عبدیسپاهانیها-فکر-کردند-زرنگند-اما-ناجوانمردانه-گل-زدند

وبسایت رسمی برنامه نود - کاپیتان تیم فوتبال راه‌آهن گفت: مقصر شکست مقابل سپاهان در جام حذفی صد درصد خود ما بازیکنان هستیم چرا که در وقت‌های اضافه سهل‌انگاری کردیم.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، بهادر عبدی در خصوص شکست ۲ بر صفر راه‌آهن مقابل سپاهان اظهار داشت: ما در طول ۹۰ دقیقه بازی بسیار خوبی مقابل تیم قدرتمند سپاهان انجام دادیم اما در وقت‌های اضافه مثل سه چهار بازی گذشته در انجام وظایف خود در زمین سهل‌انگاری کردیم و نتوانستیم آن دستوراتی که کادر فنی مورد نظرش بود را در زمین پیاده کنیم.

وی در مورد علت این سهل‌انگاری خاطرنشان کرد: صد درصد مقصر شکست خود ما بازیکنان هستیم. تک‌تک ما نتوانستیم آن طور که باید و شاید در زمین وظایف خود را انجام دهیم البته در طول ۹۰ دقیقه خوب ظاهر شدیم و یک لحظه در وقت‌های اضافه غفلت کردیم که همان منجر به شکست ما مقابل سپاهان‌ شد.

کاپیتان راه‌آهن در مورد اینکه تارتار معتقد بوده گل اول سپاهان در شرایط ناجوانمردانه به ثمر رسید، گفت: صد درصد گلی که سپاهانی‌ها زدند ناجوانمردانه بود چرا که دیوسالار بازیکنی که یارگیر زننده گل سپاهان بود روی زمین افتاده بود. ما یاد گرفته‌ایم که در فوتبال بازی جوانمردانه را سرلوحه کار خود قرار دهیم اما متأسفانه سپاهانی‌ها این کار را انجام ندادند. به هر حال این هم از زشتی‌های فوتبال بود.

عبدی یادآور شد: به حساب خودشان سپاهانی‌ها زرنگی کردند اما کاملاً ناجوانمردانه به گل رسیدند حتی وقتی ما یک بر صفر عقب افتاده بودیم در حالی که می‌دانستم بازیکن‌شان تمارض کرده اما باز هم توپ را به بیرون زدم. بار دیگر هم اگر این اتفاق بیفتد چنین کاری را می‌کنم زیرا فوتبال ارزش این مسائل را ندارد. امیدوارم سپاهان در ادامه رقابت‌های جام حذفی موفق باشد و بتواند قهرمان شود اما اینگونه پیروز نشود ما در شرایط کاملاً نابرابر گل دریافت کردیم.

وی در خصوص حذف راه‌آهن از جام حذفی گفت: ما مقابل ساهپان خیلی تلاش کردیم به پیروزی برسیم اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد مقابل ذوب‌آهن در لیگ برتر فوتبالی باختیم و واقعاً آنها شایستگی برد مقابل ما را داشتند اما مقابل سپاهان اینگونه نبود به هر حال این موضوع هم تمام شده و ما فکر خود را روی رقابت‌های لیگ برتر خواهیم گذاشت تا بتوانیم نتیجه مطلوب را کسب کنیم.

 

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 آبان 1394  | 3:20 AM | نویسنده : کاظم
 
بنا-بزرگان-کشتی-حاشیه-ایجاد-نکنند

وبسایت رسمی برنامه نود -  سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان گفت: بزرگان کشتی برای مصلحت این رشته و موفقیت آن در المپیک حاشیه ایجاد نکنند.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، محمد بنا در خصوص رقابت های قهرمانی کشور گفت: شاید اگر مسابقات در سالن جمع و جورتری برگزار می شد بهتر بود و در سالن کوچکتر بهتر می توانستیم کشتی گیران را رصد کنیم. بزرگی سالن کار را سخت کرده بود، اما برگزاری همین مسابقات هم خوب بود و شکل و شمایل آن باعث شد مسابقات شکیلی برگزار شود. جا دارد به فدراسیون کشتی بابت برگزاری این مسابقات تبریک بگویم.

