فرازی از دعای پنجاه و دوم صحیفه امام سجاد(علیه السلام)
نظرات(0) |

 

«دعادر پافشارى در خواهش از خدا»

بارالها، به حقى كه از خودت بر همه ى آفريدگانت واجب كردى و به اسم عظيمى كه پيامبرت را امر فرمودى كه تو را با آن تسبيح گويد و به جلال وجه كريمت كه نه كهنگى مىپذيرد، نه تغيير، نه فنا، از تو مىخواهم كه بر محمد و آل محمد درود فرستى و به وسيله ى عبادتت مرا از همه چيز بى نياز سازى و به سبب خوف و ترس از خودت دلم را (در برابر اندوه دنيايى) آرام گردانى. و به وسيله ى رحمتت، كرامتهاى فراوانت را نسبت به من از سرگيرى

بنابراين من به سوى تو فرار مىكنم و از تو مىترسم و به تو استغاثه مىكنم و اميدم به توست و تو را مىخوانم و به تو پناه مىبرم و اطمينانم به توست و از تو يارى مىجويم و به تو ايمان مىآورم و بر تو توكل مىكنم و به جود و كرم تو اعتماد مىورزم.

وَكان مِن دعائِه عليهالسلام فِى الاِْلْحِاح عَلَى اللَّهِ تعالى

 إِلَهِي أَسْأَلُكَ بِحَقِّكَ الْوَاجِبِ عَلَى جَمِيعِ خَلْقِكَ ، وَ بِاسْمِكَ الْعَظِيمِ الَّذِي أَمَرْتَ رَسُولَكَ أَنْ يُسَبِّحَكَ بِهِ ، وَ بِجَلَالِ وَجْهِكَ الْكَرِيمِ ، الَّذِي لَا يَبْلَى وَ لَا يَتَغَيَّرُ ، وَ لَا يَحُولُ وَ لَا يَفْنَى ، أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ، وَ أَنْ تُغْنِيَنِي عَنْ كُلِّ شَيْءٍ بِعِبَادَتِكَ ، وَ أَنْ تُسَلِّيَ نَفْسِي عَنِ الدُّنْيَا بِمَخَافَتِكَ ، وَ أَنْ تُثْنِيَنِي بِالْكَثِيرِ مِنْ كَرَامَتِكَ بِرَحْمَتِكَ .فَإِلَيْكَ أَفِرُّ ، و مِنْكَ أَخَافُ ، وَ بِكَ أَسْتَغِيثُ ، وَ إِيَّاكَ أَرْجُو ، وَ لَكَ أَدْعُو ، وَ إِلَيْكَ أَلْجَأُ ، وَ بِكَ أَثِقُ ، وَ إِيَّاكَ أَسْتَعِينُ ، وَ بِكَ أُومِنُ ، وَ عَلَيْكَ أَتَوَكَّلُ ، وَ عَلَى جُودِكَ وَ كَرَمِكَ أَتَّكِلُ»

مروری بر صحیفه سجادیه امام سجاد(علیه السلام)



نویسنده : مسعود شاکری
تاریخ : یک شنبه 14 اردیبهشت 1399 
زمان : 8:35 PM


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.