بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 854289
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



باید از آسیب هایی همچون غلو درباره مهدویت جلوگیری کرد
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در چهارشنبه 24 آذر 1395  8:05 PM | نظرات(0)
آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر لزوم مقابله با شبهه افکنان در عرصه مهدویت، گفت: یکی از آسیب های این عرصه، مسئله غلو است که نباید کاری کرد که در این زمینه ها، مباحث توحیدی نیز دستخوش تهدید واقع شود.
 

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید در دیدار با اعضای ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی کشور گفت: اصولا کارهای پراکنده، همیشه عیوب کثیری را نیز به بار می آورد که نخستین آن، فعالیت های تکراری است؛ یکی از مشکلات دیگر، فعالیت های متناقض است و اشکال دیگر، فعالیت های غیر منسجم خواهد بود.

 

وی افزود: مهدویت مسئله ای است که فرق بسیاری با مسائل دیگر دارد از جمله اینکه دارای بُعد جهانی و فرامذهبی است که جهات مشترکی با سایر ادیان دارد.

 

آیت الله مکارم شیرازی بیان کرد: متاسفانه، عده ای دست به فعالیت های ضد وحدت و اختلاف افکن می زنند که به نظر می رسد این فعالیت ها از انگیزه های سیاسی برخوردار است.

 

وی تاکید کرد: مسئله مهدویت همیشه موجب سواستفاده دشمنان شده است و برخی از دانشمندان به همین دلیل به طور کلی این حقیقت را نیز منکر شده اند و امروز نیز چندین مهدی و منتسب به امام زمان(عج) سربرآورده اند!

 

آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: بسیاری از معاندان حول مسجد جمکران سواستفاده هایی کردند که خوشبختانه جلوی آنها گرفته شد، زیرا آنها سعی داشتند حقیقت جمکران را دستخوش انحراف کنند.

 

این مرجع تقلید یادآورشد: همیشه در کنار کوه های بلند، دره های عمیق تری ایجاد می شود و به همین دلیل نمی توان انتظار داشت که این عرصه مورد سواستفاده واقع نشود باید جلوی این آسیب ها را گرفت.

 

وی ادامه داد: یکی از آسیب های این عرصه، مسئله غلو است که نباید کاری کرد که در این زمینه ها، مباحث توحیدی نیز دستخوش تهدید واقع شود.

 

آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: فعالان این عرصه باید باعث ایمان و اعتقاد و ارتباط تازه مردم با امام(علیه السلام) شوند و یکی از بهترین کارهایی که در این عرصه باید انجام شود، بررسی حالات علمایی است که مورد عنایت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) واقع شده اند.

 

وی ابراز کرد: برخی فکر می کنند با چهل بار جمکران رفتن مشکلات آنها حل می شود، ولی نمی دانند که باید رفتار و کردار و اخلاق آنها مهدوی شود.

 

معظم له تصریح کرد: زیارت آل یاسین دارای ۲۵ سلام به حضرت(عج) است که اعمال حضرت(عج) را نشان می دهد و سپس ارایه اعتقادات است که مجموعه اعتقادات ما ارایه می شود؛ در ادامه درخواست ها بسیار پرمعنا است و نشان می دهد که رهروان حضرت مهدی(عج) چه چیزهایی باید از خدا بخواهند.

 

این مرجع تقلید در ادامه بیان کرد: اگر محتوای این ادعیه و زیارات را بدانیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد؛ یکی از این زیارات، زیارت جامعه کبیره است که به آثار ولایت اهل بیت(علیهم السلام) اشاره کرده است.

 

ایشان گفت: زیارات اهل بیت(علیهم السلام) به طور کلی درس زندگی است؛ در سجده آخر زیارت عاشورا عباراتی وجود دارد که اگر هر کسی آنها را در زندگی خود پیاده کند قطعا اهل نجات خواهدبود.

 

آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: هرچه بر شکوه مسجد مقدس جمکران اضافه می شود، فعالیت تخریبی حسودان بیشتر می شود به همین خاطر باید در جهت حفاظت از این سرمایه ها از جمله اربعین و جمکران و اعتقادات پاک به اهل بیت(علیهم السلام) استفاده کرد.