خبری خوش یک کارگردان برای سینماگران

استقلال بخش‌های مختلف سینمایی از اتفاقات خوب این روزهای سینمای ایران است.
به گزارش جهان، علی ژکان بازیگر و کارگردان سینما در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اعلام اینکه به ریاست اولین تشکل صنفی تهیه‌کننده - کارگردانی رسیده، در خصوص جزئیات این تشکل گفت: حدود بیست روز پیش اولین تشکل صنفی تهیه کننده _ کارگردان موفق شد از وزارت کار مجوز فعالیت صنفی دریافت کند که از نظر ما و سینمای ایران یک اتفاق میمون و قابل توجه و نقطه عطفی در تشکیلات سینمای ایران است تا بتوانیم قانون‌مند هویتی را احراز و در مسیر قانونی حرکت کنیم.

وی افزود: در تاریخ سینمای ایران و حتی قبل از انقلاب هیچ تشکل فراگیر سینمایی وجود نداشت، جسته و گریخته برخی عناوین در قالب انجمن هنرمندان شکل می‌گرفت. بعد از انقلاب هم که ما تشکل‌های تشکیلاتی نداشتیم، در واقع همه اهالی سینما زیر چتر خانه سینما تعریف می‌شدند و خود سینما هم از وزارت ارشاد می‌گرفت. اما تشکل صنفی تهیه کننده _ کارگردان توانست با تلاشها و رایزنی‌های فراوان به عنوان مؤسسه‌ای قانونمند با رعایت چارچوب حقوقی وزارت ارشاد به طور مستقل خود را به ثبت برساند.

این کارگردان بیان کرد: این اتفاق ویژه باعث شد دیگر تشکل‌ها مانند انجمن تهیه‌کننده مستقل بعد از ما اقدام به اخذ مجوز کنند و بقیه تشکل‌ها هم مانند کارگردان‌ها، تدوینگر‌ها که تقاضای اخذ مجوز مستقل خواهند گرفت.

ژکان عنوان کرد: بعد از انقلاب و شاید در تاریخ سینمای ایران جدی‌ترین فیلم‌ها توسط کارگردان‌هایی ساخته شده که خود آن‌ها تهیه‌‌کننده فیلم بودند. این که آن‌ها می‌توانند از طریق تشکل صنفی مستقل تهیه‌کننده_ کارگردان امکان احراز هویت مستقل برای خود پیدا کنند، بسیار جای خشنودی است.

وی افزود: ایجاد این تشکل مستقل برای زمان حال و آینده بسیار مفید است چون جوان‌هایی که به تازگی وارد سینمای می‌شوند به خصوص آن‌هایی که تهیه‌کنندگی و کارگردانی اثر خود را بر عهده دارند با توجه به اینکه هویت اصلی خود را پیدا کرده‌اند یعنی زیر چتر این تشکل قرار می‌گیرند و با استفاده از تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته و ارزان قیمت امروزی به فیلم‌سازی می‌پردازند و طبق تجربه‌های سابق و جدی‌ترین کارهای خود را تولید می‌کنند، این روند تا نسل‌های بعدی نیز ادامه پیدا خواهد کرد و منافع زیادی برای سینمای ایران به دنبال دارد.

ژکان در خصوص اعضای این تشکل صنفی اظهار داشت: تشکل صنفی تهیه‌کننده _ کارگردان، ۷۳ عضو دارد که همه آن‌ها از شاخص‌ترین و مطرح‌ترین فیلم‌سازان کشور هستند که باید از جهات مختلف به آن‌ها سروسامان دهیم تا در نتیجه بتوانیم سینمای ایران را به درجات بالاتر فیلم‌سازی و موفقیت برسانیم. 

وی گفت: از اینکه ریاست این انجمن را دارم و از طرفی قرار است به طور قانونی فعالیت کنیم بسیار راضی و خوشحالم. امیدوارم به بهترین محو رسالت خود را انجام دهیم.

ژکان در خصوص آخرین وضعیت جدیدترین اثر سینمایی خود یعنی «او حتی یک کلمه هم نگفت»، بیان کرد: به خاطر برخی مشغله‌های کاری به خصوص رسیدگی به انجام کارهای تشکل صنفی تهیه‌کننده_ کارگردانی خبری خاصی از تولید این فیلم سینمایی ندارم اما به محض سروسامان دادن مطلوب به تشکل، مراحل ساخت فیلم را آغاز خواهیم کرد.
 
کد مطلب: 437751
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:12 PM ] [ کاظم ]

چرا ما امام زمان (عج) را نمی بینیم؟

به گزارش جهان به نقل از شبستان، توجه به روایات بسیاری که از طرف ائمه اطهار (عجله الله تعالی فرجه الشریف) آمده، از مجموع آنها می‌توان فهمید که به لحاظ دلایل عقلی و دلایل نقلی هیچ گونه محدودیتی در امکان زیارت آن حضرت در دوران آخرالزمان وجود ندارد. بسیاری از مومنان نیز همانند تشنه ای در جستجوی آب، در پی رویت چهره دلربای امام زمان(عجله الله تعالی فرجه الشریف) هستند. اما این امر به اموری بستگی دارد و شرایطی نیاز دارد.

حجت الاسلام رضا محمدی، کارشناس دینی در این باره پاسخ می دهد.

ما در دوران غیبت هستیم و طبیعت غیبت اقتضا می کند که امام را نبینیم. اگر قرار بود همه انسان های خوب و بی گناه امام را ببینند، دیگر غیبت معنا نداشت. حتی اگر یک درصد مردم هم بنا بود امام را ببینند، غیبتی وجود نداشت. بنابراین طبع غیبت اقتضا می کند که امام دیده نشود.

اگر کسی بخواهد امام را استثناء ببیند، می تواند اقداماتی کند. مثلا ۴۰ شب چهارشنبه مسجد سهله برود و نماز بخواند و اعمال دیگری را انجام دهد. منتها شرطی دارد اینکه این اعمال را گناه فاسد نکرده باشد. چشم آلوده شایستگی دیدن امام را ندارد، دعا و توسل پیدا کردن در صورتی اثر پیدا می کند که مانعی در مقابلش نباشد که این دعا را حبس کند.

