تاريخ : چهارشنبه 28 بهمن 1388  | 8:36 PM | نویسنده : ف حيدری

حدود 30 هزار داوطلب کرمانشاهي در آزمون سراسري کارشناسي ارشد سازمان سنجش و آموزش کشور که از امروز ( 28 بهمن ماه ) همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه آغاز شد، شرکت مي کنند.

 

به گزارش روابط عمومي دانشگاه رازي کرمانشاه آزمون سراسري کارشناسي ارشد سازمان سنجش و آموزش کشور در روزهاي چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ( 28 تا30 بهمن ماه جاري ) به مدت سه روز در دو نوبت صبح و عصر در دانشکده هاي مختلف دانشگاه رازي و دانشگاه آزاد اسلامي واحد کرمانشاه برگزار مي شود.
برپايه اين گزارش تعداد داوطلبان شرکت کننده در اين آزمون در هر نيم روز به طور ميانگين حدود پنج هزار نفر است که از اين تعداد در هر نيمروز سه هزار و 500 نفر در دانشکده هاي مختلف دانشگاه رازي و يک هزار و 500 نفر نيز در دانشگاه آزاد اسلامي واحد کرمانشاه در آزمون شرکت مي کنند.
آزمون سراسري کارشناسي ارشد با 139 رشته از صبح امروز به صورت همزمان در سراسر کشور در حال برگزاري است.

منبع : ایرنا

 


نظرات 0