بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 935180
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



اگر شیعیان به عهد خود وفادار بودند ظهور به تعویق نمی افتاد
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در جمعه 5 آذر 1395  6:00 PM | نظرات(0)
به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، کارشناس مباحث مهدوی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال تلگرامی آینده نگاری ایران می نویسد:

چهل عدد عجیبی در فرهنگ دینی - ولایی است و برای رسیدن به هر هدف مهم و مقدسی باید چهل گام مهم و اساسی برداشت. بدون تعارف  امام زمان(عج) به یاری ما نیازی ندارد و این ما هستیم که بشدت نیازمند اوییم؛ همان طور که مردم دنیا به شدت محتاج وجود مقدس مصلح الهی هستند. برای اینکه به این توفیق بزرگ دست یازیم باید گام به گام و مرحله به مرحله پیش برویم و  خود را به  وادی نصرت و  همراهی موعد الهی برسانیم.

 

در گام بعدی منتظر واقعي بايد هميشه سعي کند به ياد حضرت مهدي(عج) باشد. او هر روز  پيمان ياوری خود را با امام(عج) تجديد می کند، براي سلامتي و فرج او هميشه دعا می کند و می گويد: «اللهم کن لوليک الحجة بن الحسن...»(مفاتيح الجنان، اعمال شب 23 ماه مبارک رمضان).

 

در هر محفل و مجلسي ياد حضرت(عج) را زنده  می کند و مردم را با او آشنا می سازد تا مردم همگي منتظر ظهور باشند. امام عصر(عج) در پيامي چنين فرمودند: «اگر شيعيان ما ـ که خداوند آنان را در راه طاعتش ياري دهد ـ در وفاي پيماني که از ايشان گرفته شد اجتماع کرده و مصمم باشند؛ البته نعمت ديدار از آنان به تاخير نمي افتد و سعادت ملاقات ما براي آنان با معرفت کامل و راستين نسبت به ما، تعجيل مي گردد».(بحار الانوار، ج 53 ، ص176)

 

البته نبايد فراموش کرد که يک پيرو واقعي در همان گام‌هاي نخستين، به انجام واجبات ـ به خصوص نماز اول وقت ـ و ترک محرمات توجه ويژه‌اي دارد، چرا که بدون اطاعت از اوامر خدا، سخن از انتظار و ياري حضرت حجت(عج) معنا ندارد. خداوند ايمان را همراه با عمل صالح باعث نجات مي‌داند: «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ * وَ الْعَصْرِ * إِنَّ الْإِنْسانَ لَفِي خُسْرٍ * إِلاَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ وَ تَواصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَواصَوْا بِالصَّبْرِ».

 

اینها زمینه پاکی و آمادگی درونی انسان را فراهم می سازند تا کم کم لیاقت و شایستگی ذکر و یاد امام زمان (عج) را به دست آورد. امام مهدی(عج)، تجلی واقعی اسمای الهی بر زمین است و یاد و نام ایشان گام نهادن در وادی توحید و عرفان و ذکر خدای متعال است.