يكي از روحانيون و كارشناسان مذهبي با اشاره به اهميت اعتكاف در دين مبين اسلام، گفت: دعاي فرد معتكف يقينا به درگاه خداوند متعال مستجاب خواهد شد.
حجت الاسلام مظفر ملكي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با تاكيد براينكه اعتكاف در ايّام البيض (روزهاي 13 و 14 و 15 ماه رجب) از فضيلت بسيار ويژه اي برخوردار است، معتكف شدن را باعث زلاليت انسان دانست و گفت: در واقع زماني كه فردي معتكف مي شود دل از غير خدا بريده و تمام توجهش معطوف به حضرت باريتعالي مي شود و همين توجه ويژه نيز سبب نورانيت قلب و جان آدمي را فراهم مي آورد.
وي با بيان اينكه ماه رجب ماه ولايت و ماه اولياي خداوند است، اعتكاف در اين ايّام را مصادف با زماني دانست كه دعا در آن مستجاب است و در همين خصوص ادامه داد: طبيعي است كه اعتكاف در چنين زماني، فيض خاصّ خود را دارد، دعا در همه حال عبادت است، به ويژه آنكه با اعتكاف همراه باشد.
ملكي خاطرنشان ساخت: مطمئنا خداوند متعال معتكفان آستان قدس و ساحت جلال و جبروت خود را نااميد بر نمي گرداند و اگر معتكف به دعا هم مشغول باشد، پروردگار متعال توجه ويژه تري به وي نموده و نيازهايش را برآورده مي كند.
وي در ادامه تصريح كرد: شايسته است كه معتكف در چنين حالي، ظهورحضرت بقيّة الله (عج) را از خداوند تبارك و تعالي مسئلت دارد و پس از آن هم بقا و دوام نظام، صيانت و عظمت مقام معظم رهبري و نجات مسلمانان محروم در شرق و غرب عالم را از ذات اقدس الله درخواست كند.
امام جماعت مسجد بقيه الله (عج) كرمانشاه در ادامه سخنانش اظهار داشت: چون براي اجابت دعاهاي جزيي شرايط زيادي لازم نيست، مي توان آنها را هميشه انجام داد اما دعاهاي كلّي هميشه مستجاب نيست؛ چون استجابت آنها متوقف بر وجود شرايطي است و اين دعاها از روح وسيعي، سرچشمه مي گيرد، روحي كه به بارگاه عرش الهي رسيده باشد.
حجت الاسلام ملكي در پايان اظهار داشت: قلب مؤمن، عرش خدا و قلب وليّ خدا، كرسي خداست و بدون شك اگر چنين قلبهايي دعا كنند قطعا مستجاب است زيرا تمام توجه را معطوف خدا كردن زمينه ي خوبي براي استجابت دعا فراهم مي كند.
گفتني است؛ايام اعتكاف در كرمانشاه از روز پنجشنبه 26 خرداد ماه سال جاري مصادف با 13 رجب همزمان با سراسر كشور آغاز مي شود.
ايرنا