وی درباره اینکه آیا نفرات برتر مسابقات قهرمانی کشور به اردوی تیم ملی دعوت خواهند شد یا نه، گفت: چون فرصت زیاد نیست، نمی توان همه این نفرات را به اردو دعوت کرد. باید تمرکزمان را روی المپیک گذاشته و به گونه ای کار کنیم که نتیجه بگیریم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی افزود: اگر دو سه سال زمان داشتیم، خیلی از نفرات برتر قهرمانی کشور به اردوی تیم ملی دعوت می شدند تا بسترسازی کنیم اما اکنون وقتی نداریم. با این حال نفرات اول تا سوم این مسابقات سهمیه حضور در مسابقات جام تختی و مرحله بعدی انتخابی تیم ملی را کسب کرده اند و می توانند در این رقابت ها شرکت کنند.

بنا درباره درگیری به وجود آمده بین سیم خواه، سرمربی تیم ملی جوانان و اسماعیل نژاد، دستیارش در تیم ملی خاطرنشان کرد: به اسماعیل نژاد گفتم که به این مسائل و حاشیه ها جوابی ندهد. بهتر است بزرگان کشتی برای مصلحت این رشته و موفقیت در المپیک حواشی ایجاد نکنند. آنهایی که می گویند دلشان برای کشتی می سوزد به این مسائل هم توجه کنند و مطمئنا اگر سیم خواه را هم ببینم با او صحبت خواهم کرد. برای موفقیت کشتی در المپیک همه باید کمک کنند.

 

کد/۲۰۲۰

 


ادامه مطلب
نظرات 0

ر

 
اتفاق-تلخ-برای-دختران-ایران-تیم-ملی-فوتسال-به-جام-جهانی-نمی-رود

وبسایت رسمی برنامه نود -  سفر تیم ملی فوتسال بانوان ایران به گواتمالا برای حضور در مسابقات جام جهانی لغو شد.

به گزارش وبسایت نود، سفر تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان که برای حضور در جام جهانی گواتمالا به این مسابقات دعوت شده بود، لغو شد تا قهرمان آسیا فرصت حضور در این مسابقات مهم را از دست بدهد.

بانوان ایران برای سفر به گواتمالا با مشکل ویزا مواجه بودند و باید برای دریافت روادید به کشور آلمان سفر می‌کردند و سپس به مکزیک رفته و بعد به گواتمالا می‌رفتند و به همین دلیل حضورشان در این مسابقات لغو شد. به این ترتیب تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان که چندی پیش به قهرمانی آسیا رسیده بود، فرصت حضور در مسابقات جام جهانی را از دست داد.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 آبان 1394  | 3:20 AM | نویسنده : کاظم
 
حمایت-رونالدو-از-آقای-خاص

وبسایت رسمی برنامه نود - فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید از سرمربی چلسی حمایت کرد. 

به گزارش وبسایت نود، کریستیانو رونالدو که در فصل آخر حضور خوزه مورینیو در رئال مادرید رابطه‌اش با این مربی پرتغالی به سردی گرایید درباره نتایج ضعیف این فصل چلسی به تلویزیون انگلیس گفته است: «شگفت زده نشدم چون در فوتبال هر چیزی ممکن است. تعجب نکردم. البته که مورینیو برای سه سال مربیم بود و سبک کار کردنش را می‌دانم. او را می‌شناسم و چلسی این دوران را پشت سر می‌گذارد. 

به عنوان یک فرد پرتغالی دوست دارم که مردم این کشور را دائما در صدر ببینم پس همین آرزو را برای مورینیو هم دارم که این شرایط سخت را پشت سر بگذارد و هواداران چلسی را خوشحال کند چون فکر می‌کنم آن‌ها شایسته این هستند.» 

۲۰۳۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 آبان 1394  | 3:20 AM | نویسنده : کاظم
 
احتمال-حضور-مهاجم-سابق-آرسنال-و-رئال-در-واتفورد

وبسایت رسمی برنامه نود - آدبایور ممکن است با قراردادی آزاد راهی واتفورد شود.

به گزارش وبسایت نود، کیکه فلورس سانچز سرمربی واتفورد شایعه پیوستن آدبایور به این تیم را رد نکرد.

در روزهای اخیر شایعاتی شنیده می شد مبنی بر اینکه ممکن است آدبایور مهاجم سابق رئال و آرسنال با قراردادی آزاد راهی واتفورد شود و سرمربی این تیم تازه لیگ برتری شده، در مصاحبه با خبرنگاران این موضوع را تکذیب نکرد.

آدبایور در ماه سپتامبر، با توافقی دو طرفه از تاتنهام جدا شد.

