
وبسایت رسمی برنامه نود - بازیکنان پرسپولیس در انتظار عملی شدن سرپرست این باشگاه مبنی بر دریافت بخشی از مبلغ قراردادشان هستند.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از مهر، پس از آنکه صدای بازیکنان پرسپولیس از وضعیت مالی این باشگاه در آمد و حتی زمزمههایی هم مبنی بر اعتصاب شنیده شد، علی اکبر طاهری در تمرین روز چهارشنبه سرخپوشان حاضر شد و با بازیکنان جلسه طولانی را برگزار کرد.
در این جلسه سرپرست باشگاه پرسپولیس به بازیکنان اعلام کرد که مراحل نهایی تزریق پول به باشگاه انجام شده و اوایل هفته آتی بازیکنان بخشی از مبلغ قراردادشان را دریافت خواهند کرد. بازیکنان نیز به وعده مسوولان این باشگاه توجه و تمریناتشان را پیگیری کردند.
با توجه به این مساله قرار است فردا به حساب بازیکنان پول واریز شود. اگر این مساله صورت نگیرد باید دید که واکنش سرخپوشان به عملی نشدن وعده سرپرست باشگاه پرسپولیس چه خواهد بود.
.: Weblog Themes By Pichak :.