بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 902748
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



شباهت امام عصر(عج) به ذوالقرنین
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در سه شنبه 2 تیر 1394  11:37 PM | نظرات(0)
"مکیال المکارم فى فوائد الدعاء للقائم" یکى از کتاب هاى ارزشمند شیعه، نوشته آیت‏ اللّه‏ سیدمحمدتقى موسوى اصفهانى(1348 ـ 1301ق) است که به قصد اداء حق حضرت بقیة‏اللّه(عج) که حقش بر گردن ما افزون‏تر از همه مردم است، احسانش بیشتر و بهتر از همه شامل حال خلق مى‏ شود و نعمت ها و منت ها بر ما دارد، به رشته تحریر درآمده است.
 

 

اصل کتاب به زبان عربى است و مؤلف در مقدمه مى ‏نویسد:

"چون ما نمی ‏توانیم حقوق آن حضرت(ع) را ادا نماییم و شکر وجود و فیوضاتش را آن طور که شایسته است، بجا آوریم بر ما واجب است آن مقدار از اداى حقوق آن حضرت را که از دستمان ساخته است، انجام دهیم. . . بهترین امور در زمان غیبت آن حضرت(عج)، انتظار فرج آن بزرگوار و دعا براى تعجیل فرج او و اهتمام به آنچه مایه خشنودى آن جناب و مقرب شدن در آستان اوست، می ‏باشد."



شباهت به ذوالقرنین

ذوالقرنین پیغمبر نبود ولی مردم را به سوی خدا دعوت کرد و به تقوی و خداترسی می خواند. قائم نیز پیغمبر نیست زیرا که بعد از پیامبر ما حضرت محمد مصطفی (ص) دیگر پیامبری نیست ولی آن حضرت نیز به سوی خدای تعالی و تقوی و پرهیزگاری دعوت می کند. ذوالقرنین بر مردم حجت بود. قائم نیز بر همه اهل عالم حجت است.

ذوالقرنین خداوند او را به آسمان دنیا بالا برد و از زمین برای او پرده برداری شد همه جای زمین – از کوهساران و دشت ها و دره ها- و از مشرق تا مغرب همه را مشاهده کرد و خداوند به او از هر چیزی علمی عنایت فرمود که با آن حق و باطل را بشناسد و در دو شاخ او قطعه ابری قرار داد که در آن تاریکی ها رعد و برق بود تا تایید شود سپس به زمین فرستاده شد و به او وحی شد که در دو ناحیه غرب و شرق زمین سیر کن؛ این را علامه مجلس در جلد پنجم بحار ضمن حدیثی طولانی از امام علی (ع) آورده است.

قائم، خداوند تعالی او را به بالاتر از آسمان اول برد سپس به زمین بازگردانده شد. ذوالقرنین از قومش غیبتی طولانی داشت. قائم نیز غیبتش طولانی است و در حدیث از امام عسکری آمده که احمد بن اسحاق گفت: چه سنتی از خضر و ذوالقرنین در او جاری است؟ فرمود: طول غیبت.

ذوالقرنین بنابر آنچه در قرآن کریم آمده به خاور و باختر زمین رسید. قائم نیز همانطور خواهد بود. ذوالقرنین مابین مشرق و مغرب را گرفت و تصرف کرد. قائم نیز مشرق و مغرب را به تصرف در خواهد آورد.

ذوالقرنین پیامبر نبود ولی به او وحی می شد. قائم نیز پیامبر نیست ولی به او وحی می شود. ذوالقرنین بر ابر سوار شد. قائم نیز بر ابر می نشیند. دلیل بر آن روایتی است که به سند بصائر و اختصاص از امام صادق نقل شده است که فرمود:

خداوند به ذوالقرنین اختیار داد که از دو ابر رام و سخت یکی را انتخاب کند او رام را برگزید و آن ابری است که برق و رعدی در آن نیست و اگر سخت را اختیار می کرد برایش میسر نبود زیرا که خداوند آن را برای قائم ذخیره فرموده است.