
وبسایت رسمی برنامه نود - هفته چهارم لیگ اروپا به اتمام رسید.
به گزارش وبسایت نود، بازی های هفته چهارم لیگ اروپا در گروه های هفتم تا دوازدهم برگزار شد.
در گروه هفتم تیم لاتزیو که از دقیقه ۸۳ بازی را ده نفره دنبال می کرد با دو گل دوردوویچ مقابل روزنبرگ پیروز شد تا ۱۰ امتیازی شود. در دیگر بازی تیم سنت اتین با سه گل مقابل دنیپرو پیروز شد.
در گروه هشتم تیم اسکندربو با ۳ گل مقابل اسپورتینگ به پیروزی رسید. در دیگر بازی این گروه که زودتر برگزار شد تیم بشیکتاش در خانه مقابل لوکوموتیو مسکو متوقف شد. در گروه نهم تیم بازل با دو گل از سد بلننسس گذشت و فیورنتینا هم با این نتیجه در خانه لچ پوزنان پیروز شد.
در گروه دهم تیم تاتنهام در خانه با گل های هری کین و دمبله در دقایق ۲۹ و ۸۸ مقابل اندرلخت به پیروزی رسید تا با ۷ امتیاز صدرنشین گروه شود. در دیگر بازی این گروه که زودتر برگزار شد تیم موناکو مقابل قره باغ متوقف شد. در گروه یازدهم تیم آستراس با دو گل مقابل آپوئل پیروز شد و شالکه در خانه اسپارتا پراها به تساوی ۱-۱ رضایت داد.
در گروه آخر هم تیم آلکمار در حضور ۷۶ دقیقه ای جهانبخش با نتیجه ۴-۱ مغلوب آگزبورگ شد و بیلبائو با نتیجه ۵-۱ تیم پارتیزان را در هم کوبید تا با ۹ امتیاز صدرنشین شود.
ویدیو: خلاصه بازی لچ پوزنان - فیورنتینا
۲۰۳۱
.: Weblog Themes By Pichak :.