چنانکه در همان زمان اگر بنا بود کسی از طریق دعا و توسل خدمت امام خود برسد، در فضای معنوی است و کسانی توفیق پیدا می کند که امام اجازه دهد و اهل گناه نباشد. اگر جایی گناه بود و در ضدیت با امام بود، این بحث معنا ندارد. باید در محضر امام با پاکی وارد شد.

بنابراین اگر کسی بخواهد امام را زیارت کند، شرطش این است که شایستگی های لازم را پیدا کند و اقدامات دیگر را انجام دهد.
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:12 PM ] [ کاظم ]

پیام روحانی درپی درگذشت آیت‌الله انتشاری

به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،‌ حسن روحانی رییس جمهوری کشورمان در پیامی درگذشت آیت الله حاج شیخ علی انتشاری نجف آبادی را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، حوزه های علمیه و بویژه بیت مکرم ایشان تسلیت گفت و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، علو درجات و برای شاگردان و بازماندگان صبر و اجر مسئلت کرد.

متن پیام روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون

درگذشت عالم ربانی و روحانی مبارز، حضرت آیت الله حاج شیخ علی انتشاری نجف آبادی، موجب تاثر و تالم خاطر شد.

این عالم پرهیزگار، از شاگردان درس امام راحل و از مبارزین فعال در نهضت اسلامی بود. ایشان در طول عمر با برکت خود ضمن تدریس در حوزه های علمیه تهران و تبلیغ و ترویج معارف اسلامی، جزو علمای موفق و تاثیر گذار تهران بود.

اینجانب رحلت این عالم مجاهد را به محضر مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه و بویژه بیت مکرم ایشان تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم ، علو درجات و همجواری با اولیائش و برای شاگردان و بازماندگان صبر و اجر مسئلت می دارم.

حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران


ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:06 PM ] [ کاظم ]

"‫مهدی" امروز به زندان می‌رود/ تلاش برای نقض حکم "آقازاده"‬

"‫مهدی" امروز به زندان می‌رود/ تلاش برای نقض حکم "آقازاده"‬
به گزارش جهان، سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برخی اخبار مبنی بر اینکه مهدی هاشمی راهی زندان شده است، اظهار کرد: موکلم بعد از ظهر امروز روانه زندان می‌شود.

وی افزود: مهدی هاشمی حکم خود را قبول ندارد، به همین دلیل از همه ابزارهای قانونی برای نقض حکم استفاده می‌کنیم.

وکیل مهدی هاشمی اظهار داشت: به یقین برای اعاده دادرسی اقدام می‌کنیم و رئیس قوه قضاییه را قانع می‌کنیم که این حکم خلاف حکم شرع بین است.
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:06 PM ] [ کاظم ]

انحلال فساد مافیایی در خودروسازی

به گزارش جهان، علی علیلو در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه مطالعات انتقال آب از کشورهای گرجستان و ارمنستان در دست مطالعه است، اظهار داشت: بر اساس این طرح، ۶۰ تا ۷۰ متر مکعب آب در ثانیه از کشور گرجستان و ارمنستان وارد کشور می‌شود و بر اساس مطالعات انجام شده این طرح می‌تواند دو ساله اجرا شود.

وی افزود: چون عمده عملیات این طرح در ایران است ما امیدوار به موفقیت این طرح هستیم.

وی در مورد موانع حقوقی و مشکلات بین‌المللی طرح هم گفت: ۶ ماه است که دنبال کسب مجوز از سازمان ملل هستیم. در عین حال سرمایه‌گذار خارجی آن پیدا شده و با آقای چیت‌چیان (وزیر نیرو) هم هماهنگی‌های لازم صورت پذیرفته و دولت آقای روحانی هم قول همکاری و اعلام آمادگی کرده است.

به گفته علیلو، بعد از «دریاچه سوان» که از آن به عنوان ترمینال استفاده می‌شود، به سه منبع پمپاژ نیاز دارد.

* دولت روحانی در بحث پیشگیری موفق عمل کرد

علیلو با بیان اینکه خودم را در امر احیای دریاچه ارومیه، صاحب نظر می‌دانم، گفت: هیچ دولتی در امر احیای دریاچه ارومیه موفق نبوده و تنها دولت آقای روحانی در بحث پیشگیری از خشکی آن موفق بوده است.

وی افزود: حجم آب دریاچه از ۳۶ میلیارد متر مکعب اکنون به ۲ میلیارد متر مکعب رسیده در این صورت انتقال ته مانده آب زاب و ارس و ... دردی را دوا نمی‌کند.

علیلو در مورد پرداختی ایران به این کشورها نیز گفت: در مقابل محصولات نفتی و گازی البته نه به صورت خام بلکه با ارزش افزوده به این کشورها می‌دهیم.

وی با بیان اینکه، شهرستان شبستر در خط مقدم ریزگردهای نمکی قرار دارد، افزود: این امر می‌تواند سلامت مردم ۵ استان را تهدید کرده و به آنها آسیب برساند. این هزینه، برای جلوگیری از وقوع فاجعه در سال‌های آینده است. به عبارت دیگر، این امر هزینه نیست، سرمایه‌گذاری برای سلامت آینده مردم ماست.

* راه‌اندازی نیروگاه بزرگ ۱۰ هزار مگاواتی تولید برق

علیلو از امضای یک تفاهم‌نامه با طرف خارجی در زمینه راه‌اندازی نیروگاه بزرگ ۱۰ هزار مگاواتی تولید برق در استان خبر داد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده و زحمات آقای استاندار، با یک شرکت بلژیکی که سهامداران آن ترک هستند تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم و مقرر شده، تا نسبت به راه‌اندازی ۷ سایت نیروگاهی در شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی که شامل شهرهای اهر، میانه، مراغه، ارس، سراب، تبریز و احتمالاً شبستر خواهد بود اقدام کنند.

