تاريخ : چهارشنبه 16 شهریور 1390  | 10:29 AM | نویسنده : ف حيدری

دستگاه قضايي با اظهارات غيرمسوولانه افراد برخورد جدي مي كند

رييس كل دادگستري استان كرمانشاه گفت: توصيه مي كنيم مردم براي مسايل غيرمهم به دستگاه قضايي مراجعه نكنند و به افرادي هم كه با اظهارات غيرمسئولانه آب به آسياب دشمن مي ريزند تذكرمي دهيم در كارهاي خود تجديد نظر كنند درغيراينصورت با برخورد جدي دستگاه قضايي مواجه خواهند شد.

 

حجت الاسلام علي مظفري روز چهارشنبه در مراسم توديع و معارفه رييس دادگستري اسلام آباد غرب افزود: دستگاه قضا در قانون خلاصه مي شود و هر آنچه در محور شرع مقدس باشد عدالت است و منشا اجراي عدالت در نظام جمهوري اسلامي احكام خداوند است.
وي در ادامه به حادثه اخير سرقت بانك در كرمانشاه اشاره كرد و گفت: با همكاري مديريت اجرايي استان و ساير دستگاههاي امنيتي و انتظامي و با برنامه ريزي دقيق و كار شبانه روزي، اين باند متلاشي و عوامل آن دستگير شدند و متاسفانه يكي از پرسنل انتظامي در اين علمليات به شهادت رسيد.
حجت الاسلام مظفري افزود: همه سعي خود را بكار بسته ايم با همكاري مردم هيچ آسيبي به امنيت استان نرسد.
فرماندار اسلام آباد نيز گفت: بدون امنيت و عدالت، رفاه و آسايش وعمران و آباداني وجود ندارد و دادگستري دستگاهي است كه بخش عظيمي از مقاصد نظام مقدس جمهوري اسلامي به آن بستگي دارد.
صدرالله بابلي افزود: مساله عدالت، احقاق حق و ايستادگي در برابر ظالمين در جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار است كه بحمدالله با تلاش و پشتكار دستگاه قضا اين مهم در جامعه فراهم شده است.
فرماندار اسلام آباد از ورود شش هزار و 600 پرونده به دادگستري اين شهرستان از ابتداي سال تاكنون در 32 شعبه شوراي حل اختلاف شهري و روستايي خبر داد و گفت: از اين تعداد پنج هزار و 500 پرونده مختومه شده است.
در اين مراسم حجت الاسلام ابطحي امام جمعه اسلام آباد از قوه قضاييه بعنوان نماد اجراي عدالت در جامعه ياد كرد و عدالت محوري براي رعايت قانون توسط قضات را مهم ارزيابي كرد.
در پايان اين مراسم علي اميري به عنوان رييس جديد دادگستري شهرستان اسلام آباد غرب معرفي و از خدمات يونس مرادي قدرداني بعمل آمد



نظرات 0