
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان كرمانشاه گفت: پاداش پايان خدمت همكاران فرهنگي عادي بهزودي پرداخت ميشود و پاداش بازنشستگان پيش از موعد با تاخير پرداخت خواهد شد.
جلال اميني ظهر امروز در نخستين جلسه عمومي سازمان آموزش و پرورش استان گفت: از ارديبهشت ماه سال جاري همه پرداختها يكسان ميشود به گونهاي كه همانطور كه كاركنان اداره اضافه كاريهاي خود را ماهانه دريافت ميكنند و همكاران آموزشي، سرباز معلم، حقالتدريس آزاد، خريد خدمت همراه با حقوق خود اضافهكاري ميگيرند.
وي ادامه داد: تا سال گذشته يك هزار و 900 نقطه از كشور به عنوان مناطق محروم شناخته شده بود كه امسال اين مناطق به يك هزار نقطه تقليل يافته است.
اميني تاكيد كرد: با تلاشهاي مستمر و همهجانبه مقام عالي وزارت، طرح بيمه فرهنگيان به عنوان حركتي بيسابقه و بينظير در آموزش و پرورش براي اجرا ابلاغ ميشود و از مشخصههاي اين طرح اين است كه حق بيمه به صورت 100 درصد پرداخت ميشود، مگر در مورد بيمارستانهايي كه طرف قرارداد نيستند كه ميزان پرداخت آن نيز 80 درصد خواهد بود.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان كرمانشاه افزود: درباره جذب همكاران بازنشسته ميتوانيم از بازنشستگاني كه به تخصصشان نياز داريم تا هشت ساعت در منطقه دعوت به كار كنيم و علاوه بر اين امسال تصميم داريم به همسران و فرزندان محترم شاهد، همسران و فرزندان معظم جانبازان 70 درصد ابلاغ سفيد تقديم كنيم كه هر نقطهاي را كه خود صلاح بدانند به عنوان محل خدمت انتخاب كنند.
وي افزود: امكاناتي كه در دستگاه و مراكز وابسته به آموزش و پرورش است در درجه اول متعلق به فرهنگيان است و اگر فرهنگيان تحت پوشش قرار گرفتند و امكانات و ظرفيت مازاد داشتيم، ميتوانيم در اختيار عموم قرار دهيم.
اميني تاكيد كرد: در سال آينده توسعه مدارس خاص از جمله تيزهوشان، شاهد و نمونه دولتي متوقف و به دستور وزير در سال آينده همه فعاليتهايي كه تاكنون خارج از مدرسه انجام ميشد به مدرسه برميگردد.
وي ثبت نام از دانشآموزان در سال تحصيلي آينده را تنها با كارت ملي عنوان كرد و گفت: از اين به بعد فعاليت در سه رشته ورزشي شنا، دو و ميداني و ژيمناستيك براي دانشآموزان اجباري ميشود.
رئيس سازمان آموزش و پرورش درباره همكاري با خيرين نيز گفت: اگر خيرين بخواهند پروژهاي را سرمايهگذاري كنند، آموزش و پرورش نيز 50 درصد كمك ميكند و اين موضوع سبب تسريع در ساخت و سازها ميشود.
وي در پايان گفت: محور اصلي سفر سوم هيئت دولت به استانها مباحث فرهنگي است كه بايستي از همه ظرفيتهاي موجود براي اين بخش استفاده كرده و طرحهاي ارزشمند فرهنگي ارائه كنيم.
منبع : فارس