سایت هواداران استقلال آبیته دات کام – امیرحسین صادقی مدافع ملی‌پوش استقلال پس از پایان مسابقات لیگ، در سکوت فرورفت و با وجود اتفاقات بسیاری که در مورد او و تیمش افتاد، صحبتی انجام نداد.

صادقی اما حالا مروری کلی روی این مسائل داشت و نکته جالب اینکه شاید بتوان او را جزو معدود بازیکنانی دانست که به اشتباهاتش اعتراف کرده و آنها را می‌پذیرد. این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید.

روزهای تعطیل را چطور می‌گذرانی؟
مدتی است تمریناتم را به طور اختصاصی شروع کرده‌ام و می‌خواهم از نظر بدنی در شرایط مطلوب باشم.

به خاطر آسیب‌دیدگی از تیم ملی کنار رفتی؟
بله، در اردوی اول از ناحیه مچ پا احساس درد داشتم که پزشکان تیم ملی به من ۱۰ تا ۱۵ روز استراحت دادند. بعد از این استراحت، حدود ۱۶، ۱۷ روز است که تمرینات انفرادی‌ام را آغاز کرده‌ام و الان شرایط خوبی دارم.

به اردو‌های بعدی تیم ملی دعوت می‌شوی؟
معلوم نیست. اگر سرحال و آماده باشم، این اتفاق می‌افتد و امیدوارم دعوت شوم.

از نظر ملی هم سابقه خوبی داری و تنها بازیکن استقلال هستی که ۲ بار به جام جهانی رفته‌ای.
بله، خدا را شکر. این عزتی است که خدا داده و تلاش‌های خودم هم بوده. هرقدر در جام جهانی خوب بودم، پس از آن یک سال بد را گذراندم که امیدوارم با تمرکز و ریکاوری‌ای که در این چند روز داشتم، بتوانم فصل آینده جبران کنم.

با استقلال قرارداد داری؟
بله، یک سال دیگر قرارداد دارم. البته این قرارداد مشروط است اما مهم نیست و بازیکن استقلال هستم.

در مورد استقلال فصل گذشته هم صحبت کن. تیمی که نه در نتیجه‌گیری موفق عمل کرد و نه آرام و بی‌حاشیه بود.
همین طور است. استقلال سال خوبی را سپری نکرد. از نظر مالی، امکانات، نتیجه‌گیری و سایر مسائل مشکل داشتیم و انتظارات هواداران برآورده نشد. یکی از دلایلش هم ریزش بازیکنان بود زیرا خیلی از بازیکنان‌مان رفتند که پیدا کردن جانشین برایشان بسیار مشکل بود. تیمی که قهرمان لیگ می‌شود، کار بسیار سختی برای تکرار قهرمانی دارد. استقلال هم قهرمان شد اما ۲ سال پس از آن، ناموفق بود. ۲ سال هم به آسیا نرفتیم و همین مسئله کار را سخت کرد. این فصل برای مدیر، هیأت مدیره، بازیکن، کادرفنی و هواداران کابوس واقعی بود. استقلال هر ۱۰۰ سال یک بار چنین نتایجی می‌گیرد. شما ببینید اگر ما فقط ۳ امتیاز بیشتر می‌گرفتیم، جایگاه‌مان در جدول خیلی فرق می‌کرد. متأسفانه دست تقدیر هم همراه ما نبود. خدا را شکر آن فصل تمام شد و حالا باید برای فصل آینده تمرکز کنیم.

در طول فصل چند بار میان ملی‌پوشان مثل بیک‌زاده و حیدری با سرمربی تیم بحث‌هایی به وجود آمد. خود تو هم یکی از ملی‌پوشان بودی. آیا جو صمیمی و دوستانه‌ای میان ملی‌پوشان و بزرگترهای تیم با سرمربی وجود داشت؟
شما ۸، ۱۰ سال است مرا می‌شناسید و می‌دانید من در مورد چنین مسائلی صحبت نمی‌کنم.

اما بیک‌زاده و حیدری این مسئله را رسانه‌ای و مصاحبه کردند.
هر بازیکنی شخصیت خودش را دارد و برای خودش تصمیم می‌گیرد و قابل احترام است. من یک مسئله را می‌خواهم بگویم. اینکه من امیرحسین صادقی از هر اتفاق بد و خوبی که فصل گذشته افتاد، می‌گذرم و امیدوارم هواداران هم بگذرند. هر بازیکنی ممکن است یک فصل بد را پشت سر بگذارد و برای من هم این اتفاق افتاد. گاهی اوقات باعث شدم تیمم متضرر شود که به همین دلیل از همه طلب بخشش و مغفرت می‌کنم. به دلیل مصدومیت، مسائل روحی و روانی و هر چیزی که بود، من از خودم راضی نبودم. توقع من و هواداران از امیرحسین صادقی خیلی بیشتر از اینهاست و امیدوارم فصل آینده همان بازیکن سال‌های قبل باشم.

