خاكريز    |     پست الكترونيك    |     آرشيو مطالب    |     نشانی rss وبلاگ    امروز پنجشنبه 20 مهرماه 1388


همشهري مقاومت به زودي به گروه نشريات همشهري اضافه خواهد شد

ماهنامه همشهري مقاومت به زودي به صورت مجله اي مستقل در گروه نشريات همشهري آغاز به كار خواهد كرد.

مسئول غرفه گروه نشريات همشهري با بيان اين مطلب به خبرنگار نويد شاهد گفت : شماره اول اين مجله به مناسبت هفته دفاع مقدس و در زيرمجموعه همشهري خردنامه منتشر شد، منتهي به زودي قرار است در قالب نشريه اي مجزا و به صورت ماهنامه به پيشخوان مطبوعات بيايد.
وي در مورد تفاوت اين نشريه با ساير نشرياتي كه در اين حوزه به چاپ مي رسند گفت : رويكرد ما جهاني است و سعي داريم به بحث مقاومت در سراسر جهان، و همچنين جنگهاي روز كه بر مبناي تكنولوژي روز است به صورت تخصصي بپردازيم.
او با بيان اينكه شماره دوم اين ويژه نامه نيز آماده شده و به زودي بار ديگر در زير مجموعه همشهري خردنامه چاپ خواهد شد؛ گفت: به احتمال زياد تا آذر ماه مراحل مجوز را پشت سر گذاشته و به صورت منظم و در قالب ماهنامه اي مجزا اين نشريه را منتشر خواهيم كرد.
شايان ذكر است شانزدهمين نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاريها از 28 مهرماه در محل مصلي بزرگ تهران آغاز شده و امروز به كار خود پايان خواهد داد.



 نگاشته شده توسط مريم کياني بيدگلي در سه شنبه 5 آبان 1388  ساعت 1:49 AM نظرات 0 | لینک مطلب