بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 899532
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



ضرورت الگوبرداری یاران امام زمان از یاران امیرالمؤمنین
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در پنج شنبه 1 مهر 1395  3:07 PM | نظرات(0)

معاون پژوهشی پژوهشکده ضمن تأکید بر شناختن یاران حضرت علی(ع) گفت: با شناخت و تحلیل رفتار و زندگیِ آن‌ها می‌توانیم برای یاری امام زمان، از این شخصیت‌های بزرگ الگوبرداری کنیم.

 
گزارشگر : سید مجتبی رفیعی اردکانی
 
 
به گزارش پایگاه خبری آینده روشن، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصابر جعفری، معاون پژوهشی پژوهشکده مهدویت در جمع پژوهشگران این مؤسسه، با اشاره به ضرورت الگوبرداری یاران امام زمان(عج) در عصر غیبت از یاران اهل بیت‌(ع)، گفت: «تعامل‌ها، توصیفات و عشق‌وعلاقه‌ی اهل‌بیت‌علیهم‌السلام و یارانشان نسبت به یکدیگر»، می‌تواند الگویی جامع و کاربردی برای یاران امام زمان(عج) در عصر غیبت باشد.

وی افزود: با دقت و تأمل در تعابیر اهل بیت(ع) درباره یارانی که حتی برای ما ناشناخته هستند، می‌توان ضمن شناخت عظمت این افراد، از آن‌ها الگوبرداری کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفری به یک نمونه عینی اشاره و خاطرنشان کرد: وقتی زیدبن‌صوحان در جنگ جمل به شهادت رسید، حضرت علی(ع) بر بالین او آمد و با تأثر فرمود: «رحمك الله يا زيد لقد كنت خفيف‌المؤنه كثيرالمعونه؛ خدايت رحمت كند اى زيد كه تو براستى كم‌خرج و پركار بودی».

وی افزود: «حاضرالمعونه» تعبیر دیگری است که حضرت علی(ع) درباره زیدبن صوحان به‌کار می‌برد. «حاضرالمعونه» غیر از «کثیرالمعونه» است؛ کثیرالمعونه کسی است که در همه جا کمک می‌کند و پرفایده است، اما حاضرالمعونه یعنی کسی که هر موقع با او کاری داشتیم، او حاضر است و حضور دارد.

این پژوهشگر حوزوی، با تأکید بر مطالعه و تحلیل رفتار و زندگی یاران حضرت امیرالمؤمنین(ع)، ابراز داشت: قبل از این‌که حادثه جمل پیش بیاید و حضرت امیرالمؤمنین درباره طلحه و زبیر صحبتی بکنند، زیدبن‌صوحان با بصیرتی کامل ضمن شناخت این جریان انحرافی که در مقابل امیرالمؤمنین ایستاده بود، با صراحت به رسواسازی طلحه و زبیر می‌پردازد و محکم هم می‌ایستند.

وی در پایان تصریح کرد: با ورود به زندگی هر کدام از یاران امیرالمؤمنین(ع) می‌توان در عصر غیبت از آن‌ شخصیت‌های بزرگ الگوبرداری کرد و انشاءالله بتوانیم از یاران حضرت صاحب‌الزمان(عج) باشیم.