۲۰۲۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 آبان 1394  | 3:20 AM | نویسنده : کاظم
 
نویدکیا-هنور-سر-مواضع-قبلیام-با-سپاهان-هستم

وبسایت رسمی برنامه نود - مسئول فنی تیم فوتبال سپاهان گفت: درست است که امروز مسئولیت داشتم اما هنوز سر مواضع قبلی خودم با باشگاه سپاهان هستم و از آنها عقب‌نشینی نکرده‌ام.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، محرم نویدکیا پس از پیروزی تیمش و صعود به نیمه نهایی در مورد شعارهایی که در مورد حسین فرکی توسط عده‌ای از هواداران سپاهان سر داده شد، اظهار داشت: حرکت آنها را تایید نمی‌کنم، حسین فرکی واقعاً یکی از با اخلاق‌ترین مربی‌ها است که به هر دلیل از تیم سپاهان جدا شده‌اند اما هیچکس به هیچ دلیلی نباید کوچکترین توهینی به وی بکند.

وی افزود: فرکی در اصفهان خیلی زحمت کشیدند و تیم را قهرمان کردند که همین امر نام او را در تاریخ سپاهان ماندگار می‌کند، بدون شک وظیفه همه سپاهانی‌ها است که به فرکی احترام بگذارند.

مسئول فنی تیم فوتبال سپاهان از توضیح در مورد بازی خودداری کرد و گفت: در مورد بازی باید بصیرت صحبت کند. من فقط یک بازی به عنوان مربی در خدمت سپاهان بودم و آن هم فقط به خاطر توجیه باشگاه بود که از من خواهش کردند که برای عدم تصمیم‌گیری عجولانه برای انتخاب سرمربی فقط همین بازی تیم را هدایت کنم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا بصیرت به عنوان مربی موقت معرفی نشد، خاطرنشان کرد: یک سری توجیهاتی برای من انجام دادند که من راضی شدم و درخواست آنها را قبول کردم، چون دو کمک مربی داشتند نمی‌خواستند از بین آنها مسئولیت را به یک نفر بدهند.

نویدکیا بیان کرد: بصیرت بازیکن سپاهان بوده است و از طرف دیگر زاغی‌نژاد کمک اول فرکی بود، به خاطر همین نمی‌خواستند بین این دو مربی سوء تفاهمی پیش بیاید، به همین دلیل ترجیح دادند من هدایت تیم را به عهده بگیرم که فقط همین بازی بود و امیدوارم در روزهای آینده سرمربی تیم را هر چه زودتر معرفی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب شما باعث ناراحتی بصیرت و زاغی‌نژاد شده است، تصریح کرد: واقعیت این است که در جلسه‌ای که داشتیم با خود آقایان بصیرت و زاغی‌نژاد هم صحبت کردند و باشگاه به آنها گفت که ما چنین تصمیمی می‌گیریم و شما هم اگر امکان دارد به محرم کمک کنید.

کاپیتان تیم فوتبال سپاهان افزود: درست است که تصمیم آخر را در مورد بازی با راه آهن من گرفتم اما من هم جسارتی نکردم و تصمیمات در مورد بازی با مشورت ۳ نفر بود. در این چند روز همه چیز را با هم چک کردیم و در آخر تصمیم گرفتیم چگونه، با چه سیستمی و با چه نفراتی بازی کنیم. البته با احترامی که برای آنها قائلم من ارنج تیم را می‌چیدم چون بالاخره باید یک نفر تصمیم می‌گرفت.

وی درباره اینکه گفته می‌شود انتخاب او برای برداشتن فشارها از روی باشگاه بوده است بیان کرد: دیگر در مورد این چیزها خود باشگاه باید صحبت کند که چه چیزی را مد نظر داشته‌اند ولی در توجیهی که برای انتخاب من داشتند گفتند که نمی‌خواهیم در این سه چهار روزی که تا بازی راه آهن باقی مانده است با عجله در مورد مربی تصمیم بگیریم و با توجه به فاصله ۲۰ روزه تا بازی بعدی می‌توانیم بهترین تصمیم را بگیریم.

نویدکیا خاطرنشان کرد: به من گفتند جدا هر نتیجه‌ای که در بازی با راه آهن اتفاق بیفتد شما فقط همین بازی را مربی تیم هستید. البته امروز دوباره باقریان به من گفت که فردا جلسه داشته باشیم و صحبت کنیم، حالا باید بروم و ببینم چه صحبتی دارند.

