بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 901994
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



هر چه محبت به امام بيشتر باشد نشان از هم سنخی با آن انوار مقدس دارد
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در سه شنبه 26 مرداد 1395  3:08 PM | نظرات(0)

گروه مهدویت خبرگزاری شبستان :  يکي از مهم ترين احساس‌های شيعه در برابر امام خود، دلدادگی، شيدايي، محبت و دوست داشتن او است و بي‌گمان از برجسته‌ترين آثار معرفت امام، محبت به آن وجود مقدس است.

حجت الاسلام خدامراد سلیمیان، از کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت و پژوهشگر مهدوی در این رابطه در کانال تلگرامی خود نوشت:

  

حال به هر ميزان اين شناخت بيشتر باشد، محبت آنها بيشتر، و هر قدر محبت بيشتر شد، نشان از وجود هم سنخی با آن انوار مقدس است، و نيز هر ميزان که هم سنخی با آن ذوات مقدس افزايش يابد، نشان از تقرب به ذات اقدس الهي است و اين والاترين کمال است.

دليل بر اين سخن آن‌که، از آن‌جايي كه ائمه معصومين علیهم السلام به مقام والاي امام و امامت، عرفان تمام دارند، وقتي سخن از يك امام پيش مي‌آيد، در نهايت تعظيم و اجلال، از او ياد مي‌كنند.

رسول اكرم صل الله علیه وآله به عنوان اشرف پيامبران و واپسين فرستادة الهي، آن گاه كه سخن از واپسين وصي خود به ميان مي‌آورد، در نهايت احترام، از بزرگترين واژگان محبت، يعني« بابي و امي = پدر و مادرم فداي او» بهره برده است.

آن‌جا كه مي‌فرمايد: «پدر و مادرم فدايش باد كه او هم نام من و شبيه من و شبيه موسي‌بن عمران است كه بر او نورهايي احاطه دارد...».

و نيز آن‌گاه كه نگاه تيزبين علي‌بن ابيطالب علیه السلام اعصار و قرون را در مي‌نوردد، زمان واپسين امام را نظاره مي‌كند و چنين مي‌فرمايد: «شما همواره به اهل بيت پيامبرتان نگاه كنيد؛ اگر آنها ساكت شدند و در خانه نشستند، شما نيز سكوت كرده به زمين بچسبيد و اگر از شما ياري طلبيدند به ياري آنها بشتابيد كه البته خداي متعال به دست مردي از ما اهل بيت، گشايش می‌بخشد. پدرم فداي او باد كه فرزند بهترين كنيزان است!».

و در كتاب الغيبه نعماني، ضمن نقل روايتي آمده، است حسين‌بن علي علیه السلام  فرمود: «مردي نزد علي علیه السلام آمده واز اوصاف مهدي عجل الله تعالی فرجه  از او پرسيد. وقتي علي علیه السلام صفات حضرت مهدي را ذكر كرد، با حالتي سرشار از عشق و شيدايي، به سينه خود اشاره كرده، آهي كشيده از شدت اشتياق خود به ديدار ايشان، به سينه خود اشاره فرمود. »

ابوحمزه ثمالي مي‌گويد: «روزي نزد امام باقرعلیه السلام بودم، چون كساني كه نزد آن حضرت بودند، پراکنده شدند، آن حضرت فرمود:اي اباحمزه!  يكي از امور ناگزيری كه خداوند آن را حتمي ساخته است، قيام قائم ما اهل بيت است و اگر كسي در آن چه مي‌گويم ترديد كند، در حالي خداوند را ملاقات خواهد كرد كه به او كافر شده و انكاركننده اوست.

سپس فرمود: پدر و مادرم فداي آن‌كه هم‌نام و هم‌كنيه من است و هفتمين فرد پس از من مي‌باشد».

خلاد بن صفار مي‌گويد: از امام صادق علیه السلام سؤال شد: آيا قائم به دنيا آمده است؟ حضرت فرمود: «خير! اگر او را درك می كردم، در ايام زندگانيم خدمت‌گزار او می شدم».