علیلو با بیان اینکه منتظر صدور مجوزهای لازم از سوی دستگاه‌های مربوطه هستیم، گفت: برای آغاز عملیات، نیاز به مجوز اداراتی مانند محیط زیست، منابع طبیعی، استاندارد، شهرسازی و... هستیم که اصولاً باید ۲۰ روزه، مجوز آنها را صادر می‌کردند که متاسفانه هنوز اقدامی نکرده‌اند.

* مدیران وقت استان در حق دریاچه ارومیه کم کاری و جفا کردند

نماینده مردم شهرستان شبستر با بیان اینکه انتقال آب ارس به ارومیه در سال‌های ۱۳۸۰ به بعد جزو طرح‌های مهم آبرسانی بود، گفت: متاسفانه در سال ۱۳۸۴ استاندار وقت به این موضوع بها نداد و با وجودی که تفاهم‌نامه‌های لازم بین ایران و کشور کره امضا شد اما کم کاری، کوتاهی و بی‌تدبیری مدیریت وقت استان سبب شد تا اولویت اصلی آب ارس برای انتقال به دریاچه را به بحث کشاورزی تغییر و تعدیل کردند و سبب شد تا سه استان به مناقشه بیفتند.

علیلو افزود: بدین ترتیب، حقابه ما از آب ارس از حیز انتفاع و سودمندی خارج شد، چون برخی‌ها دنبال مقاصد سیاسی، بهره‌برداری‌ها و مصادره‌ها بودند!

* کانون فساد مافیایی در خودروسازی شکل گرفته بود

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از خودروسازان با بیان اینکه در بحث‌های نظارتی نقص‌های بسیار داریم، گفت: متاسفانه کانون‌های فساد مافیایی در صنعت خودروسازی شکل گرفته بود اما ما در این رابطه تلاش کردیم و تاکنون ۱۳ پرونده در حوزه خودروسازان در دستگاه قضایی تشکیل دادیم اما متاسفانه دستگاه قضایی، با وجود گذشت یک سال پیگیری نمی‌کند در حالی که باید سه ماهه پاسخ می‌دادند.

* جریان دکل‌ها را اولین بار ما برملا کردیم

علی علیلو با بیان اینکه جریان دزدی دکل‌های نفتی را برای اولین بار ما رسانه‌ای و افشا کردیم، افزود: حاشیه امن ایجاد شده برای سودجویان تا زمانی که افشا نشده از بین نمی‌رود، از این رو ما ماجرای این اختلاس را برملا کردیم و حتی سبب شد بلافاصله دو سه شرکت خارجی که با رانت وارد حوزه تجارت و اقتصاد شده بودند ترخیص شوند.

* وضعیت آینده صنعت خودروسازی بحرانی است!/ بدهی ۶۶۰۰ میلیارد تومانی خودروسازان

اگر ایران با انجام توافق هسته‌ای، صنعت خودروسازی خود را متحول نکرده و به سوی خصوصی‌سازی واقعی (و نه دولتی، شبه دولتی، رد دیون و...) گام برندارد.

توسعه صنعت خودروسازی اتفاق نمی‌افتد. در این صورت آینده صنعت خودرو به طور جدی بحرانی خواهد بود. چرا که شرکت‌های چینی و اروپایی، رقیب‌های جدی خودروسازی داخلی هستند و با قواره خصوصی وارد می‌شوند. از این شرایط صنعت خودروسازی دولتی، محکوم به شکست خواهد بود.

علیلو تاکید کرد: ما این موضوع را به دولت نیز گفته‌ایم و خواسته‌ایم که به طور واقعی به سوی خصوصی‌سازی گام بردارد و گرنه دلیلی ندارد که بدهی ۳۳۰۰ میلیارد تومانی خودروسازان طی ۱.۵ سال، تا دو برابر افزایش یابد و به ۶۶۰۰ میلیارد تومان برسد!

* آذربایجان‌شرقی قطب سوم خودروسازی کشور می‌شود

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در صنعت خودروسازی استان تحول بزرگی در شرف اتفاق است از تمایل سرمایه‌گذاران اروپایی برای سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: این استان قابلیت آن را دارد که به قطب سوم صنعت خودرو و در سال‌های آینده به قطب اول کشور تبدیل شود.

علیلو با بیان اینکه تبریز از سال ۴۷ قطب صنعتی ایران بوده افزود: تولید ماشین‌آلات مولد در تبریز، قبل از اصفهان و اراک بوده اما به دلیل ضعف مدیریت در ادوار مختلف، صنعت ما رشد نکرده است. با این حال انتظار می‌رود با همراهی و همکاری این دولت جایگاه گذشته این استان بار دیگر ارتقا یابد


ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:05 PM ] [ کاظم ]

نامه انجمن اسلامی تربیت‌مدرس به هاشمی

به گزارش جهان به نقل از خبرگزاری دانشجو، علی سلطانی‌وش دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس نامه‌ای را خطاب به هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت.متن این نامه به شرح زیر است:

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی بهرمانی (رفسنجانی)

سلام علیکم

امروز نزدیک به ۱۰ سال از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ می گذرد و شاید مهم تر از اینکه آن انتخابات را برای شما بعنوان اولین شکست بزرگ در عرصه سیاسی بدانیم باید از آن با عنوان "نقطه عطف" زندگی سیاسی حجت الاسلام هاشمی یاد کرد چرا که بعد از آن شاهد موجی از اظهارات بی سابقه و قابل تامل از جنابعالی بودیم که در برخی موارد موجب حیرت همگان حتی نزدیکان و هم فکران شما گردید.

از اعتراض به نتایج انتخابات سال ۸۴ شروع شد و با حملات بی سابقه به دولت نهم و اظهارات بغض آلود که بعضا بوی کینه نیز از آنان می آمد ادامه یافت تا رسیدیم به انتخابات سال ۸۸.

همه به یاد داریم که چه اتفاقاتی بعد از انتخابات ۸۸ افتاد و شما در قبال فتنه از قبل طراحی شده که هیچ هدفی را نشانه نگرفته بودند جز نظام جمهوری اسلامی و براندازی آن، یا سکوت کردید یا حمایت تلویحی از سران فتنه و برخی مجرمان آن روزها.

