| وب سایت تخصصی نماز | آغاز شد این دفتر برای کسانی که میخواهند محبوب خدا شوند ....قربه الی الله .... برای محبوب شدن نزد خدا چند قدم بیشتر فاصله نداریم .... یاعلی « ارزنـــده تـرین گــوهر مصـود نـــماز است / زیبنــده تـرین هــدیه معبـود نـــماز است / ای دوست بگـو تـا همـه ی خـلق بداننـد / مقصود حق از خلقت موجود نـماز است. »
 
آشنایی با مسجد پادشاهی - لاهور
نويسنده : محبوب خدا
تاريخ : دوشنبه 30 بهمن 1391 

مسجد پادشاهی یکی از افتخارات لاهور است و یادگار عصر حکومت مغول‌ها.

این مسجد دومین مسجد بزرگ پاکستان است و بنای آن در نیمه قرن یازدهم هجری شمسی (سال 1050 شمسی) آغاز و بعد از دو سال تکمیل شد.

این مسجد گنجایش حدود 50 هزار نمازگزار را دارد و سردر آن ارتفاع زیادی دارد. معماری آن به سبک معماری دوره مغول‌هاست. دور تا دور صحن مسجد را دیواری محکم با ستون‌های سنگی و طاق‌های هلالی گرفته است که در جای جای آن دریچه‌هایی رو به باغ‌های دور و بر باز شده است.

مسجد پادشاهی لاهور



::
 
» تعداد مطالب : 2884
» کل نظرات : 135
» بازديد کل : 2896680
» تاريخ ايجاد وبلاگ :
شنبه 30 دی 1391 
» آخرين بروز رساني :
سه شنبه 19 دی 1396