بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 900155
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



اطلاع مردم از کیفیت جامعه مهدوی، زمینه ساز ظهور است
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در چهارشنبه 26 آبان 1395  10:04 PM | نظرات(0)
به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در کتاب «انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه» می نویسد:

کسی که منتظر است باید در کنار «اعتراض به وضع موجود» تصوری از «وضع مطلوب» نیز داشته باشد.  این دو مکمل یکدیگر هستند و به همراه عناصر دیگری که اکثرا به وضع مطلوب مربوط هستند و در ادامه به آنها اشاره می شود حالت انتظار را پدید می آوردند.  اساسا احساس انتظار به این ادراک و معرفت نسبت به وضعیت مطلوب بسیار وابسته است؛ به حدی که می توان گفت یکی از راه های تقویت روحیه انتظار، افزایش این معرفت است.

 

انتظار، احساسی مربوط به زمان آینده و یک وضعیت بهتر است. بنابراین، هر چقدر تصور روشن تری از وضع مطلوب داشته باشیم، انتظارمان بیشتر خواهد بود. کسی که از وضع مطلوب بی اطلاع است منتظر چه وضعیتی است؟ همان طور که در بحث « نگاه های عامیانه» گفته شد، کسانی که از ظلم ناراحتند اما هیچ تصور روشنی از عدالت ندارند، معلوم نیست اساسا چقدر عدالت را می پسندند و می پذیرند؛ و چقدر حاضرند در جامعه ای با حاکمیت عدالت زندگی کنند.

 

نفس آگاهی از وضع مطلوب و دانستن چیستی و چگونگی آن، فواید بسیاری دارد حتی اگر به انتظار نینجامد. یکی از فواید آن، ایجاد زمینه مناسب برای تحلیل درست گذشته و یافتن پاسخ بسیاری از سوال های کلیدی حیات بشر است. مثل این که: چرا انبیاء و اولیای الهی در طول تاریخ نوعا مظلوم بوده اند؟ چرا استقرار حق این قدر به تاخیر افتاده است و آن قدر دشوار می نماید؟ چرا همیشه جبهه اشقیاء، به انحای مختلف بر جبهه اولیا غلبه کرده اند؟ و بسیاری از سوالات دیگر که پاسخ خواهند یافت.

 

 آگاهی از وضع مطلوب و خبر دادن از آنچه پیش خواهد آمد، مانند انفجاری از نور عمل خواهد کرد که می تواند تاریکی های جهالت را از بین ببرد، و روشنایی ای ایجاد نماید که در پرتو آن بتوان مقداری وضع نکبت بار بشر را مشاهده کرد. این آگاهی، توقعات و انتظارات را افزایش می دهد و زمینه اعتراض فراگیر به نظام موجود در عالم را فراهم می آورد.

 

خبر از امکان یک زندگی برتر در فضای ملکوتی حکومت ولی الله اعظم (ارواحناله الفداء)، بطلان تمام تئوری ها و اندیشه های باطلی را که برای زندگی بشر پیش بینی شده است، افشاء و جهالت پنهان در بسیاری از علوم را آشکار خواهد کرد.

 

همین که انسان ها از ویژگی های جامعه و حاکمیت مهدوی و برکات آن و امکان تحقق آن باخبر شوند، تحول ایجاد خواهد شد. حتی اگر مردم، به عقاید دینی پشتیبانی کننده از ظهور و فرجام عالم معتقد نباشند، حداقل اثر آن ایجاد تردید در راه هایی است که تا کنون برای نجات خود از مشکلات طراحی کرده و به عنوان علوم گوناگون عرضه شده اند.