نامه بدون سلام و والسلام نوشتید و همه نهاد های مرتبط با انتخابات نظام مقدس اسلامی را زیر سوال بردید.

به نظر میرسید بذر کینه ای از دولت نهم در دلتان کاشته شده بود که رفته رفته تبدیل به درخت تنومند و قطور خصومتی شد که در بیانات و سخنرانی های عمومی و خصوصیتان، طعم میوه های تلخ و کال آن را همگان می چشیدند.

صفحات تقویم ورق میخوردند و روز به روز بر تعجب و حیرت ما افزوده می شد که گذشت زمان جه بر سر یار دیرینه امام راحل (ره) می آورد که اینگونه با محوریت شما جبهه ای در حال شکل گیری بود که روز به روز از آرمان های انقلاب و امام،از جمله استکبارستیزی و ساده زیستی و ولایت پذیری فاصله می گرفت و تصویری از اشرافیت و تمایل به غرب و آمریکا دوری از اصول اصلی انقلاب را برایمان به نمایش می گذاشت.

آقای هاشمی

فتنه ۸۸ ناکام ماند وزمستان توطیه ها با لطف خداوند متعال و کمک های حضرت بقیت الله و تدابیر حکیمانه ولی امر مسلمین و غیرت و حضور حماسه ساز ملت به بهار بیداری و بصرت انقلابی رسید و روسیاهی آن برای سران و بانیان و ساکتان فتنه به یادگار ماند.

اما این پایان حاشیه های پیرمرد انقلابمان نبود و دهه هشتاد زندگی شما تبدیل شد به شکوفایی استعداد خاطره گوییتان از امام راحل و دیگر افراد یا وقایعی که می شد برای نسل جدید هرگونه که میل باطنیتان بود تصویر سازی کرد.

کار تا جایی پیشرفت که شعار مرگ بر آمریکا که نماد اصلی استکبار ستیزی برخاسته از مبانی اسلام ناب محمدی است برایتان ناگوار آمد و به فکر رابطه با آمریکایی شدید که هیچ گاه ملت جنایاتش را در برابر ایران و ایرانی فراموش نخواهند کرد.

و این روز ها باز هم بیاناتی جدید و جنجالی که گروهی از ملت را خطاب قرار داده و به نوعی تحقیرشان کردید که سهم قابل توجهی در پیروزی انقلاب و فتوحات جنگ تحمیلی و بعد از آن هم در پیشرفت و آبادانی کشورمان داشتند.

روستاییانی را نشانه رفتید که در تمام این سال ها مشکلات و محرومیت های فراوانی را متحمل شدند و در برابر خود اشرافیت های بادآورده و بیت المال آورده ای را تماشا کردند و لب به سخن نگشودند که مصلحت نظام را در آرامش و و همدلی و همزبانی میدیدند.

ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام

ملت همیشه در صحنه ما خیلی بهتر مصلحت نظام را تشخیص میدهند و در برابر خیلی از مسایل مطیع ولی امرشان هستند و تا پای جان در راه این انقلاب ایستاده اند معیارشان شاخص های انقلاب است نه اشخاص آن.

آقای هاشمی

ضمن ارزوی طول عمر باعزت و برکت برای حضرتعالی، اینک که در دهه های پایانی عمرتان به سر می برید به نظر می رسد خالی از لطف نباشد کمی از این هیاهوی حباب وار سیاست فاصله گرفته و در خلوتی به گذشته فکر کنید و خوب تدبر کنید شاید ماحصلش این باشد که نسل های بعد از هاشمی رفسنجانی چون حر و زهیر یاد کنند نه طلحه و زبیر.

والسلام علی من التبع الهدی
علی سلطانی وش
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس تهران


ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:05 PM ] [ کاظم ]

ورود دولت به فاز « نمی گذارند»؟!

به گزارش جهان به نقل از افکارنیوز، از فردای توافقنامه وین شاهد تولد «ادبیات» تازه ای در سطح دولتمردان هستیم بگونه ای كه كار را تمام شده فرض و فرصت را برای «تاختن» به مخالفان سیاسی مهیا دیده اند. این رویكرد به وضوح در ادبیات جدید دولتمردان قابل مشاهده است. سیر صعودی شكایت از مخالفان سیاسی و «تحقیر» مخالفان توافقنامه در ادبیات سیاسی دولتمردان یا حامیان دولت نشانه ای از ورود دولت به فاز سیاست داخلی در پایان دومین سال دولت روحانی است.

از آغاز دولت روحانی تا دو سال اول دولت خواسته یا ناخواسته همه توان خود را برای حل پرونده هسته ای و به فرجام رساندن مذاكرات گذراند تا وعده حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری در «چرخیدن همزمان زندگی مردم و سانتریفیوژها» تحقق یابد.
فارغ از اینكه این اتفاق افتاده یا خیر و اینكه آیا دولت محترم می تواند از این منزلگاه به سلامت عبور كند یا خیر، بحث اصلی نوع تعامل دولتمردان با مخالفان است.

اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی و مردی كه به تنهایی بخش عظیمی از حملات دولت به مخالفان را در سخنرانی های روزانه خود نمایندگی می كند در جلسه شورای اداری گلستان خطاب به مخالفان نیز گفته: این مخالفان باید تنها درحد همان ۴ درصد حرف بزنند و نباید با لحن طلبکارانه صحبت کنند.

این سخنان شدیدترین حمله به مخالفان دولت در روزهای بعد از توافق وین است. جهانگیری در حالی از موافقت ۹۶ درصدی مردم ایران با توافق سخن گفته كه هنوز مشخص نیست این آمار از صندوق كدام نظرسنجی بیرون آمده و آیا مخالفان یا منتقدان توافق در ایران واقعا فقط ۴ درصدند؟
نكته اینجاست كه سیاستمداران در همه جای دنیا وقتی بیرون از دایره قدرت رسمی به سر می برند، به انتقاد از زمین و زمان و هر فعل و رفتار دولت مستقر می پردازند اما وقتی به دولت می رسند بعد از مدتی عملا راه و روش دولت قبل را می پیمایند.

