پورموسویمیخواهیم-نوار-شکستهایمان-برابر-فولاد-را-قطع-کنیم

وبسایت رسمی برنامه نود -  مربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: مصمم هستیم تا نوار بدشانسی​ها و شکست‌های‌مان در شهرآورد اهواز مقابل فولاد را قطع کنیم.

به گزارش وبسایت برنامه نود و به نقل از ایسنا،  سیداکبر پورموسوی، اظهارکرد: پس از پیروزی مقابل پرسپولیس، از روز یکشنبه تمرینات​مان را برای بازی با فولاد آغاز کرده‌ایم. دیروز هم یک دیدار تدارکاتی با تیم جنوب شیبان داشتیم و تلاش کردیم بازیکنانی که در دو بازی ابتدایی لیگ، بازی نکردند یا کمتر بازی کردند را بازی دهیم تا به شرایط مسابقه​ای نزدیک شوند.

 وی در ارزیابی​اش از تیم فولادخوزستان، گفت: تقریبا از تیم فولاد شناخت داریم و طی امروز و فردا هم سعی می‌کنیم، بازی​های این تیم مقابل تیم​های راه​آهن و پدیده را آنالیز کنیم و به میدان می​رویم تا بتوانیم مقابل فولاد یک بازی خوب و همراه با امتیاز به نمایش بگذاریم.

 مربی تیم فوتبال استقلال خوزستان درباره انگیزه این تیم برای جبران شکست‌های‌شان برابر فولاد، گفت: من فکر می​کنم به جز یک بازی، حق تیم ما در سایر مسابقات شکست نبود چرا که مالکیت توپ بیشتر ازآن ما بود و البته بخشی از این نتایج هم به اشتباه‌های داوری برمی​گردد. ان​شاءالله امسال مصمم هستیم تا نوار بدشانسی‌ها و شکست در شهرآورد مقابل فولاد را قطع کنیم و امسال با توجه به یارگیری‌ای که داشته‌ایم و عملکردمان در دو بازی گذشته، امیدوار به جبران نتایج شهرآوردهای گذشته هستیم.

وی در ادامه با اشاره به بازی این تیم برابر پرسپولیس، عنوان‌کرد:‌ در بازی با پرسپولیس هوا خیلی گرم بود و بدن بازیکنان صد درصد در این هوا تحلیل می​رود. ضمن این‌که این را هم باید مدنظر داشت که بازیکنان تیم ما همگی جوان هستند و باید احساس را از خود دور کنند تا وقتی که از حریف پیش می​افتند، جنگندگی خود را تا پایان ۹۰ دقیقه حفظ کنند. ما در این خصوص با بازیکنان صحبت کرده​ایم. به هر حال ما در بازی با پرسپولیس، نزدیک بود بازی برده را به راحتی با تساوی یا شکست، جابه‌جا کنیم.

پورموسوی با بیان این‌که به تیم‌مان خیلی امیدوار هستیم، خاطرنشان‌کرد: تیم ما امسال حرف برای گفتن دارد، البته بازیکنان ما همان‌طور که قبلا هم گفته​ام باید به خودباوری برسند و در این صورت است که می​توانیم قطعا جزو رتبه​های تک​رقمی قرار بگیریم و این مهم نیز دور از دسترس نیست، چرا که تیم​های ایران همگی نزدیک به هم هستند.

وی درباره وقفه در رقابت‌های لیگ از هفته پنجم، عنوان‌کرد: هر سال این وقفه​ها برای ما بد می​شد و درست زمانی که تیم ما اوج می​گرفت، مسابقات تعطیل می​شد و فکر می​کنم امسال با توجه به این‌که تیم​مان کارش را دیر آغاز کرد، این موضوع به سود ما باشد، البته در این تعطیلات بازیکن را در شرایط مسابقه نگه داشتن سخت است و بازیکنان فوتبال‌زده می​شوند و فوتبال، فرسایشی می​شود. در هر صورت هر چند این وقفه امسال به سود ما باشد ولی ما به این تعطیلی راضی نیستیم و این چرخه باید بچرخد.

۲۰۴۴۱

 



نظرات 0