وی در پاسخ به این سوال که به عنوان بازیکن- مربی تا انتهای فصل پیشنهادی داشته‌اید، اظهار داشت: پیشنهادی نداشته‌ام؛ درست است که من امروز مسئولیت داشتم اما هنوز سر مواضع قبلی خودم با باشگاه سپاهان هستم و از آنها عقب‌نشینی نکرده‌ام. به من گفتند که دیگر در کارهای باشگاه دخالت نکنم، من هم این کار را می‌کنم و کاری به باشگاه ندارم، هر تصمیمی دوست داشتند می‌توانند بگیرند و من هیچ پیشنهادی نمی‌کنم.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
 
مناظره-جنجالی-کفاشیان-و-مایلیکهن-کیروش-از-ما-ایرانیتر-است-خودتان-هم-از-او-دل-خوشی-ندارید

وبسایت رسمی برنامه نود - رئیس فدراسیون تیم فوتبال و مدیر فنی تیم امید شب گذشته در مناظره تلویزیونی شرکت کردند.

به گزارش وبسایت نود، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال به همراه محمد مایلی‌کهن سرمربی سابق تیم ملی و مدیر فنی تیم امید شب گذشته در برنامه‌ای که از شبکه خبر پخش شد در خصوص مسائل مختلف مربوط به تیم ملی و تیم امید به مناظره پرداختند که متن کامل آن را در زیر می‌خوانید:

کفاشیان: در هر خانواده‌ای اختلافات وجود دارد ما حتی خودمان در یک خانواده پنج شش نفره با برادرانم مشکل داشتم اما اگر گوشت هم را می‌خوردیم استخوان یکدیگر را دور نمی‌انداختیم با این حال نباید این اختلافات زیاد شود اما برخی به آن دامن زده و می‌خواهند آدم‌ها را به دام هم بیندازند. در این میان آدم‌ها برخی‌شان سعه صدر دارند و تحمل می‌کنند و برخی هم این مشکلات را برنمی‌تابند هرچند که برخوردهای اخیر جالب نبود. از روزی که اسدی آمده سلایق خود را بیان کرده و کی‌روش از این موضوع ناراحت شد. آنها دو سه مناظره شش هفت ساعته داشتند البته در گذشته نبی مدیرکل بود که او نرم‌تر بود و این مشکلات وجود نداشت. در هر صورت من هم به کی‌روش گفتم که اسدی نظراتش را می‌گوید اما در کارهای تیم ملی مانعی ندارد چون مسئولیت با من است.

مایلی‌کهن: اسدی که تازه آمده است اما کی‌روش در مورد تاج، نمازی و حتی سیموئز که هموطنش بود حرف‌های خوبی نزده بود با بسیاری  از افراد مشکل داشت. یادم هست وقتی کی‌روش آمد دو بار به من زنگ زد و من به او گفتم هر کاری از دستم بیاید در خدمتم اما رفتار او نامناسب است و تعاملی با مربیان ندارد. یک بار هم به خبرنگار گفته بود که از هالیدی آمده‌ام و صحبتی ندارم. آیا در زمان او تیم ملی متحول شده یا لژیونرهای‌مان بیشتر شده‌اند یا اینکه اوضاع برعکس شده است؟ تا به حال هیچ مربی به اندازه او سرمربی تیم ملی نبوده اما سؤال من این است که چطور پس از ۴ سال و وقتی که امکانات را دیده بود دوباره اصرار داشت قراردادش را تمدید کند.

در ادامه مناظره مجری برنامه از عدم مجوز کفاشیان برای مصاحبه کی‌روش خبر داد و در این خصوص رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: درست است. در شرایطی که قبل از اردوی تیم ملی هستیم سرمربی باید تمرکزش با این تیم باشد اما بعداً این حق برای او محفوظ است تا نظرات خود را بدهد. کی‌روش از زمانی که آمد ما تیم چهارم و پنجم آسیا بودیم اما الان چند سال است که در رنکینگ فیفا اول هستیم و تمام خواسته‌های او نیز برای تیم ملی بوده است.  بچه‌های تیم ملی نیز به او علاقه دارند و مردم هم از او راضی هستند. زمانی که در هیأت رئیسه به این نتیجه رسیدیم که او باشد قراردادش تمدید شد البته در این بین مشکلات امکاناتی و مالی نیز وجود داشته که او با این حداقل‌ها توانسته کارهایی انجام دهد. با این اگر بخواهیم به او امکانات ندهیم، غر هم بزنیم و در فدراسیون برای او تنش هم درست کنیم خوب مشخص است عصبانی می‌شود. به طور مثال اصلاً پرونده‌ای در کمیته اخلاق در خصوص آل‌شپورت و کی‌روش وجود نداشت اما بعد که مسئولان مستعفی این کمیته مسئولیتی هم نداشتند این صحبت‌ها را انجام دادند کی‌روش فکر کرد از داخل فدراسیون چنین پرونده‌ای برای او ایجاد شده است.

