بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 902427
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



عروسی‌ها و ولیمه‌های ما مناسب حضور امام زمان(عج) است؟
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در شنبه 6 شهریور 1395  3:02 PM | نظرات(0)

پای درس اخلاق آیت‌الله ضیاءآبادی

می‌گوییم «منتظران را به لب آمد نفس»، ولی می‌ترسم حضرت به ما بگویند: شما دروغ می‌گویید! آیا این زندگی شما، آماده‌ آمدن من است؟ این عروسی‌های شما، این ولیمه‌های پر اسراف و تبذیر شما، مناسب با حضور من است؟!

عقیقآیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی از اساتید برجسته اخلاق در شهر تهران است. در ادامه پای سخنان این مفسر قرآن کریم می‌نشینیم:

این جمله‌ نورانی از امام امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه آمده که می‌فرماید: «لَتَعْطِفَنَّ الدُّنْیَا عَلَیْنَا بَعْدَ شِمَاسِهَا، عَطْفَ الضَّرُوسِ، عَلَى وَلَدِهَ»؛ به طور حتم، دنیا پس از چموشی‌هایش به سمت ما باز خواهد گشت. همانند بازگشت شتر بدخو و گازگیر به بچه‌ خویش.

فعلاً دنیا همچون شتر بدخو و چموشی که به صاحب خود سواری نمی‌دهد، گاز می‌گیرد و لگد می‌زند و بچه‌‌اش را از خود طرد می‌کند، با ما سر ناسازگاری دارد و ما را از خود طرد می‌کند، ولی یک روز حتماً به سمت ما برمی‌گردد و خود را به دامن ما می‌افکند. این جمله هم با لام قسم و نون تأکید آمده و حتمیّت مطلب را نشان می‌دهد:

 «لَتَعْطِفَنَّ...»؛

و بعد این آیه را تلاوت فرمود:

«وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ»؛

و لذا فرموده‌اند:

«رایَهُْْ الْمَهْدِیِّ مَکْتُوبٌ فِیها: اَلْبَیْعَهُْْ لِلّهِ،إسْمَعُوا وَ أطِیعُوا»؛
روی پرچم مهدی نوشته شده است: بیعت از آن خداست، بشنوید و فرمان ببرید.

«إنّه یبلغ سلطانه المشرق و المغرب»؛ سلطنت او به مشرق و مغرب عالم می‌رسد.

«ولایبقی فی الارض خرابٍ الا یعمره»؛

در زمین، هیچ نقطه خرابی باقی نمی‌ماند مگر آن که او آبادش می‌کند.

آیا واقعاً ما آماده ظهور امام زمان (عج) هستیم؟!

ما هم خیلی ادعای انتظار داریم و فریاد «یا صاحب الزمان عجل‌ علی ظهورک» می‌کشیم و «منتظران را به لب آمد نفس» می‌گوییم، ولی می‌ترسیم به ما بگویند: شما دروغ می‌گویید! آیا این زندگی شما، آماده‌ آمدن من است؟ این عروسی‌های شما، این ولیمه‌های پر اسراف و تبذیر شما، مناسب با حضور من است؟ اصلاً شما مرا به مجالس خودتان راه نمی‌دهید چون می‌خواهید در شهوتتان آزاد باشید و من را مزاحم خود می‌بینید و راهم نمی‌دهید!

حاصل اینکه ما در شرایط کنونی زمان، نیاز شدید به تحکیم اصول عقاید داریم مخصوصاً تکیه دشمن روی مسئله امامت، بسیار جدی و عمیق است و می‌کوشند آن را از طرق مختلف خدشه‌دار کنند، چون می‌دانند: امامت که مخدوش شد، از یک طرف حقایق مربوط به توحید و نوبت مخدوش خواهد شد و از طرف دیگر روحانیت که تنها وسیله ارتباط مردم با اهل بیت رسالت است تضعیف شده و از بین خواهد رفت و همین غایت آمال و آرزوهای دشمن است و لذا اصل اعتقاد به امامت که درست شد، هم معارف مربوط به توحید و نوبت و معاد آن چنان که هست در دل‌ها تحقق می‌یابد و هم مسئله فقاهت در زمان غیبت جایگاه خاص خود را به دست آورده و روحانیت به معنای واقعی‌اش در میان امت اسلام مورد تکریم و تجلیل قرار می‌گیرد.



منبع:فارس