صدا و سيماي مركز كرمانشاه اعلام كرد: سه برنامه جديد در اين مركز در بخشهاي صدا، سيما و موسيقي براي بينندگان و شنوندگان كرمانشاهي تهيه و توليد شده است.
شنوندگان پر و پا قرص راديو كرمانشاه ازاين پس، برنامه جمعه بازار را با رويكردي جديد و شيوهاي متفاوت خواهند شنيد.
براساس همين گزارش جمعه بازار كه برنامهاي شاد و مفرح است و با رويكرد تفريحي و سرگرمي تقديم مخاطبان راديو كرمانشاه ميشود، در سري جديد خود قرار است براساس برنامهريزيهاي صورت گرفته با معرفي كامل يكي ازجاذبههاي گردشگري و تاريخي استان و شناساندن آن به شنوندگان خود، به جاي موضوعات معمولي ازاين موضوع جديد به عنوان محور برنامه استفاده كند.
در جمعه بازار راديو كرمانشاه كه تاكنون 2 برنامه از سري جديد آن با موضوع بيستون و غار قوري قلعه از راديو كرمانشاه پخش شده كه با استقبال شنوندگان خود مواجه شده كه براي جذابترشدن فضاي برنامه و جلب رضايت شنوندگان راديو كرمانشاه، از اين پس در هر برنامه جمعه بازار مسابقهاي ترتيب داده خواهد شد و مخاطبان علاوه بر شركت دراين مسابقه ميتوانند دانستههاي خود را محك بزنند.
تهيه كنندگي جمعه بازار را زهرا عزيزي، دستياري تهيه را پروين ساساني و گويندگان آن احسان مرادي و زهرا عزيزي هستند كه با گزارشگري بهنام مكوندي پخش خواهد شد.
براساس همين گزارش قطعه موسيقيايي بدون ساز يا آكابلاي «شيون خورشيد» با محوريت استفاده ازنغمات محلي استان و آواهايي كه در ماه محرم از سوي مرثيهخوانان كرمانشاهي سرداده ميشود در واحد سرود و موسيقي مركز كرمانشاه توليد شد.
عبدالرضا آرمانده مسئول واحد موسيقي مركز كرمانشاه شيون خورشيد را اثري فاخر و ارزشمند در راستاي زنده نگهداشتن فرهنگ غني عاشورايي، شنوندگان را با آواهاي حزنانگيز محلي رايج در ماه محرم آشنا و مخاطبان راديو و تلويزيون را با بخش ديگري از فرهنگ غني موسيقيايي استان همقرين كند.
خوانندگي و تنظيم اين اثر را مصطفي اسدزاده، شعر آنرا امين شيرزادي و ناظر پخش عبدالرضا آرمانده برعهده دارند.
گزارش صدا و سيماي مركز كرمانشاه همچنين حاكيست بينندگان سيماي زاگرس به ويژه شهروندان كرمانشاهي همه روزه مسائل و معضلات گوناگون شهري خود را ميتوانند در برنامه تلويزيوني «درشهر» منعكس و پيگيري كنند.
تهيهكننده برنامه در شهر با اعلام اين موضوع گفته است: اين مجموعه تلويزيوني كه با رويكرد شناسايي و بررسي مشكلات شهري و مسائلي كه به نوعي با زندگي شهرنشيني مرتبط است، توليد و درآن تلاش شده علاوه بر انعكاس اين مسائل پيگيريهاي لازم را در جهت مرتفع كردن آنان با پاسخهاي مسئولان مرتبط بردارد.
هادي حشمتي افزوده است: درشهر در هر برنامه به مدت زمان 8 دقيقه با مخاطبان خود همراه و با به حركت درآوردن دوربين خود و حضور درسطح جامعه و خيابانها، محلهها و حتي كوچههاي شهر با همگام شدن با شهروندان و اقشار مختلف جامعه، با آنان درباره موضوعات مختلف همكلام ميشود.
تهيهكنندگي و كارگرداني در شهر را هادي حشمتي، گزارشگري برنامه را مهدي رشيديان، تصوير برداري آنرا رضا قيصري و حسين محمدي برعهده دارد و حسنين حسني مونتور اين برنامه است.
منبع:فارس