این جالب است که به اشتباه خودت اعتراف می‌کنی و می‌پذیری.
من قصد توجیه ندارم. بعد از فروغ در جام جهانی، سال بسیار بدی را سپری کردم. مصدومیت ومشکلات دیگر را هم گردن کسی نمی‌اندازم. از تهمت‌ها و دروغ‌ها و حاشیه‌سازی نیز می‌گذرم و همه چیز را فراموش می‌کنم. من بد بودم و باید بیشتر تلاش می‌کردم. مردم از من به عنوان کاپیتان تیم انتظار خیلی بیشتری دارند. پارسال، برای استقلال یک فصل کابوس‌وار که چه عرض کنم، یک فصل افتضاح بود. گردن کسی هم نمی‌اندازم اما الان وضعیتم خیلی خوب است و انگیزه روز اولی که به استقلال آمدم را دارم. امیدوارم هواداران نیز حمایت خود را از تیم محبوب‌شان ادامه دهند تا استقلال موفق باشد.

در مورد بازی آخر لیگ هم صحبت کن. با امید عالیشاه درگیری شدیدی داشتی و نزدیک بود کار به کتک‌کاری بکشد.
وقتی یک سال بد و کابوس‌وار داشته باشی، این اتفاقات هم پیش می‌آید، بازیکن جوان و باتجربه هم ندارد. نمی‌خواهم بگویم داخل زمین چه اتفاقاتی افتاد و چه حرف‌هایی زده شد. اما می‌خواهم بپرسم جوانی که بعد از بازی مصاحبه می‌کند و می‌گوید صادقی بی‌ادبی کرد، خودش با آن حرف‌هایی که مطرح کرد چه توقعی دارد؟ او می‌گوید توقع نداشتم صادقی این حرف‌ها را بزند اما با صحبت‌هایی که خودش مطرح کرد، چطور می‌خواهد از من توقع داشته باشد؟ به هر حال دربی را برده بودند و خوشحال بود. اواخر بازی‌ ما فشار زیادی تحمل می‌کردیم اما از من چنین اشتباهی بعید بود. ما باختیم و اتفاقات آخر بازی اصلاً قشنگ نبود و متأسفم.

عالیشاه در زمین توهین کرد؟
نمی‌خواهم نبش قبر کنم. او جوان است و من صحبت دیگری ندارم.

در روزهایی که برخی تیم‌های مدعی مثل سپاهان و ذوب‌آهن وارد فصل نقل و انتقالات شده‌اند، استقلال هنوز سرمربی و هیأت مدیره ندارد.
امیدوارم هرچه زودتر تکلیف تیم مشخص شود زیرا هواداران انتظار دارند.

از منصوریان به عنوان گزینه اصلی برای سرمربیگری استقلال نام برده می‌شود، تو همبازی او بوده‌ای و روابط خوبی با هم دارید.
استقلال متعلق به شخص نیست و برای همه مردم است. خیلی‌ها آمدند و رفتند، از هیأت مدیره و مدیرعامل گرفته تا سرمربی، مربی، پزشک، بازیکن و… امیدوارم هرکس به استقلال می‌آید، خاطرات شیرینی برای هواداران به جا بگذارد و همه بگویند تیم در زمان فلانی قهرمان شد. به اعتقاد من همه گزینه‌هایی که اسم‌شان مطرح شده، خوب هستند و می‌توانند به استقلال کمک کنند تا یک فصل خوب و موفق برای هواداران رقم بخورد.

اولین جدا شده استقلال در لیگ پانزدهم
خداحافظی آبی‌ها با امیرحسین صادقی
امیرحسین صادقی که بعد از درخشش در جام‌جهانی‌ همه را امیدوار کرده بود به عنوان ستون اصلی ساختار تدافعی آبی‌پوشان یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان استقلال باشد و به عنوان کاپیتان نقش محوری بر‌عهده بگیرد، بعد از مصدومیت ابتدای فصل و دوری طولانی‌مدت در بازگشت، ضعیف کار کرد و بیشترین انتقادات را به جان خرید و حتی تا مرز جدایی از استقلال در نقل و انتقالات زمستانی پیش رفت گرچه با دخالت مدیریت باشگاه ماند و به بازی‌هایش ادامه داد.

با قطعی شدن تغییرات در نیمکت استقلال و آمدن علیرضا منصوریان، شنیدیم پرونده جدایی صادقی از جمع آبی‌پوشان دوباره روی میز مدیران باشگاه باز شده چون سرمربی جدید استقلال اعتقاد چندانی به عملکرد فنی این مدافع ندارد و ترجیح می‌دهد به جای او از بازیکن دیگری استفاده کند، به همین خاطر می‌توان گفت اولین جداشده بزرگ استقلال در نقل و انتقالات تابستانی کسی نیست جز امیرحسین صادقی



نظرات 0