تاريخ : چهارشنبه 14 مهر 1389  | 9:05 PM | نویسنده : ف حيدری

استاندار كرمانشاه روز چهارشنبه در همايش اختتاميه طرح هجرت سه گفت: اين طرح به دستور مقام معظم رهبري اجرا شده و هدف از آن ايجاد شور و نشاط در بين جوانان است.

سيد دادوش هاشمي افزود: اردوهاي طرح هجرت علاوه بر پركردن اوقات فراغت جوانان موجب زنده كردن روحيه كار و تلاش در بين آنان خواهد شد.
وي محروميت زدايي در جامعه و كمك به توسعه و آباداني مناطق مختلف بويژه روستاها را از ديگر اهداف اردوهاي جهاد سازندگي و طرح هجرت دانست.
وي گفت: در پرتو اجراي اردوهاي سازندگي طرح هجرت مي توان برنامه هاي زيادي شامل برنامه هاي فرهنگي، ورزشي و برگزاري نشست هاي هم انديشي را برگزار كرد و از پتانسيل بسيجيان جوان و دانشجويان فعال در زمينه هاي مختلف استفاده كرد.
هاشمي اقتدار امروز ايران اسلامي را مرهون فداكاريها و جانفشانيهاي بسيجياني ذكر كرد كه در دوران هشت سال دفاع مقدس با نثار خون پاك خود در راه جهاد في سبيل الله از ارزشها و اعتقادات خود دفاع كردند و اكنون نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به پشتوانه جوانان و بسيجيان غيور در فضاي سازندگي و توسعه كشور پا به عرصه مبارزه ديگري گذاشته است.
وي با اشاره به درخشش و پيشرفت هاي ايران اسلامي در جهان گفت: به حول قوه الهي امروزه كشور ايران در كليه زمينه هاي علمي و پژوهشي از جمله دستيابي به تكنولوژي هاي هسته ايي، نظامي ،نانو و بيو تكنولوژي جزء كشورهاي برتر دنيا مي باشد.
در پايان اين همايش از تعدادي از فعالان و نمايندگان گروه هاي مختلف طرح هجرت سه با اهدا لوح، تقدير به عمل آمد.

منبع:ایرنا



نظرات 1