بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 851040
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



چرا با شنیدن نام «قائم(عج)» باید قیام کرد؟!
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در دوشنبه 18 بهمن 1395  3:15 PM | نظرات(0)
به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، امام رضا علیه السلام چون نام قائم علیه السلام را شنیدند، برخاستند و سر خود را به سوی زمین خم کردند، پس از آن کف دست راست خود را بر سر گذاشتند و فرمودند: «اللهم عجل فرجه و مخرجه و انصرنا به نصراً عزیزاً».

این عمل در عصر امام صادق علیه السلام نیز رایج بوده است. خدمت آن حضرت(ع) عرض شد: علت چیست که در موقع ذکر قائم(عج) باید قیام کرد؟

در جواب فرمودند: «صاحب الامر غیبتی دارد، بسیار طولانی و از کثرت لطف و محبتی که به دوستانش دارد، هر کس وی را به لقب قائم که به دولت او اشاره دارد و اظهار تأثری از غربت او است، یاد کند، آن جناب هم نظر لطفی به او خواهد نمود. چون در این حال، مورد توجه امام(عج) واقع می شود، سزاوار است از باب احترام به پا خیزد و تعجیل فرجش را از خدا بخواهد.» پس این رفتار شیعیان، ریشه مذهبی دارد.

 

همچنین، باید گفت که دست بر سر گذاشتن هنگام بردن نام امام زمان علیه السلام و یا سلام بر آن حضرت(عج) نوعی احترام و تعظیم برای ایشان و نیز اعلام تسلیم بودن برای آن حضرت(عج) و آماده بودن برای خدمت به ایشان و پا در رکاب بودن ایشان است .

آنچه به عنوان مستند برای بلند شدن هنگام ذكر نام حضرت(عج) نقل شده، روایتی است از امام رضا علیه السلام كه: «نام «قائم» نزد آن حضرت(ع) برده شد، حضرت(ع) ایستادند و دست خود را بر بالای سر نهادند و فرمودند: «اللهم عجل فرجه و سهل مخرجه.»

 

 

منبع: مستدرك سفینه، ج ۸، ص ۶۲۹