بزرگترین انتقادی كه اصلاح طلبان از دولت محمود احمدی نژاد داشتند استفاده گسترده وی از كلمات عامیانه بخصوص در نحوه برخورد با سازمان های بین المللی بود. اینك اما استفاده مدیران دولت كه اكثرا سابقه حضور در دولت اصلاحات را نیز دارند از واژه هایی كه روزگاری مورد انتقاد خودشان بود جای سوال دارد.

نكته اینجاست كه روحانی از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بیشترین شعارها را در زمینه تحمل منتقدان و لزوم انتقادها گفته بود و اینك رسانه ها و سیاستمداران منتقد دقیقا از همین فاز مورد حمله قرار می گیرند و روزی به كم سوادی و روز دیگری به اقلیتی چهاردرصدی متهم می شوند.

«چهاردرصد» خواندن مخالفان و ادعای همراهی ۹۶ درصدی مردم با توافق نامه ای كه نه به بار است و نه به دار( یادمان نرود توافق نامه نه در كنگره امریكا و نه در مجلس ایران تائید نشده)، بیش از هرچیز زنگ خطر را برای خود دولت به صدا درآورده است.

اگر همراهی ۹۶ درصدی مردم با توافق را بپذیریم، باید این نكته را نیز به دولتمردان یادآوری كرد كه اصولا مردم ایران با وعده حل مشكلات ناشی از تحریم، به روایت دولتمردان از مذاكرات دل خوش كرده اند. اینك كه توافق حاصل شده اولین خواسته ۹۶ درصدی كه آقای جهانگیری آنها را حامیان توافق می داند، چرخیدن چرخ های زندگی و رسیدن به حداقل های یك زندگی مطلوب است.

اینگونه به نظر می رسد كه دولت روحانی به فاز عملی برخورد با مخالفان داخلی وارد شده و از كل كل ها و خط و نشان كشیدن های این روزهای دولت مردان برای مردان دولت قبل به وضوح می توان فهمید كه فاز بعدی این پروژه ورود به عرصه «نمی گذارند» و «خواستیم و نگذاشتند» است.

بیش از دو سال از آغاز دولت روحانی می گذرد و حداقل انتظار مردمی كه به شعار «تدبیر و امید» روحانی رای دادند، پرهیز از جنجال های رسانه ای و انداختن مشكلات بر گرده دولت قبل و پرداختن عملی به مشكلات است.

در این میان نكته اینجاست كه مردم از ناكامی ها و سوء مدیریت های دولت قبل اطلاع لازم دارند، غیر از این بود چه نیازی به رجوع مردم به مردی با مختصات روحانی و رای دادن به شعارهای متفاوت او؟
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:05 PM ] [ کاظم ]

انتقاد نقدی از نحوه تعامل در دوره پساتحریم

به گزارش جهان به نقل از فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جمع مسئولین بسیج سازندگی استانها در سالن شهید دیالمه طی سخنانی گفت: امروز میدان مهم تلاش و جهاد ما به عرصه اقتصاد رسیده است. جنگ ما نه جنگ نظامی و نه جنگ سیاسی و امنیتی است بلکه اصل جنگ ما جنگ اعتقادی است که هر روزی در شکلی بروز می کند و امروز دشمن در عرصه اقتصادی وارد شده است. لذا همه وظیفه داریم به دور از کارهای اداری و کاغذبازی و با حرکتی جهادی با شناسایی ظرفیت های مناطق گوناگون کشور بهترین الگوی بومی را برای اشتغالزایی و افزایش ثروت و ارزش افزوده در کشور اجرایی کنیم.

نقدی اظهار داشت: جنگ ما و کشورهای مستکبر در این است که ما مدعی هستیم حاکمیت بر جهان متعلق به خداست ولی زورگویانی در عالم هستند که ادعا می کنند ما رهبر جهان هستیم و باید برای تمام دنیا تعیین سرنوشت کنیم.

وی عنوان کرد: در اسناد راهبردی آمریکا از ۲۰ سال پیش به این طرف و بعد از فروپاشی بلوک شرق این ادعا وجود داشته و دعوا بر سر این ادعاست که یا ما باید کوتاه بیاییم و بگوییم که پذیرفتیم شما حاکم جهانید یا آنها را باید سرجای خودشان بنشانیم و به آنها بفهمانیم که خدا حاکم جهان است و باید به حاکمیت خدا تن دهید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه افزود: در این ۳۶ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در این کش و قوسی که وجود داشت ما همواره جلوتر از آنها بوده ایم و پیش رفته ایم، عراق، لبنان و مناطقی از فلسیطن و یمن و سوریه را از چنگ آنها درآورده‌ایم، در قلب کشورهای زورگو و جنایتکار پایگاه‌های عظیمی از صاحبان این تفکر بنا شده است که به میدان آمده و تلاش و جهاد می کنند و مبارزه می کنند و در مقابل آنها هم سرپل و جای پاهایی از ما گرفته اند و تلاش می کنند، توسعه دهند.

نقدی تصریح کرد: در این جبهه تکلیف و راهبرد ما را رهبری مشخص کرده است. اگر می خواهید موفق شوید باید اقتصاد مقاومتی را پی ریزی کنید. امروز در کشور همه از اقتصاد مقاومتی حرف می زنند و هیچ کسی مخالف نیست.

وی تأکید کرد: براساس اقتصاد مقاومتی نمی توانید به سرمایه های دشمن اتکا کنید زیرا هر لحظه ممکن است از بین برود. ما توافقنامه ای را امضا کرده ایم که تحریم ها با سیستم خودکار و لحظه ای قابل برگشت است و هریک از طرف های متخاصم اراده و طرح شکایت کنند به طور خودکار بعد از ۶۰ روز همه تحریم ها بر می‌گردد. کدام سرمایه دار غربی عاقلی حاضر است در جایی که هر لحظه ممکن است تحریم ها برگردد سرمایه گذاری کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ۷۰۰ هزار میلیارد تومان مردم خودمان نقدینگی دارند اما نمی آیند سرمایه گذاری کنند در بخش تولید، در این صورت آیا معنی دارد تصور کنیم که دشمن خونی ما که ۳۶ سال با هم جنگ داریم و خون از هم ریختیم و کینه از هم داریم و پرونده های سنگین علیه هم تشکیل دادیم در نهایت مهربانی بیاید و سرمایه گذاری کند آن هم در شرایطی که تحریم ها با مکانیزم ماشه در لجظه بر می گردد، این اقتصاد عاریتی است که در مقابل اقتصاد مقاومتی قرار دارد.

