایط خاص و حتی شرایط عادی با مشاور آسانسور خود در مورد انواع سیستم‌های موجود مشورت نمایید تا اجرای آسانسور در موعد مقرر به بهترین نحو صورت پذیرد.

 

پوشش چاه:

چاه آسانسور در طبقاتی که ممکن است در دسترس عموم باشد باید دارای پوششی به شرح ذیل باشد:

 

این پوشش می‌تواند شیشه‌ای باشد.

ارتفاع دیواره‌ها از سمت ورودی آسانسور حداقل ۵/۳ متر باشد.

ارتفاع دیواره‌ها باید از سطح هر دسترسی ۵/۲ متر باشد به شرطی که فاصله این دیواره‌ها با قطعات متحرک آسانسور حداقل ۵/۰ متر باشد.

اگر فاصله دیواره با قطعات متحرک از ۵/۰ متر بیشتر شود؛ ارتفاع دیواره می‌تواند متناسب با این افزایش، کاهش یابد، به طوریکه در فاصله ۲ متری، این ارتفاع تا حداقل ۱/۱ متر مجاز خواهد بود.

در پایین ترین طبقه یا زیر آن فضایی برای پرسنل سرویس کار تامین شود، به نحوی که بتوانند به قسمت‌های خارجی کابین برای نظافت یا سرویس دسترسی پیدا نمایند و فاصله باز افقی بایستی حداقل ۴۵ سانتیمتر باشد.

آسانسورهای نصب شده در فضای آزاد

در شرایط محیطی غیر عادی که در آن باد شدید، باران، برف یا یخبندان قابل پیش بینی است، باید از استفاده از آسانسور در فضای باز پرهیز نمود، مگر آن که پوشش کامل  برای چاه نصب شود. ضمن آن که وجود این آسانسور در محاسبات بار ترافیکی ساختمان نباید منظور شده باشد.
تعمیر آسانسور غرب تهران
تعمیرات آسانسور غرب تهران
سرویس آسانسور غرب تهران
تعمیرکار آسانسور غرب تهران

 


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:43 PM | نویسنده : | نظرات 0

آسانسور دارای دو در، آسانسوری است که مسافران از دو ضلع کابین امکان ورود و خروج از آسانسور را دارند این امکان ممکن است مخصوص یک طبقه باشد و یا مسافران در طبقه‌ای از یک سمت وارد و در طبقه دیگر از سمت مقابل خارج شوند.

کاربرد

در برخی ساختمان‌ها طراح در شرایطی قرار می‌گیرد که درهای آسانسور در کلیه طبقات در یک راستا قرار نمی‌گیرند، بلکه به عنوان مثال راستای درها در طبقات بالا در یک سمت ولی در طبقه پارکینگ به علت وجود رمپ در همان راستا، در ضلع دیگری از چاه آسانسور است. در این حالت ممکن است در آسانسور هم در سمت مجاور سایر درها و یا در سمت مقابل سایر درها قرار گیرد.

در آسانسورهای بیماربر و یا تخت بر در بیمارستان‌ها ممکن است به دلیل وجود بخش‌های مختلف در طبقات، نیاز به دو ورودی در دو سمت چاه آسانسور باشد به طوری که تخت بیمار از یک سمت وارد و از سمت دیگر به بخشی که لازم است خارج شود.

در برخی ساختمان‌ها اختلاف سطح ورودی ساختمان تا اولین واحد یک نیم طبقه است که اگر نخواهیم ساکنان، نیم طبقه را از طریق پله‌ها طی نمایند تا به اولین در آسانسور برسند، می‌توان از دو ورودی برای آسانسور استفاده نمود که یکی در ورودی ساختمان باز شود و سایر درها در مقابل آن و روبروی واحدهای ساختمان باز شوند.

محاسبه ابعاد چاه

همانطور که عنوان شد، به دلیل وجود درها، در مقابل یکدیگر و با توجه به شکل ۲، وزنه تعادل در بغل چاه قرار می‌گیرد که در این حالت ۴ فضای تعیین کننده در ابعاد چاه وجود دارد که عبارتند از:

 

فضای موردنیاز برای کابین در عرض و عمق (طبق جداول شماره قبل ابعاد موردنظر را به دست می‌آوریم.)

