توجه به شهرستانها واستعداديابي مهمترين برنامه هاي هيات درسال جاريست

 

رييس هيات شمشيربازي استان كرمانشاه توجه به اين رشته ورزشي در شهرستانها و استعداديابي ميان نوجوانان علاقه مند به اين رشته را از مهمترين برنامه هاي پيش روي هيات در سال جاري عنوان كرد و گفت: مطمئنا شمشيربازي كرمانشاه خيلي زود جايگاه واقعي خود را پيدا مي كند.

محمدرضا منتظرياني ظهر يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، به تشريح آخرين وضعيت هيات شمشيربازي، برنامه ها و اهداف اين هيات پرداخت و با بيان اينكه شمشيربازي از جمله رشته هايي است كه ورزشكار در آن نياز به زمان دارد، تا بتواند قابليت هاي خود را مطرح كند، اظهارداشت: اين رشته ورزشي از ديرباز در كرمانشاه صاحب جايگاه و مقام بوده اما متاسفانه در برهه اي از زمان به دليل مهاجرت مربيان و بازيكنانش با ركود مواجه و ازآن قدرت گذشته فاصله گرفت.
وي با بيان اينكه در سال جاري تمركزهيات روي استعداد يابي بخصوص در سطح نوجوانان و همچنين توجه ويژه به شهرستانها قرارگرفته ، خاطرنشان ساخت: هم اكنون گروههاي استعدادياب در هر دو بخش آقايان و بانوان تشكيل شده و اين گروهها تعدادي از دانش آموزان نوجوان مستعد را شناسايي و به هيات معرفي كرده اند كه پس از پايان امتحانات خرداد ماه كار تمرين و آموزش آنها آغاز خواهد شد.
منتظرياني افزود: همچنين توجه به شهرستانها و توسعه شمشيربازي در آنها از ديگر برنامه هاي پيش روي هيات است و در اولين گام نيز قصد داريم تا در تيرماه يك دوره كلاس آموزش مربيگري براي مربيان شهرستانها در هر سه اسلحه ' سابر، فلوره و اپه ' به ميزباني كرمانشاه برگزار نماييم.
وي يادآورشد: به احتمال بسيار فراوان در اين دوره آموزشي كه در پايان آن به افراد شركت كننده مدرك درجه c اعطا خواهد شد شاهد حضور مربياني از استانهاي همجوار نظير ايلام، كردستان، لرستان و همدان نيز باشيم.
منتظرياني تاكيد كرد: قطعا با انجام اين برنامه ها، تا چند سال آينده شاهد خواهيم بود كه شمشيربازي كرمانشاه بازهم قدرت گذشته خود را بازخواهد يافت و مي تواند يكي از استانهاي برتر كشور در اين رشته سخت ورزشي باشد.
رييس هيات شمشيربازي كرمانشاه در بخش ديگري از سخنانش شركت دادن تيم شهداي تربيت بدني در فصل جاري ليگ برترشمشيربازي كشور را از ديگر برنامه هاي اين هيات برشمرد و گفت: كار ثبت نام از تيمهاي متقاضي حضور در اين رقابتها از اواخر تيرماه آغاز خواهد شد و ما براي دومين سال متوالي با حمايت سازمان تربيت بدني استان در آن با نفرات جوان خود حضور خواهيم يافت.
منتظرياني تصريح كرد: حدود 20 روز پيش نيز علي منتظرياني توانست در مسابقات جايزه بزرگ در قسمت 'اسلحه اپه' با كنار زدن بسياري از قهرمانان مطرح و عضو تيم ملي به مقام دوم اين مسابقات دست يابد كه در نوع خود يك افتخار به حساب مي آيد.
اين مقام مسوول در ادامه افزود: اكنون نيز ويسي يكي از مربيان كرمانشاهي در كلاس آموزش مربيگري اسلحه اپه در تبريز براي كسب درجه c شركت كرده است.
وي در ادامه گفتگوي خود با ايرنا، از فعاليت 50 شمشيرباز در سطح استان خبر داد و گفت: نزديك 30 نفر از اين ورزشكاران را آقايان و 20 نفر را نيز بانوان تشكيل مي دهند.
منتظرياني با اعلام اينكه اكنون شش مربي خانم و آقا در حال تمرين دادن شمشيربازان استان در سه اسلحه 'سابر، فلوره و اپه ' هستند، گفت: براي هر كدام از اين اسلحه ها يك مربي آقا و يك مربي خانم وجود دارد.
وي افزود: ورزشكاران ما اكنون در سالني كه پشت استخر سرپوشيده شهيد اشرفي اصفهاني واقع در 22 بهمن قرار دارد مشغول تمرين هستند كه اين سالن روزهاي زوج در اختيار آقايان و روزهاي فرد نيز در اختيار بانوان قرار دارد هرچند كه تربيت بدني كرمانشاه قول ساخت خانه شمشيربازي را به ما داده است.
رييس هيات شمشيربازي كرمانشاه در ادامه با تقدير از حمايتهاي اداره كل تربيت بدني كرمانشاه به خاطرحمايتهاي بي دريغي كه نسبت به اين هيات ورزشي دارد، تصريح كرد: خوشبختانه با درايت مدير كل اين اداره تجهيزات خوبي در اختيار شمشيربازان استان قرار گرفته است.
منتظرياني خاطرنشان ساخت: در حالي كه تجهيزات شمشيربازي بسيارهزينه سنگيني دارد و هزينه تجهيز هر ورزشكار براي تمرين و مسابقه به حدود 400 هزار تومان مي رسد با كمكهاي مدير كل موفق به خريداري اين تجهيزات براي ورزشكارانمان شده ايم.
وي ادامه داد: همچنين سال گذشته نيز با حمايت اين اداره كل با تركيبي از نوجوانان و جوانان خود در مسابقات ليگ برتر حضور يافتيم تا شمشيربازان كرمانشاه با مبارزه مقابل برترينهاي اين رشته به كسب تجربه پرداخته و براي سالهاي آينده آماده تر شوند.
منتظرياني در پايان از برگزاري مجمع انتخابات هيات شمشيربازي كرمانشاه در هفته آينده خبر داد و گفت: من نيز براي تصدي رياست جديد اين هيات كانديد شده ام.

ايرنا



نظرات 0