مایلی‌کهن:‌ فدراسیون یک قراردادهایی جلوی مربیان ایرانی می‌گذارد که دست قرارداد ترکمن‌چای را از پشیت بسته است الان که آقای کفاشیان می‌گوید افکار عمومی کی‌روش را می‌خواهد یک نظرسنجی هم در مورد مهدی رحمتی بگذارند ببینیم افکار عمومی او را می‌خواهد یا خیر. افکار عمومی را می‌سازند مثلاً اگر الان شب است طوری به ما می‌گویند روز است که ما هم باور می‌کنیم الان هم کی‌روش باید زیر نظر اسدی باشد و شکی در این موضوع نیست چون سرمربی باید زیر نظر دبیرکل باشد. او حتی به وزیر هم اهانت می‌کند. هرجا که به نفعش است استفاده می‌کند و هرجا به نفعش نباشد اهانت می‌کند و می‌گوید امکانات کم است. اما آیا زمان من هم این امکانات بود. آن زمان هر ۱۰ نفر در یک اتاق می‌خوابیدند اما الان تیم ملی در بهترین هتل است. تیم ملی چند بار به افریقای جنوبی رفته اصلاً سرپرست این تیم چه کسی  است که حتی نبی هم سرپرست نبود و فقط سر مسابقات می‌رفت و جالب این است که کی‌روش هم سرپرست است و هم مربی و به همه اهانت می‌کند و صداوسیما هم فقط از او حمایت می‌کند. با این هزینه‌ها در جام جهانی چندم شدیم. دستیار گلرهای او اصلاً تخصصی در تمرینات دروازه‌بانی ندارد اما به راحتی به او اجازه کار می‌دهید.

کفاشیان: اصلاً همه بی‌تخصص و همه ناوارد اما ما به جام جهانی رفتیم. کی‌روش بهترین امکانات را می‌خواهد اگر حرص خورده به خاطر تیم ملی بوده تا الان اینقدر تیم را یکدست ندیده بودم اگر کسی را کنار گذاشته خواسته تیم یک دست شود چون یک دستی برایش از یک یا دو ستاره بهتر بوده است. دبیرکل و مربی هر کدام وظایف خاص خودش را دارد و از نظر من سرمربی هم سمت بالایی است. کی‌روش ۵ سال است در تیم ملی بوده و اسدی تازه ۶ ماه آمده و او باید به رویه بیاید. شروع کننده این جنجال‌ها هم رسانه‌هایی بودند که آنها را تحریک کردند که علیه هم صحبت کنند. اما مثل خانواده هستیم و این دو نفر نیز مثل بچه‌های ما و باید با هم آشتی کنند و بالاخره آنها را آشتی می‌دهیم.

مایلی‌کهن: اما او حق ندارد به ایرانی‌ها توهین کند.

کفاشیان: در هر صورت این مسائل به خاطر یک سری بیماری‌های عصبی بوده است اما او برخی مواقع از ایرانی‌‌ها هم ایرانی‌تر بوده است.

مایلی‌کهن: قبول ندارم که ایرانی است و نباید به ما توهین کند آن هم که فرار روبه جلو می‌کند. آن هم با این دست‌مزدهایی که دریافت می‌کند. قرار بود نتیجه کار او بعد از جام ملت‌ها ارزیابی شده و بعد دوباره تنظیم شود. اما الان صفر تا ۱۰۰ فدراسیون دست این آقا است و ببینید چطور با تمسخر با اسدی صحبت می‌کند. چرا امارات پس از ۶ ماه او را بیرون کرد یا چطور آمریکا او را کنار گذاشت و یا رئال مادرید چگونه با او نتیجه می‌گرفت. چرا بعد از فرگوسن که ایشان دستیارش بود او را سرمربی منچستر نکردند.

کفاشیان: اما ما از او راضی هستیم چون به جام جهانی رفتیم و خوب بازی کردیم.

مایلی‌کهن:  مگر در جام جهانی در بین چهار تیم پنجم می‌شدی شما راضی بودید چون تخصص‌تان چیز دیگری بود اما ارزیابی واقعی را فیفا کرد که گفت در جام جهانی سی و یکم شدیم.

کفاشیان: ما راضی بودیم و او را آوردیم و وظیفه داریم تا حمایتش کنیم تا زمانی که سرمربی است شاید هم برخی کار او را نمی‌پسندند.