وی با مقایسه اقتصاد مقاومتی با اقتصاد عاریتی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی می گوید شما باید امنیت غذایی داشته باشید و بتوانید بخش اعظم غذای کشورتان را بدون وابستگی به بیگانه تأمین کنید. اقتصاد عاریتی می گوید کشور ما کم آب است و اشتباه است که زیادی می کاریم و منابع زیرزمینی ما دارد خشک می شود و باید زمین را رها کنیم و نکاریم. اقتصاد مقاومتی می گوید چندین راه برای گریز از مشکل کم آبی وجود دارد از جمله استفاده بهینه از آب، مکانیزه کردن آبیاری، آبیاری قطره ای، تحت فشار، سیستم گلخانه ای و ...

نقدی ادامه داد: می توانیم تمام نهرهای آب روستاها را سیمانی کنیم، مردم را بسیج کنیم و آبیاری را مکانیزه کنیم. راه دیگر برون رفت از مشکل آب، استفاده از شیرین سازی آب و اقتصادی کردن صنعت شیرین سازی آب است. با ساحل طولانی و آفتاب بسیار گرمی که کشور ما در تمام طول سال دارد بومی کردن صنعت شیرین سازی آب و استفاده از آب دریا یکی از راههاست. روش های کشاورزی با آب شور امروز در کشورهایی که میزان باران آنها ۵ برابر ماست رایج شده است.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی به ما می گوید دانش را باید بالا برد و شتاب رشد علمی را افزایش داد تا اقتصاد دانش بنیان که ثروت افزوده زیادی برای کشور تولید می کند شکل بگیرد ولی اقتصاد عاریتی می گوید شتاب علمی کشور اگر کم شد مهم نیست می رویم با غربی ها رفیق می شویم و تکنولوژی می آوریم. ما فکر کردیم تکنولوژی موتور بوئینگ را می آورند ولی مک دونالد آورند!

نقدی خاطرنشان کرد: امروز عده ای شعار اقتصاد مقاومتی هم می دهند اما همان کارهای اقتصاد عاریتی را می‌کنند. اقتصاد مقاومتی می گوید اقتصاد را به مردم واگذار کن در حالی که اقتصاد عاریتی می گوید فقط سرمایه دارهای بزرگ و صاحبان سرمایه های بسیار بزرگ که با زد و بند پول های کلان بگیرند و با پول خود مردم کارهایی راه بیاندازند و وبال گردن دولت شوند وارد کار اقتصادی شوند که اقساط را به تعویق بیاندازند و باج بگیرند که ما می خواهیم کارخانه ای را راه اندازی کنیم و تولید را راه بیاندازیم و شما باید با ما کنار بیایید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در جبهه نباید کم بیاوریم باید حرکت را جدی بگیریم. ما باید تولید کنیم. رهبر معظم انقلاب در کنار حرم رضوی فرمودند کسی که کار اقتصادی می کند و برای تولید کشور اقدام می کند این حرکت او جهاد است. پس لازم است مردم سرمایه و امکانات بیاورند وبسیج در ارائه تسهیلات و آموزش و بازاریابی کمک کند و انگیزه دهد که مردم به میدان بیایند و اصناف را هماهنگ کند تا اقتصاد کشور رونق بگیرد.

وی ادامه داد: اگر بسیج کار اداری کند هنر نیست و گزارش دهیم این میزان تسهیلات دادیم و این میزان اشتغالزایی شده است. لازمه کار اداری التزام به وقت اداری است ولی کار جهادی التزام به هدف است.

نقدی در ادامه به نمونه‌های عملی واحدهای اقتصاد مقاومتی در استانهای مختلف کشور اشاره کرد و گفت: در چهارمحال و بختیاری مردم می گفتند که ۳۰ درصد هلوی ما روی زمین می ریزد و از بین می رود چون در فصل فروش قیمت پایین است و زود فساد است لذا با احتساب پول کارگر و ریخت و پاش و فساد میوه صرفه اقتصادی ندارد کیلویی ۵۰۰ تومان بفروشیم. پیشنهاد دادیم دستگاه خشک کن داشته باشید و ۶ ماه وقت برای فروش دارید که در جای خشک و خنک نگهداری کنید و به قیمت مناسب بفروشید که همه موافق بودند و صنایع تبدیلی همین است.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی با کارهای اداری و بیانیه اجرایی نمی شود. باید رفت و مردم را جمع کرد و طرح ریخت و کشف کرد. فرهنگ سازی مهمتر است. باید خیرین و اصناف را پای کار آورد و دستگاههای صنایع تبدیلی را قسطی و زیر قیمت به کشاورزان تحویل داد.

نقدی به مسئولین بسیج سازندگی استانها گفت: باید فرهنگ سازی کنید و اردوی جهادی یک روزه ویژه کارمندان برگزار شود که با مشکلات مردم آشنا شوند و بتوانند مشکل را حل کنند. از ظرفیت های معنوی و کسانی که مردم به آنها اعتماد دارند مانند امام جمعه، خیرین، خانواده شهدا، بازاری ها استفاده کنید چرا که بایک حرکت کوچک می توان ۵ برابر ارزش افزوده ایجاد کرد در حالی که ثروت‌های زیادی در جامعه ما به راحتی از دست می رود.
وی افزود: باید کار انگیزشی کرد و در هر جغرافیایی ظرفیت های خاص منطقه را شناسایی کرد. ۱۵ درصد از خرمای ایران معادل ۲۰۰ هزار تن با مشقت تولید می شود ولی در خاک از بین می رود. چرا این ثروت عظیم هر سال تولید و نابود می شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور خاطرنشان کرد: سوژه های تولید در کشو زیاد است و باید تسهیلات دهیم و راه بیاندازیم. اگر در هر روستا با دادن تسهیلات بین مردم رقابت ایجاد شود، چون خودشان ثروت دارند در ادامه کار دیگر تسهیلات ما را نمی خواهند و فقط باید آموزش دهیم که از این منابع طبیعی چطور استفاده کنند.

