امام حسین علیه السلام روز دوّم محرم وارد كربلا و روز دهم شهید شد. بنابراین مدّت اقامت حضرت هشت روز بود و مسافرى كه كمتر از ده روز بماند نمازش شكسته است.
نماز دو ركعتى دو دقیقه بیشتر طول نمىكشد، به خصوص در هنگام خطر، امام حسین علیه السلام نیز روز عاشورا بارها به خیمه ها رفت و آمد داشت و مىتوانست نماز ظهرش را در خیمه بخواند، ولى بنا داشت در معركه بخواند. دو نفر از یارانش جلو نماز حضرت ایستادند و سى تیر را به جان خریدند، ولى نماز آشكارا برگزار شد نه در خیمه.
آرى، به صحنه كشاندن نماز یك ارزش است. نباید در هتلها، شركتها، پاركها، فرودگاهها، خیابانها و رستورانها، نمازخانه در گوشه باشد، بلكه باید در بهترین مكان و در جلو چشم دیگران نماز اقامه شود، زیرا هر چه از جلوه دین كم شود، به جلوه فساد اضافه خواهد شد.
اگر كاسبها اوّل وقت كنار مغازه خود اذان بگویند، مشتریان بد حجاب، خودشان را جمعتر خواهند كرد.
::
» کل نظرات : 135
» بازديد کل : 2917632
» تاريخ ايجاد وبلاگ :
شنبه 30 دی 1391
» آخرين بروز رساني :
سه شنبه 19 دی 1396