در ادامه این مناظره داود عابدی مجری برنامه تیتر امشب یک بار دیگر اشاره کرد که کی‌روش می‌خواهد به این مناظره اضافه شود که چون کفاشیان به او اجازه نداده نمی‌تواند به روی خط برنامه بیاید و جالب اینکه باز هم کفاشیان قبول نکرد تا کی‌روش صحبت کند. مایلی‌کهن در این مورد گفت: این هم یک نوع پلتیک است که بگوید زیر نظر مدیر هستم. حتی خود کفاشیان در محفلی خصوصی به من گفته بود که دل خوشی از کی‌روش نداشته شما ببینید شب عید چگونه تلویزیون از کی‌روش حمایت کرد و انواع و اقسام برنامه‌ها برای او ساختند.

کفاشیان: چون در این ۵ سال از خیلی از ایرانی‌ها ایرانی‌تر بوده است شما ببینید چطور برای مسابقات لیگ وقت می‌‌گذارد و این در حالی است که برخی مربیان ایرانی دم مسابقات به خاطر منفعت ول می‌کنند و می‌روند اما کی‌روش سفت و سخت به تیم ملی تعصب دارد. باید ببینید در تیم ملی چه کار کرده که از سوی بازیکنان هم اینگونه حمایت می‌شود.

مایلی‌کهن: این تعصب است که یک بازی باشگاهی را هم نمی‌رود و ۲ ماه ایران را ول می‌کند و می‌رود.

کفاشیان: مربیان ایرانی اصلاً لیگ را نمی‌دیدند اما تمام فکر و ذکر کی‌روش و کادرش تماشای بازی‌های لیگ و آنالیز بازیکنان است.

مایلی‌کهن: ما در این چند سال یکسری سرمایه‌ها مثل عقیلی و رحمتی را دفن کردیم. آقای کفاشیان اگر پسر شما اشتباه کند سرش را می‌برید یا کاری می‌کنید به اشتباهش پی ببرد.

کفاشیان: سرشان را نمی‌برم اما بازی‌شان هم نمی‌دهم با این حال اختلاف سلیقه وجود دارد و ما از این سرمایه‌ها هم زیاد داریم. باید به همه میدان دهیم و تنها کسی که محق است نظر بدهد سرمربی تیم ملی است.  اگر برخی بازیکنان هم بیرون گذاشته شدند، برای یکدست شدن تیم بوده، نه اینکه در تیم بخواهیم تک ستاره داشته باشیم. صحبت کردن درباره مسائل فنی هم تخصص من نیست و تخصص من مدیریت است، به همین دلیل نمی‌توانم بگویم که فلان بازیکن در تیم ملی باشد یا نباشد.

مایلی‌کهن: اگر اینجا حرص می‌خورم و اگر سکته کردم دنبال منافع شخصی خودم نبودم وگرنه الان به ۱۰۰ میلیارد می‌گفتم پول خرد! ما سوپر ثروتمند هستیم اما خودمان نمی‌خواهیم. این همه منابع خدادادی داریم و جوان‌های بی‌نظیری داریم و شما می‌گویید که کی‌روش از جزیره‌اش لیگ را زیر نظر دارد. پس ما چه بودیم که در سرمای زمستان ۱۳۰ نفر را می‌دیدیم. حتماً وینگادا را به یاد دارید، وینگادا یعنی کی‌روش و یاد دارید که افتضاح و اخلاقی را در بازی‌های آسیایی به وجود آورد.

کفاشیان: به اعصاب‌تان مسلط باشید البته مایلی‌کهن هم زحمات زیادی می‌کشد و هنوز با او قراردادی نبسته‌ایم و او اعتراضی هم ندارد. من یک سوال از شما دارم. شما هم جزو خانواده فوتبال هستید، اما شمایی که ایراد می‌گیرید و می‌گویید چرا کی‌روش علیه اسدی مصاحبه کرده است، خودتان چرا علیه خانواده‌ای که جزو آن هستید مصاحبه کردید؟ علیه نایب رئیس فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی مصاحبه کردید و خودتان که به بقیه همین ایراد را می‌گیرد، ایراد خودتان را هم ببینید. من به کی‌روش می‌گویم مصاحبه نکند، او می‌گوید پس به مایلی‌کهن هم بگویید که مصاحبه نکند. شما حد و حدود خود را نمی‌دانید.

مایلی‌کهن: من حدود خود را می‌دانم. (مایلی‌کهن به کفاشیان اشاره می‌کند و می‌گوید الان هم انگار کی‌روش مقابل من نشسته)

کفاشیان: نخیر، شما حدود خود را نمی‌دانید وگرنه اینطور مصاحبه نمی‌کردید.

