تاريخ : یک شنبه 18 بهمن 1388  | 10:59 PM | نویسنده : ف حيدری

 آیت الله ممدوحی ، عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: ملت مسلمان ايران هوشيارتر از آن است كه فريب دشمنان قسم‌خورده و استكبار جهاني را بخورد.

 

آيت‌الله شيخ حسن ممدوحي ظهر امروز در جمع اساتيد بسيجي دانشگا‌ه‌ها و مراكز آموزش عالي استان كرمانشاه گفت: حركت‌هاي ضد اسلامي و ضد نظام جمهوري اسلامي كه از سوي استكبار جهاني و صهيونيست‌ها ساماندهي مي‌شود تازگي ندارد و ملت ايران بيش از س30 سال است با دشمنان دست و پنجه نرم مي‌كند.
وي ادامه داد: ايجاد فتنه و تلاش براي تخريب ارزش‌هاي نظام اسلامي از سوي هركس و هرجرياني محكوم است و اينگونه حركات دقيقا مطابق با خواست آمريكا، انگليس و صهيونيست‌هاست و فرصت دادن به دشمنان براي تخريب اسلام و انقلاب است.
نماينده مردم استان كرمانشاه در مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد: ملت ايران مانند 31 سال گذشته همواره در خط اسلام، امام(ره)، ولايت‌فقيه و انقلاب است و چنين ملتي هيچ‌گاه فريب دسيسه‌ها، توطئه‌ها و نيرنگ‌ها را درفضاي آلوده فتنه نخواهد خورد.
وي تاكيد كرد: ملت ايران ثابت كرده هميشه درصحنه است و در اين سال‌ها نمونه‌هاي فراواني از اين حضور را به رخ دنيا كشيده و حماسه نهم دي ماه يكي از اين حضورهاي حماسي بود كه شما تداوم آن را در 22 بهمن ماه خواهيد ديد.
ممدوحي در پايان بر لزوم توجه اساتيد دانشگاه‌ها به توسعه فضاهاي فرهنگي، معنوي در دانشگاه‌ و مراكز آموزشي تاكيد كرد و خواستار جديت و حساسيت اساتيد در اين موضوع شد.

منبع : فارس
 


نظرات 0