تاريخ : سه شنبه 3 شهریور 1394  | 2:39 PM | نویسنده : کاظم
 
گری-نویل-ونگر-مغرور-و-یا-ساده-لوح-است

وبسایت رسمی برنامه نود - مدافع سابق منچستریونایتد از سرمربی باشگاه آرسنال انتقاد کرده است .

به گزارش وبسایت نود، گری نویل که شب گذشته به همراه تیری آنری و جیمی کاراگر در شبکه اسکای اسپورت به تحلیل بازی آرسنال با لیورپول پرداخت در مورد عملکرد ونگر در سال های اخیر گفت :" آرسنال هافبک های خوبی دارد . بازی کازورلا تماشایی است ولی ما از آرسنال توقع قهرمانی در لیگ را داریم . از نظر من عدم تقویت خط هافبک توسط ونگر به خاطر غرور وی است . او تیمش را به نسبت حریف و تاکتیک هایش تغییر نمی دهد . ونگر مغرور و یا ساده لوح است چون به خاطر یک مسئه واضح دائما شکست می خورد . اسم این رفتار باور داشتن نیست .

ونگر بازیکن هایی مثل ویرا، پتی، سیلوا، کمپل و مارتین کیون داشت . آن ها قدرتمند بودند . برای بردن لیگ به این بازیکن ها نیاز دارید . چرا ونگر در ده سال اخیر چنین بازیکنی نخریده تا در کنار بقیه بازیکنان با استعداد و تکنیکی اش قرار بگیرد ؟ آرسنال با این خط هافبک نمی تواند لیگ را ببرد .

من برای آرسنال احترام زیادی قائل هستم . آن ها باشگاه فوق العاده ای هستند . ونگر کار شگفت انگیزی انجام داده ولی ده سال است که دارند به اشتباه شان ادامه می دهند . "

 

۲۰۳۱

 



نظرات 0