 پس از این صحبت‌های کفاشیان، مایلی‌کهن اعلام کرد "چرا کی‌روش می‌گوید اسدی را وزارت ورزش روی کار آورده و اگر اینطور است خود شما را چه کسی آورده است؟ " که رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این مسئله گفت: اسدی را من  به فدراسیون فوتبال آوردم، نه وزارت ورزش. من را هم مجمع فدراسیون فوتبال گذاشته است.

مایلی‌کهن: حتماً من هم در حبس بودم. مگر شما نگفتید که علی‌آبادی کنار رفت و از بد حادثه رئیس شدید. در مورد انتخاب سرمربی هم باید بگویم که به طور مثال کشوری مثل آلمان در نظرسنجی سرمربی خود را انتخاب می‌کند؟ نخیر، بلکه یک کار تخصصی است.

کفاشیان: اگر در کشور آلمان مردم یک شخصی را دوست نداشته باشند او را سرمربی نمی‌کنند.

مایلی‌کهن: اما کی‌روش نه معیار فنی دارد و نه اخلاقی.

کفاشیان: چرا دارد و مردم هم او را دوست دارند چه اشکال دارد که با او به جام جهانی برویم.

مایلی‌کهن: مگر قبلاً نرفته بودید.

کفاشیان: از زمان بنده نرفته بودیم. اما چه اشکال دارد که از این پس در همه ادوار به جام جهانی برویم.

مایلی‌کهن: آیا او تضمین می‌کند که دوباره به جام جهانی برویم. تیم من ۶ گل به کره زد اما ۵۰ دلار به خدادادعزیزی پاداش دادید الان تیم ملی مساوی می‌کند ۴۵۰۰ دلار پاداش می‌دهید. آیا کی‌روش از گذشته چیزی طلبکار است.

کفاشیان: نه‌خیر، البته با تأخیر به او پول دادیم.

مایلی‌کهن: با تأخیر دادید اما بالاخره دادید. اما وضعیت تیم‌های پایه بسیار بدتر است.

کفاشیان: خیر، اینطور نیست. ما هم زمان که قرارداد بستیم این کار را انجام دادیم.

مایلی‌کهن: حتماً این هم مانند همان بند معروف قرارداد خاکپور است.

کفاشیان: خیر. در آن بند قرار بود خاکپور اسرار امید را فاش نکند.

در پایان این مناظره کفاشیان در مورد تیم امید گفت:‌ما از این تیم حمایت می‌کنیم و آنها واقعاً مثل یک فدراسیون مستقل عمل می‌کنند. اگر کار دست من بود حتی یک چهارم این اقدامات را انجام نمی‌دادم چون در توانم نبود هرچند که اگر این تیم ساخته شود آینده تیم ملی تضمین می‌شود. قرارداد خاکپور آماده شده است و تا یکسال آینده آن را منعقد خواهیم کرد.

 

ویدیوی مناظره کفاشیان و محمد مایلی کهن

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
 
لیگ-اروپا-شکست-سنگین-آلکمار-برابر-آگزبورگ-با-حضور-76-دقیقه-ای-جهانبخش

وبسایت رسمی برنامه نود - آلکمار مقابل آگزبورگ با نتیجه سنگین ۴-۱ شکست خورد.

به گزارش وبسایت نود، در دور چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، آگزبورگ در آلمان میزبان آلکمار بود که در نهایت موفق شد حریف هلندی خود را با نتیجه سنگین ۴-۱ شکست دهد.

بوبادیلا در این مسابقه برای تیم آلمانی هتریک کرد و تک گل آلکمار توسط وینسنت یانسن به ثمر رسید. جهانبخش در این دیدار، ۷۶ دقیقه برای تیمش به میدان رفت.

در دیگر بازی این گروه بیلبائو، ۵-۱ پارتیزان بلگراد را مغلوب کرد تا با ۹ امتیاز صدرنشین گروه دوازدهم لقب گیرد.

آلکمار با ۳ امتیاز، در رتبه آخر این گروه قرار گرفته است.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 آبان 1394  | 3:20 AM | نویسنده : کاظم
 
لیگ-اروپا-پیروزی-تاتنهام-و-فیورنتینا-در-شب-توقف-شالکه

وبسایت رسمی برنامه نود - هفته چهارم لیگ اروپا به اتمام رسید.

به گزارش وبسایت نود، بازی های هفته چهارم لیگ اروپا در گروه های هفتم تا دوازدهم برگزار شد.