نقدی در پایان اظهار داشت: لازم است الگوها را تعمیم داده و انگیزه ایجاد کنیم تا بهره وری بیشتری از آب و خاک این کشور داشته باشیم و انتظار از بسیج سازندگی این است با مساله اقتصاد مقاومتی اداری برخورد نکند. آدم های با انگیزه و جهادی در شهرهای ما زیادند و لازم است گاهی به آنها بگویید پشت میز ما بنشینید و شما بگویید چکار کنیم. این وسایل و امکانات را داریم، برای افزایش رونق اقتصادی باید مردم را در تصمیم گیری مشارکت دهیم.
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:05 PM ] [ کاظم ]

آشنایی با بیماری های شایع در فصل گرما

به گزارش جهان، علی اکبر مرادی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت؛ هنوز در آبیاری برخی از سبزی‌ها از آب فاضلاب استفاده می‌‌شود و بسیاری از افراد نیز در شستشوی میوه‌ها و سبزی‌ها دقت کافی را نمی‌کنند.

وی گفت: نگهداری و مصرف مواد غذایی به ویژه درفصل گرما که اهمیت بسیار زیادی دارد به درستی صورت نمی‌گیرد.

مرادی با بیان اینکه اغلب بیماری‌های تابستان به نوعی با آب و غذاهای آلوده در ارتباط نزدیک است، تاکید کرد: بررسی‌های اخیر نشان می‌دهند که در روزهای گرم سال میزان ابتلا به مسمومیت‌ها و بیماری های انگلی در اغلب استان‌های کشور افزایش چشمگیری یافته و به همین دلیل باید بیشتر مراقب این دو بیماری در فصل تابستان بود.

وی افزود: بسیاری از مردم تصور می‌کنند که شستن میوه‌ها و سبزی‌ها فقط با آب می‌تواند موجب پاکیزگی‌ کامل آنها شود، در حالیکه عدم شستشوی مناسب میوه‌ها و به ویژه سبزی‌ها می‌تواند فرد را دچار عفونت و مسمومیت کند.

مرادی گفت: دل‌درد، دل‌پیچه، اسهال، استفراغ و تهوع از علائم اصلی مسمومیت های غذایی است که علت مهم بروز این بیماری‌ها، رعایت نکردن بهداشت مواد غذایی است.

وی با اشاره به اینکه درصد بالایی از مسمومیت‌ها و عفونت‌های انگلی در هنگام مسافرت بروز می‌کند، تصریح کرد: در مصرف آب و مواد غذایی و نگهداری آنها معمولا دقت نمی‌شود و متاسفانه مواد غذایی از مکان‌هایی تهیه می‌شود که در این اماکن بهداشت به هیچ عنوان رعایت نمی‌شود.

مرادی یادآور شد: در تهیه مواد غذایی از رستوران ها،‌اغذیه‌ فروشی‌ها و مغازه‌هایی که درجاده‌ها و اطراف شهرها قرار دارند باید دقت بالایی کرد چرا که بر اساس بررسی‌هایی که به صورت مکرر از این اماکن صورت گرفته است،‌معمولا اصول بهداشت رعایت نمی‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در هنگام تهیه آب نیز باید به سالم بودن آن توجه کرد و وقتی به رودخانه و محلی که آب در آنجا جمع شده است رسیدیم، نباید اقدام به خوردن اینگونه آبها کرد و حتی در خصوص شنا کردن یا آب تنی کردن در اینگونه آبها نیز باید دقت و احتیاط زیادی کرد.
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:05 PM ] [ کاظم ]

توهین رهامی به روحانی/مگرمرض داشتیم که برایت رای جمع کردیم!

به گزارش جهان، فارس به نقل از ایلام بیدار نوشت: حجت الاسلام محسن رهامی، رئیس کمیته انتخابات اصلاح طلبان صبح دیروز در جلسه پرسش و پاسخ که در سالن اجتماعات فرهنگیان شهر ایلام برگزار شد، گفت: به عنوان افرادی که با ایجاد ائتلاف در به روی کار آوردن آقای روحانی موثر بودیم با سفر به استان های مختلف علاوه بر شنیدن سخنان مردم به انتقال تجربیاتمان به مدیران شورای اصلاح طلبی در شهرستان ها می پردازیم.

وی هدف جبهه اصلاحات را توسعه دموکراسی و اصلاح ساختار سیاسی کشور عنوان کرد و ابراز داشت: اولین و آخرین خواسته ما اجرای تمام عیار قانون است، جریان اصلاح طلبی ساختار شکن نیست، این حزب ریشه در ۲۰۰ سال گذشته دارد، ۱۵۰ سال پیش که کشورهای منطقه دچار آشوب و جنگ شده بودند بزرگانی از ایران مانند میرزای نائینی و آخوند خراسانی به فکر قانونمند کردن حکومت افتادند و تلاششان بر این بود که بدون درگیری به تدوین و فرم دهی قانون مشروطه بپردازند؛ این آغاز پیدایش اصلاحات در ایران است.

ﺩﺑﯿﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻣﺪﺭﺳﯿﻦ با بیان اینکه تمام ابزارهای حکومت از سقف تا ذیل در اختیار مردم می باشد، افزود: قانون اساسی مشروطه با اینکه مطلوب بود به دلیل تمامیت خواهی حکومت و کم کاری از سوی ما اجرا نشد، ابزارهای لازم مشروطیت را ایجاد کردیم اما از دل آن دیکتاتوری مانند رضاخان سربرآورد، یکی از همین ابزارها ایجاد احزاب سیاسی است، امام خمینی (ره) در تلاش بودند که سیستم شاهنشاهی را اصلاح کنند ولی ساختار حکومت به گونه ای درهم تنیده شده بود که امکان اصلاح وجود نداشت لذا انقلاب را رقم زدند.