فضای موردنیاز برای ریل‌ها در دو طرف چاه

فضای موردنیاز برای هر در، در عرض و عمق

فضای موردنیاز برای وزنه تعادل
سرویسکار آسانسور
راه اندازی آسانسور
نگهداری آسانسور
سرویس و نگهداری آسانسور


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:40 PM | نویسنده : | نظرات 0

امروزه آسانسورهای پانوراما نقش مهمی در زیبایی طراحی معماری ساختمان، ایفا می‌کند که این مسأله مورد توجه بسیاری از مهندسان ساختمان است. برخی موارد استفاده آن عبارتند از:

در نمای ساختمان‌های با ارتفاع متوسط (مانند مجتمع‌های تجاری و رستوران‌ها و)

در داخل فروشگاه‌های زنجیره‌ای چند طبقه

در داخل ساختمان‌های مسکونی بسیار لوکس تریپلکس و بالاتر

در هتل‌ها و مکان‌های لوکس مانند تالارها

در سایر ساختمان‌هایی که آسانسور آن در نما در نظر گرفته شده است.

آسانسور پانوراما دارای تنوع بسیار زیادی در زمینه طراحی بوده که نه تنها معمار را در طراحی معماری خود محدود نمی‌نماید، بلکه ایده‌های متنوعی را نیز ارائه می‌کند.

 

آسانسور پانوراما معمولا با دو سیستم کششی و هیدرولیک نصب می‌گردد که هر کدام در شرایطی مزیت‌هایی بر دیگری دارند.

۱- آسانسورهای پانوراما با سیستم هیدرولیک

اصولا در آسانسورهای پانوراما همواره سعی می‌گردد تا تجهیزات مکانیکی و برقی در معرض دید قرار نگیرند که در سیستم‌های هیدرولیک به دلیل عدم نیاز به سیم بکسل و وزنه تعادل زیبایی بیشتری در آسانسور وجود دارد.

 

۲- آسانسورهای پانوراما با سیستم کششی

محدودیت سیستم هیدرولیک در ارتفاع و سرعت، لزوم استفاده از سیستم کششی را در ساختمان‌های بیش از ۴ یا ۵ طبقه نمایان می‌کند. اگرچه سیستم‌های کششی دارای سیم بکسل و وزنه تعادل هستند ولی با انجام ترفندهایی تجهیزات مکانیکی و برقی، کمتر به چشم می‌آیند.

 

شکل ۱، برخی از فرم‌های قابل اجرا در آسانسورهای نمادار را نشان می‌دهد.

 

فضای موردنیاز سیستم آسانسور پانوراما

با توجه به وجود پیچیدگی‌هایی در طراحی این قبیل چاه ها، پیشنهاد می‌گردد،‌ قبل از طراحی با مشاور آسانسور خود مشورت نمایید.
تعمیرات آسانسور
سرویس آسانسور
تعمیرکار آسانسور
نصب آسانسور

 


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:40 PM | نویسنده : | نظرات 0

 

شرکت یونانی Mezolift اولین شرکتی در جهان است که یک آسانسور / آسانسور خورشیدی (Mezus Solar) برای خانه های کوچک ایجاد کرده است. آسانسور خورشیدی اولین بار در ماه سپتامبر و در نمایشگاه بین المللی تسالونیکی ۲۰۱۱ ارائه شد.

تاکنون از بالابر خورشیدی در آپارتمان های دوبلکس یا بلوک های کوچک آپارتمان با ۳ تا حداکثر ۴ طبقه استفاده می شود. طراحی ویژه آن توسط Mezolift باعث می شود حتی در کوچکترین مکان ها ایده آل قرار بگیرد. پویایی محصول در حال تکامل و بهبود است. هدف Mezolift ایجاد آسانسور برای تأمین نیازهای افرادی است که در بلوک های بزرگتر آپارتمانی کار و کار می کنند. ”

افراد زیادی وجود دارند که دوست دارند امروز از آسانسور خورشیدی استفاده کنند. آسانسورهای خورشیدی آسانسورهای آینده هستند و می توانند در هزینه و انرژی زیادی صرفه جویی کنند. Mezolift قصد دارد از تمام تجربیاتی که اولین آسانسور خورشیدی ارائه کرده استفاده کند و گامهای بسیاری در این فناوری بردارد.

