
امتحانات واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي و دانشکدههاي علوم پزشکي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در روزهاي يکشنبه و دوشنبه در موعد مقرر برگزار ميشود.
براساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامي، واحدهاي دانشگاهي و مراکز آموزشي اين دانشگاه طبق روال قبلي و بر اساس برنامههاي ارايه شده نسبت به برگزاري امتحانات پايان ترم اقدام مي کنند.
همچنين تمام امتحانات دانشگاههاي علوم پزشکي و گروههاي وابسته در روزهاي يکشنبه و دوشنبه برگزار مي شود و تاخيري در آن ايجاد نخواهد شد.
پيش از اين هيات دولت اعلام کرده بود به دليل گرماي شديد و بيسابقه هوا در تعدادي از استانهاي کشور و به منظور رفاه حال هم ميهنان و صرفه جويي در مصرف انرژي ، ادارات دولتي و نهادها و سازمانهاي برخي از استان ها از جمله خوزستان، بوشهر، ايلام، فارس، هرمزگان، سيستان و بلوچستان، کرمان، يزد، اصفهان ،قم، تهران، خراسان رضوي، خراسان جنوبي، کرمانشاه، سمنان، لرستان، مرکزي، کهگيلويه و بوير احمد و قزوين در روزهاي يکشنبه و دوشنبه 20 و 21 تيرماه 89 در تعدادي از استانها تعطيل خواهد بود.
منبع:ایرنا