كسب تمام سهميه هاي المپيك در مسابقات جهاني تركيه دورازدسترس نيست

يكي از مربيان كشتي فرنگي كرمانشاه اعتقاد دارد فرنگي كاران كشورمان در مسابقات جهاني تركيه توانايي بدست آوردن تمامي هفت سهميه مسابقات المپيك لندن را در اوزان هفت گانه دارند.

 

 

فريبرز غيبي ، با اشاره به در پيش بودن مسابقات جهاني كشتي فرنگي كه حكم انتخابي المپيك 2012 لندن را نيز دارد، اظهار داشت: از آنجايي كه نفرات اول تا پنجم اين مسابقات سهميه المپيك را كسب مي كنند، بنابراين احتمال اينكه ملي پوشان كشورمان بتوانند سهميه كامل المپيك را كسب كنند بسيار زياد است.
وي با بيان اينكه مسابقات جهاني تركيه محل حضور بهترين هاي دنياست، خاطرنشان ساخت: با اين وجود كشتي فرنگي كشورمان نشان داده در چند سال اخير متحول شده و مطمئنا اگر ملي پوشان تمام قابليتهاي خود را به نمايش بگذارند مطمئنا شاهد موفقيت اين تيم خواهيم بود.
غيبي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملي كشتي فرنگي كشورمان مي تواند در مسابقات تركيه روي يكي از سكوهاي قهرماني قرار بگيرد، به ايرنا گفت: تيم فرنگي كشورمان دچار فراز و فرودهايي شده است، اما در نهايت باز هم بهترينهاي كشتي فرنگي جمع شده و در تيمي قدرتمند به مسابقات جهاني اعزام مي شوند و مطمئنا اگر فرنگي كاران ما با مام توان در اين رقابتها حضور يابند و اسير حاشيه و بدشانسي نشوند قادرخواهند بود كشورمان را روي سكو ببرند.
وي ادامه داد: بهترينهاي كشتي فرنگي دنيا براي كسب سهميه المپيك در اين مسابقات شركت خواهند كرد و همين امر كار را براي كشتي گيران ملي پوش مشكل مي كند، از سوي ديگر مشكلات پيش آمده باعث شد در چند وزن موفق به اعزام نفرات اول تيم نشويم و نفرات دوم به مسابقات اعزام شوند كه البته فاصل چنداني با نفر اول ندارند.
غيبي در پايان با تاكيد براينكه تيم ايران به هيچ عنوان تيمي دست و پا بسته نخواهد بود، اظهار داشت: بدون شك اگر بچه هاي فرنگي كار همت كنند قادرخواهند بود تا مدالهاي خوشرنگي را در مسابقات تركيه براي كشورمان به ارمغان بياورند.



نظرات 0