 


تعمیرات آسانسور
سرویس آسانسور
تعمیرکار آسانسور
نصب آسانسور


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 9:29 PM | نویسنده : | نظرات 0

در فیلم‌های بسیاری دیده اید که مثلا آسانسور از طبقه دهم یک ساختمان سقوط ایمنی آسانسورکرده است و یا اینکه با قطع شدن برق‌ها آسانسور سقوط میکند و امثال اینها

قبل از هر چیز بگوییم که یک آسانسور این روز‌ها به ندرت سقوط میکند.

حالا در اینجا به نکاتی قابل توجه در مورد آسانسور اشاره می‌نماییم:

۱- هر آسانسور دارای یک ترمز فوق العاده قویست: به این صورت که ترمز در مواقع عادی همیشه فعال است و ایستادن آسانسور در مقابل هر طبقه، به واسطۀ همین ترمزهاست.

۲- سیستم ایمنی (پاراشوت): که در واقع همان ترمز دوم و ترمز اضطراری می‌باشد، دقیقا در لحظه‌ای که سرعت آسانسور از مقدار تعیین شده بیشتر شود و یا اینکه کابل‌های کشنده شل شده باشند فعال شده و به این صورت است که مانند دو فک عمل کرده و بصورت مکانیکی جلوی حرکت را میگیرد. ترمز نوع دوم به برق هیچ ارتباطی ندارد و لحظه قطع برق خودبخود عمل می‌نمایند.

۳- هر آسانسور دارای حداقل ۴ کابل کشنده قوی (بگسل) می‌باشد که این کابل‌ها از همدیگر جدا بوده و هر کدام به صورت مستقل عمل می‌کند.

راهکارهایی برای زنده ماندن در آسانسور در حال سقوط! / آیا سقوط آسانسور امکان پذیر هست؟

۴- در پایینترین قسمت آسانسور (چاهک) چهار ضربه گیر به چهارچوب آسانسور متصل هستند که از جنس پلی اورتان، فنری و یا هیدرولیکی می‌باشند و در صورتیکه آسانسور از حد تعیین شده پایینتر آمد به ضربه گیر‌ها برخورد می‌کند.

۵- درب‌های آسانسور در هر لحظه و هر کجا قابل باز شدن توسط مسئول می‌باشند لذا امکان حبس وجود ندارد.

تنها چیزی که در آسانسور‌ها ایجاد نگرانی میکند، قطعی برق و یا نقص فنی آسانسور است که آن هم حداکثر به مدت ۱۰ دقیقه قابل تعمیر است و در صورتیکه تعمیر شدنی نبود، مسئول آسانسور بصورت دستی توسط اهرم مخصوص، کابین آسانسور را به نزدیکترین طبقه می‌رساند.

با خیال راحت از آسانسور استفاده کنید، اما همیشه از ایمنی آن خاطر جمع سپس از آن استفاده کنید. سقوط آسانسور به دلیل عمل نکردن ترمز و یا پاره شدن کابل ممکن است که معمولا بسیار کم پیش می‌آید.

بد نیست بدانید که طبق آمار، بیشتر حوادث آسانسور برای زحمت کشان آسانسور یعنی تعمیر کاران، سازنده، سرویسکار و تکنسین‌های این صنعت پیش می‌آید و تمام تلاش این است که مصرف کنندگان عزیز در رفاه و ایمنی کامل از این وسیله استفاده نمایند.

 


تعمیر آسانسور
خدمات آسانسور

 

 


ادامه مطلب


تاريخ : دوشنبه 16 تیر 1399  | 1:03 AM | نویسنده : | نظرات 0

تعداد کل صفحات : 4 :: 1 2 3 4