| وب سایت تخصصی نماز | آغاز شد این دفتر برای کسانی که میخواهند محبوب خدا شوند ....قربه الی الله .... برای محبوب شدن نزد خدا چند قدم بیشتر فاصله نداریم .... یاعلی « ارزنـــده تـرین گــوهر مصـود نـــماز است / زیبنــده تـرین هــدیه معبـود نـــماز است / ای دوست بگـو تـا همـه ی خـلق بداننـد / مقصود حق از خلقت موجود نـماز است. »
 
سلام
نويسنده : محبوب خدا
تاريخ : یک شنبه 13 اسفند 1391 

سلام ما به رسول‏خدا، نشانه ادب و احترام و حق گزارى ماست. سلام به معناى سلامتى، خیر، بركت وامنیّت است و یكى از نام‏هاى خداوند در قرآن است: «السّلامُ المُؤمنُ»(118)
 بهترین سلام، آن است كه همراه با رحمت و بركت از سوى خدا باشد. و در نماز، سلام ما به پیامبر چنین است:
«اَلسَّلامُ عَلَیْكَ اَیُّهَا النَّبِىُّ وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَكاتُهُ»
 سلام ما به پیامبر به پاس رنج و زحماتى است كه بر خود هموار كرد، پاسدارى از رسالتى است كه به انجام رساند، و گرامى داشتن پیوندى است كه میان خدا و ما برقرار كرد.
 «السّلام علینا و على عباد اللّه الصّالحین السّلام علیكم و رحمة اللّه و بركاته»
 سلام بر ما و بر بندگان شایسته خدا. سلام بر همه شما خوبان عالم، فرشتگان جهان بالا و مؤمنان راستین.
 سلام، تحیّت بهشتیان است.(119) خدا نیز به آنان سلام مى‏دهد: «سَلَمٌ قَوْلاً مِّن رَّبٍّ رَّحِیمٍ»(120)
 و فرشتگان نیز به رستگاران در قیامت سلام مى‏دهند:
 «سَلَمٌ عَلَیْكُم بِمَا صَبَرْتُمْ»(121)
 با این سلام كه نمازگزار به مؤمنان و بندگان صالح مى‏دهد، خود را در جمع شایستگان مى‏بیند و احساس تنهایى نمى‏كند و به دریاى پاكى و لیاقت وارستگان متصّل مى‏شود.
 با سلام، نماز پایان مى‏پذیرد. و وقت رسمى این دیدار معنوى تمام مى‏شود.
 ولى ... آیا باید با فراغت از نماز، فوراًبرخاست و رفت؟


118) حشر، آیه 22.
119) ابراهیم، آیه 23.
120) یس، آیه 58.
121) رعد، آیه 24.



::
 
» تعداد مطالب : 2884
» کل نظرات : 135
» بازديد کل : 2901719
» تاريخ ايجاد وبلاگ :
شنبه 30 دی 1391 
» آخرين بروز رساني :
سه شنبه 19 دی 1396