تاريخ : سه شنبه 20 تیر 1391  | 4:11 PM | نویسنده : ف حيدری

نمایشگاه عكسی با موضوع طبیعت در پاوه بر پا شد

شهردار پاوه از برپایی نمایشگاه عكسی با موضوع انسان، طبیعت، معماری و صنایع دستی در نگارخانه موزه مردم شناسی این شهر خبر داد.

 

'جمال ابراهیمی' روز سه شنبه به هنگام افتتاح این نمایشگاه گفت: آثار برگزیده هنرمندان در موضوعات یاد شده، دراین نمایشگاه به معرض نمایش عموم در آمده است.

 

و تاكید كرد: در راستای تداوم و تقویت فعالیت های فرهنگی و هنری شهرداری فرخوانی تحت عنوان نخستین جشنواره عكس پاوه با محوریت این شهرستان از نظر زندگی روستایی، صنایع دستی، انسان و طبیعت و معماری داشت كه 300ا ثر به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید و پس از اعلام نظر كارشناسی هیات داوران 41 اثر به عنوان آثار برگزیده شناسایی و در این نمایشگاه به معرض دید همگان گذاشته شده است.

 

شهردار پاوه با بیان اینكه این نمایشگاه به مدت 10 روز بصورت صبح و بعد ظهر در نگارخانه موزه مردم شناسی بر پا است، افزود: در پایان زمان برگزاری این نمایشگاه 12 اثر به عنوان آثار برتر معرفی و جوایز نفیسی به صاحبان این آثار اهدا خواهد شد.

 

در مراسم گشایش این نمایشگاه معاون فرماندار و جمعی از مسوولان ادارات شهرستان پاوه حضور داشتند



نظرات 0