رهامی انقلاب اسلامی ایران را بهترین و کم هزینه ترین تحولات نسبت به سایر انقلاب های جهان عنوان کرد و ادامه داد: امام (ره) قانون اساسی را امضا کردند، در این قانون قرار شد که تمام امور، مبتنی بر آراء مردم باشد، قرار بود این حکومت توسط صالحان، فاضلان و پاک دستان اداره شود اما افرادی در این حکومت به روی کار آمدند که نام دولت نهم و دهم را به عنوان فاسدترین دولت در ۲۰۰ سال اخیر به ثبت رساندند، در زمان ناصرالدین شاه نیز نمی توان وزرایی پیدا کرد که این حجم اختلاس، دزدی و کلاهبرداری انجام داده باشند، آیا در دوران پهلوی با آن همه فساد، کسی را سراغ دارید که بیش از دولت های مذکور اختلاس کرده باشد؟

وی به ویرانی شهرهای غرب کشور به دلیل جنگ هشت ساله و بیکاری بخش قابل توجهی از مردمان این استان ها اشاره کرد و گفت: اگر بخشی از ۱۸۰ میلیارد تومانی که از محل فروش نفت در دولت پاک دستان به جیب آقایان سرازیر شد و در استان های جنگ زده سرمایه گذاری می کردند جوانان این خطه بیکار نبودند.

رییس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با تاکید بر این مطلب که برای درمان سرطان و بیماری های قلبی از تجربه پزشکان در اقصی نقاط جهان استفاده می شود باید تجربه های سیاسی جهانی را در حکومت پیاده کنیم، خاطرنشان کرد: قرآن مجید اهداف آسمانی را به روی ما گشوده است این اهداف برای تحقق، به راه های زمینی نیازمند هستند.

رهامی گفت: چرا رقم اختلاس در جمهوری اسلامی ایران بیشتر از کشورهای آلمان، اسپانیا و سوئد است؟ حکومت ما داعیه اسلامی بودن را دارد و منتسب به امیرالمومنین (ع) است، قرار نیست کسی از خارج بیاید برای ما راه حل بیاورد، پیامبر (ص) فرمودند: علم را بجویید حتی اگر در چین باشد، راه های رسیدن به توسعه سیاسی در ۳ هزار سال گذشته توسط اندیشمندان غربی تبیین و ترسیم شده، یکی از مولفه های کنترل قدرت در دنیا، تشکیل احزاب است.

وی ایران را به کشتی تشبیه کرد و ادامه داد: اگر این کشتی سوراخ شود تمام ایرانیان غرق خواهند شد، یک شخص با رای احزاب، اشخاص و انجمن ها بالا می آید و رئیس جمهور می شود، اینکه آن آقا بگوید من به هیچ حزبی وابسته نیستم نشان از بی(...) اوست، از کجا آوردید؟ ما ده به ده و شهر به شهر گشتیم و آراء را به حساب جاری شما حواله کردیم، مگر ما مرض داشتیم که هزینه دادیم، اگر کمک نمی کردیم جلیلی به روی کار می آمد.

ﺩﺑﯿﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻣﺪﺭﺳﯿﻦ با تاکید بر این مطلب که باید بخشی از وقت خود را به مطالعه سیاسی، توسعه مجاهدت ها و آموزش های سیاسی اختصاص دهیم، اذعان داشت: بیشتر احزاب در کشورهای مختلف دنیا بخشی از درآمدهای خود را به این کار اختصاص می دهند زیرا می دانند که اگر این کار را نکنند از جنبش مقدس مشروطه، رضاخان و از انقلاب پاک اسلامی، دولت فاسدی مانند دولت های نهم و دهم روی کار می آیند که حتی حاضر نیستند از مردم معذرت خواهی کنند.

رهامی خطاب به اصلاح طلبان حاضر در جلسه مذکور، گفت: احزاب را گسترش دهید، تشکل های سیاسی و افراد پرنفوذ را دعوت کنید، به تشکیل کمیته انتخابات همت گمارید، جلسات هفتگی تشکیل دهید و گزارش کار خود را برای ما ارسال کنید، از پایش افراد موثر غافل نشوید.

وی با تاکید بر اینکه هرکس که دلش برای ایران می سوزد به شناسایی افراد صالح و پاک دست بپردازد، افزود: کسی را به مجلس بفرستید که اگر آقای مطهری از جای خودشان بلند شدند و تخلفات مجلس را تذکر دادند؛ نماینده شما اولین فردی باشد که به تایید سخنان ایشان می پردازد، اگر تمام ایران همت کند مجلس نیز درست می شود.

رییس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: ما در انتخابات ۸۴، ۷۰ درصد از آراء را در دست داشتیم اما نخبگان اصلاحات تک روی کردند و شکست خوردیم، در سال ۱۳۹۲ از این شکست درس عبرت گرفتیم، ۷ ماه وقت داریم، نگران موفق شدن یا شکست خوردن نباشید مهم آن است که راه درست را با ساختار مناسب طی کنیم، هیچ کشوری در دنیا بدون داشتن احزاب قوی، روزنامه های پرکار و آموزش در راستای توسعه سیاسی موفق نمی شود..

رهامی خاطرنشان کرد: بر بستر جمهوری اسلامی و با تصحیح نقاط ضعف، عمل خواهیم کرد، باید مردم را نسبت به صندوق های رای امیدوار کرد، مجموعه دولت اصلاحات و اعتدال نشان داد که راه تعامل با دنیا را بهتر از دیگران می داند.

وی ادامه داد: در این هشت سال یک نفر از نشریات اصلاح طلب و اصول گرا این مطلب را که دولت موسوی پاک دست ترین دولت در تاریخ انقلاب بوده است را مطرح نکرده اند، برخی ها می گویند موسوی فتنه گر است؛ این که حرف نشد، ایشان دولت را با ۱۸ میلیارد به دولت بعدی تحویل داد و دولت بعد میلیاردها دلار بدهی بالا آورد.
 
 
 

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 4:05 PM ] [ کاظم ]