روزی جمعی از شاگردان آیةاللّه العظمی بروجردی قدس سره در محضر ایشان، سخن از بعضی از خدمات آن مرجع بزرگوار به میان آوردند و در این باره گفت وگو می کردند.
آیةاللّه سیدمصطفی خوانساری می گوید: من نیز در آن جمع، حاضر بودم ولی چیزی نمی گفتم، آیةاللّه بروجردی رو به من کرد و فرمود: تو هم سخنی بگو.
عرض کردم: مطلبی ندارم، جز حدیثی که از اجدادم به خاطر دارم، اگر اجازه بفرمایید آن حدیث را عرض کنم؟ فرمود: بگو.
عرض کردم: جدم رسول خدا صلی اللّه علیه وآله نقل کرد که خدا فرمود: اخلص العمل فان الناقد بصیر؛ عمل خود را خالص کن، زیرا بازرس عمل، بسیار بینا و دقیق سنج است.
همین که این حدیث را خواندم، اشک از چشمان ایشان سرازیر شد و فرمود: راستی اگر اعمال ما خالص و برای خدا نباشد، چه خواهد شد؟ آری ناقد تیزبین و بینا است.
فراموش نمی کنم، پس از این ماجرا، هر وقت آن مرد بزرگ به من برخورد می کردند، می فرمودند: اخلص العمل فان الناقد بصیر بصیر و حالشان منقلب می شد.
منبع: داستان دوستان/574
::
» تعداد مطالب : 2884
» کل نظرات : 135
» بازديد کل : 2897036
» تاريخ ايجاد وبلاگ :
شنبه 30 دی 1391
» آخرين بروز رساني :
سه شنبه 19 دی 1396
» کل نظرات : 135
» بازديد کل : 2897036
» تاريخ ايجاد وبلاگ :
شنبه 30 دی 1391
» آخرين بروز رساني :
سه شنبه 19 دی 1396
تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به محبوب خدا | وبلاگ تخصصی نماز | مي باشد