بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 901502
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



تلاش فرهنگی امام حسین(ع) برای عبور بشریت از گذرگاه آخرالزمان
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در جمعه 14 آبان 1395  3:04 PM | نظرات(0)
به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، کارشناس مباحث مهدوی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال تلگرامی آینده نگاری ایران می نویسد: 

 

امام حسین (ع) برای سعادت و هدایت و نجات مردم آن دوران و همه دوران ها تا زمان ظهور، نه تنها هر کاری کردند بلکه بیشتر از آنچه که لازم بود، انجام دادند. ایشان به تمام معنا، خدایی عمل کرد و خدایی به شهادت رسید تا بندگان خدا را از ورطه جهالت و ضلالت نجات دهد و اسلام را حفظ کند.

 

امام حسین (ع) نه تنها یک قیام نظام و سیاسی کردند، بلکه یک انقلاب بزرگ فرهنگی به راه انداختند که تاکنون ادامه دارد. انقلاب فرهنگی آن حضرت(ع)، پیام آور معرفت شناسی و انسان شناسی و هستی شناسی و غایت شناسی عاشورایی است که انسان های مبارز و مجاهد و با بصیرت تربیت می کند و ریشه ظالمان را بر می اندازد.

 

او و مرام انسان ساز او، مشتاقان راه حقیقت و معنویت را گام به گام جلو می برد و تحول فرهنگی بایسته را مرحله به مرحله در جامعه اسلامی – و در مراتب بالاتر در جامعه جهانی – به وجود می آورد. بر این اساس عاشورا، منشاء و مبداء بسیاری از تحولات فرهنگی سازنده و موثر در جوامع اسلامی بوده و به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، در اصلاح و حفظ فرهنگ دینی مسلمانان نقش داشته است تا جامعه بشری به سلامت از گذرگاه سخت و دشوار آخرالزمان عبور کند و به عصر ظهور برسد.

 

خود آن حضرت(ع) می فرمودند: «پروردگارا! تو مي‌داني اين حركت ما نه به خاطر رقابت بر سر حكومت و قدرت و نه به منظور به دست آوردن مال دنيا است؛ بلكه به خاطر آن است كه نشانه‌هاي دين تو را به مردم بنمايانم و اصلاحات را در كشور اسلامي اجرا كنم تا بندگان ستمديده‌ات از چنگال ظالمان در امان باشند و واجبات و احكام و سنت‌هاي تعطيل شده تو، دوباره اجرا گردد».

 

(بحارالانوار، ج 97، ص 79؛ تحف العقول، ص)237