در گروه هفتم تیم لاتزیو که از دقیقه ۸۳ بازی را ده نفره دنبال می کرد با دو گل دوردوویچ مقابل روزنبرگ پیروز شد تا ۱۰ امتیازی شود. در دیگر بازی تیم سنت اتین با سه گل مقابل دنیپرو پیروز شد.

در گروه هشتم تیم اسکندربو با ۳ گل مقابل اسپورتینگ به پیروزی رسید. در دیگر بازی این گروه که زودتر برگزار شد تیم بشیکتاش در خانه مقابل لوکوموتیو مسکو متوقف شد. در گروه نهم تیم بازل با دو گل از سد بلننسس گذشت و فیورنتینا هم با این نتیجه در خانه لچ پوزنان پیروز شد.

در گروه دهم تیم تاتنهام در خانه با گل های هری کین و دمبله در دقایق ۲۹ و ۸۸ مقابل اندرلخت به پیروزی رسید تا با ۷ امتیاز صدرنشین گروه شود. در دیگر بازی این گروه که زودتر برگزار شد تیم موناکو مقابل قره باغ متوقف شد. در گروه یازدهم تیم آستراس با دو گل مقابل آپوئل پیروز شد و شالکه در خانه اسپارتا پراها به تساوی ۱-۱ رضایت داد.

در گروه آخر هم تیم آلکمار در حضور ۷۶ دقیقه ای جهانبخش با نتیجه ۴-۱ مغلوب آگزبورگ شد و بیلبائو با نتیجه ۵-۱ تیم پارتیزان را در هم کوبید تا با ۹ امتیاز صدرنشین شود.

ویدیو: خلاصه بازی لچ پوزنان - فیورنتینا

۲۰۳۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 11 آبان 1394  | 12:24 PM | نویسنده : کاظم
بابازاده-رحمتی-به-اخلاقمداری-در-فوتبال-شهرت-دارد

وبسایت رسمی برنامه نود - مربی سابق تیم فوتبال استقلال گفت: رحمتی نه تنها در دربی عملکرد فوق‌العاده داشت بلکه او همیشه در سطح عالی دروازه‌بانی می‌کند.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، حمید بابازاده در خصوص اینکه بعد از درخشش مهدی رحمتی در دربی ۸۱ بسیاری از اهالی جامعه فوتبال خواهان دعوت وی به تیم ملی شدند اما کارلوس کی‌روش به عنوان سرمربی این کار را انجام نداد گفت: همیشه من روی این نکته تاکید داشتم که رحمتی برای بهترین بودن زحمت زیادی می‌کشد و او تنها در دربی عملکرد فوق‌العاده‌ای نداشت بلکه او همیشه در سطح عالی دروازه‌بانی می‌کند و همه دیدند که دو سال قبل استقلال چطور با او قهرمان شد و قطعا اگر رحمتی نبود استقلال آن سال قهرمان نمی‌شد.

وی ادامه داد: سال قبل هم در پیکان دیدیم که بسیاری از مربیان از درخشش‌های رحمتی در بازی‌ها می‌گفتند و امسال هم او مهم‌ترین عامل صدرنشینی استقلال تا اینجای لیگ است. به نظرم حضور رحمتی در تیم ملی یک خواسته ملی است و عدم دعوت او به این تیم محروم کردن تیم ملی از حضور یک دروازه‌بان طراز اول است. شما دیدید که استقلال سال گذشته نسبت به تیم دو سال قبل که قهرمان شده بود تقویت بیشتری هم شد اما چون رحمتی در این تیم نبود آن استقلال چه نتایجی گرفت؟

مربی سابق تیم فوتبال استقلال درباره بیانیه کی‌روش که در آن راجع به شخصیت رحمتی حرف زده اظهار داشت: نه اینکه من سال‌ها مربی رحمتی بودم بلکه در جامعه فوتبال کشورمان رحمتی فردی اخلاق‌مدار است که همیشه به خاطر رفتار، اخلاق و منش خوبش نقش محوری داشته است و شاید منظور کی‌روش از این حرف چیز دیگری بوده است چراکه او بعد از جام جهانی اعلام کرد که درباره رحمتی همه چیز را فراموش کردم.

بابازاده افزود: حتی کی‌روش از واژه کلین به معنی پاک استفاده کرده است حتی اسم مهدی را در لیست اولیه تیم ملی اعلام کرد و این به این معنا بود که همه چیز تمام شده است. امیدوارم به خاطر منافع ملی این مسائل تمام شود چون تیم ملی متعلق به همه مردم است و باید از سرمایه‌های کشورمان برای سربلندی تیم ملی بهره ببریم.

 

 

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 15 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >