تاريخ : چهارشنبه 4 شهریور 1394  | 1:49 PM | نویسنده : کاظم
 
کاراگر-جذب-بالوتلی-اشتباه-تاریخی-لیورپول-بود

وبسایت رسمی برنامه نود - اسطوره خط دفاعی لیورپول به انتقاد تند از بالوتلی پرداخت و جذب این بازیکن را اشتباه بزرگ تاریخ باشگاه لیورپول در فصل جابه‌جایی تابستانی دانست.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از یورو اسپورت، می‌توان ماریو بالوتلی را بدترین خرید لیگ برتر انگلیس در فصل جابه جایی سال قبل دانست. این مهاجم ایتالیایی که سال گذشته با ۱۵ میلیون پوند پیراهن قرمز پوشان آنفیلد را بر تن کرد در ۱۶ بازی که برای لیورپول در لیگ جزیره به میدان رفت تنها یک گل به ثمر رساند.

بالوتلی سرانجام از لیورپول جدا شد و به فوتبال ایتالیا برگشت تا بار دیگر پیراهن میلان را برتن کند. جیمی کاراگر، اسطوره لیورپول در خط دفاعی به انتقاد از بالوتلی پرداخت و او را بدترین خرید تاریخ این باشگاه دانست.

او گفت: هنوز هم باور نمی‌کنم که چرا بالوتلی را جذب کردیم. او هیچ ارزشی برای لیورپول نداشت و الان بعد از تجربه بسیار بدی که داشت به فوتبال ایتالیا برگشت. واقعا چرا این بازیکن را جذب کردیم؟ ما بازیکنی را خریدیم که نتوانست هیچ کاری انجام دهد.

او ادامه داد: لیورپول الان در خط حمله خود چهره‌های خوبی در اختیار دارد. استاریچ و بنتکه مهاجمان بسیار خوبی هستند و می‌توانند در خط حمله تیم بزرگی همچون لیورپول بازی کنند اما مهاجمی چون بالوتلی اصلا شایسته حضور در لیورپول نبود. واقعا چرا این بازیکن را جذب کردیم؟ براین باورم که جذب بالوتلی بزرگترین اشتباه تاریخ لیورپول در فصل جابجایی تابستانی بود.

لیورپول با هدایت برندان راجرز در فصل جدید رقابت‌های لیگ جزیره عملکرد خوبی داشته است و با هفت امتیاز از سه بازی در رده سوم جدول رده بندی جای دارد.

۱۱۴۰

 



نظرات 0