تاريخ : یک شنبه 28 اسفند 1390  | 6:26 PM | نویسنده : ف حيدری

رییس جدید اداره اوقاف غرب استان كرمانشاه معرفی شد

رییس جدید اداره اوقاف و امور خیریه غرب استان كرمانشاه (شهرستانهای سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین) معرفی شد.

امام جمعه سرپل ذهاب در مراسم معارفه رییس اداره اوقاف شهرستان های مذكور كه صبح امروز یكشنبه در فرمانداری سرپلذهاب برگزار شد، گفت: با توجه به وجود ابنیه های فرهنگی و موقوفات متعدد، حضور اداره اوقاف در این شهرستانها می تواند زمینه گسترش و ترویج فرهنگ وقف را در میان مردم فراهم كند.

حجت الاسلام و المسلمین 'مجید صفدری' همچنین خواستار توجه بیشتر اوقاف و امور خیریه به اماكن متبركه شهرستان سرپلذهاب شد و افزود: آستان مقدس احمد بن اسحاق یكی از دهها آثار مذهبی، تاریخی و دیدنی این شهرستان است كه تقریبا در مركز شهر قرار دارد و مهمترین زیارتگاه شهر محسوب می شود.

وی ادامه داد: ساختمان قدیمی این بنا در اثر جنگ تحمیلی ویران شد ولی هم اكنون بارگاهی باشكوه و متناسب با شخصیت آن بزرگوار بر پا شده است.

صفدری در خصوص شخصیت احمد بن اسحاق، گفت: این بزرگوار، وكیل امام حسن عسكری (ع) در قم بوده كه مسجد امام حسن عسكری (ع) در قم (در چهار راه بازار) به دست ایشان و به امر حضرت ساخته شده است.

وی افزود: احمد ابن اسحاق از جمله كسانی است كه امام قائم (عج) را در طول حیات پدر بزرگوارشان ملاقات كرده است، شیخ طوسی می گوید در دوران نیابت نواب خاصه، عده ای مورد اعتماد و اطمینان بودند كه از سوی حضرت به وسیله نواب توقیعاتی برای آنها صادر می شد، یكی از آنها احمد بن اسحاق است.

امام جمعه سرپلذهاب تاكید كرد: این بقعه متبركه در بین اهالی منطقه و بویژه مردم سرپل ذهاب دارای احترام خاصی است.

در این مراسم معارفه رییس جدید اوقاف و امور خیریه غرب استان كرمانشاه 'عباسیان' معاون مدیر كل و حجت الاسلام سید آقایی مسوول فرهنگی اداره كل اوقاف استان كرمانشاه حضور داشتند.

در این مراسم با تقدیر از زحمات حجت الاسلام میرزایی، حجت الاسلام 'جواد جاسمی' بعنوان رییس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های سرپلذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین معرفی شد.

ایرنا



نظرات 0