بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 851485
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



رهایی از بندگی؛ رهاورد جامعه مهدوی
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در دوشنبه 11 بهمن 1395  3:02 PM | نظرات(0)
شبستان: انسان ها با آگاهی از جايگاه بلند انساني خويش، خود را از بندگی و بردگی غير خداوند رها خواهد ساخت و اين مهم جز در جامعه مهدوي به‌طور کامل و فراگير، شدنی نيست.
 

 حجت الاسلام والمسلمین خدامراد سلیمیان در کتاب «نقش مردم در  انقلاب جهانی حضرت مهدی عليه السلام» می نویسد:

 

آموزه‌های الهی و وحیانی، به ویژه دین مقدس اسلام، آینده امیدوارکننده و درخشانی را نوید می‌دهند که حرکت روبه‌رشد او گواهی روشن بر این ادعاست. از روزی که انسان به خود، آگاهی و شناخت پیدا کرده، هیچگاه گواه زندگی یکنواخت نبوده و همواره در کوشش و تلاش بوده تا خود و جامعه خود را به رشد، پیشرفت و شکوفایی برساند. رشد و دگرگونی همه‌جانبه انسان در سویه‌های گوناگون زندگی، گواه و گویای عشق درونی او به پیشرفت، شکوفایی، رشد و کمال است.

به نظر می‌رسد مهم‌ترین اصل در این بخش، اصل‌ برابری‌ انسان هاست. این اصل‌ از جمله‌ پایه‌های زیربنایی‌ مهمی‌ است‌ که‌ در گستره سیاست‌ و حاکمیت‌ به‌ اصل‌ حاکمیت‌ انسان‌ها بر سرنوشت‌ خویش‌ پایان خواهد داد. در آموزه‌های دین‌ مقدس‌ اسلام‌ بر اصل‌ برابری‌ انسان‌ها به‌ منزله یک‌ اصل‌ فطری‌ پافشاری شده‌ و این‌ اصل‌ به‌ نخستین‌ پایه نظام‌ اجتماعی‌ اسلام‌ تبدیل‌ شده‌ است.

یکسان‌بودن‌ همه انسان‌ها در بهره‌مندی از آفریده‌های خداوند، گسترده‌ترین‌ و مهم ترین‌ حق‌ آنان‌ است. قرآن‌ کریم‌ بر این‌ نکته‌ پافشاری می‌کند که‌ از نگاه اسلام‌، همه انسان‌ها‌، به‌ اعتبار آفرینش انسانی‌ و اصل‌ انسان‌ بودن‌ با هم‌ برابرند و کسی‌ را بر دیگری‌ هیچ گونه‌ برتری‌ نیست‌ و به‌ گفته قرآن همه انسان‌ها از یک‌ نفس‌ یگانه‌ای آفریده‌ شده‌اند.

پیامبر اسلام‌ صلی الله علیه و آله، نیز مبارزه با نابرابری‌ بین‌ انسان‌ها و بایستگی‌ پای‌بندی‌ آنان‌ به‌ برابری‌ طبیعی‌ ـ که‌ در آن‌ هیچ گونه‌ تفاوتی‌ جز پرهیزگاری‌ نمی‌تواند سنجه برتری انسان‌ها بر یکدیگر‌ به شمار آید، را همواره یادآوری‌ کرده‌ است.

انسان، بیت‌الغزل آفرینشی هدف دار است که بزرگواری و کرامت انسانی جزو جدایی ناپذیر هستیِ اوست. او با آگاهی از جایگاه بلند انسانی خویش، خود را از بندگی و بردگی غیر خداوند‌‌ رها خواهد ساخت و این مهم جز در جامعه مهدوی به‌طور کامل و فراگیر شدنی نیست. از آنجا که دین اسلام، از جامعیت و شمول بایسته برخوردار است، به همه عرصه‌های زندگی آدمی از جمله روش‌های رفتار و احکام رفتاری خاص در همه زمینه‌ها، به‌ویژه حکومت و سیاست پرداخته است و بخش‌های گوناگون این دین هماهنگ با یکدیگر و در پیوندی ناگسستنی هستند.

حکومت مهدوی بر پایه شاخصه‌های فضیلت‌محور ـ که‌‌ همان پاسداشت اخلاق و معیارهای اخلاقی است ـ بنا شده و در اندیشه ساختن مدینه فاضله‌ای است که در آن شهروندانِ فضیلت‌مدار و ارزش‌مدار زندگی می‌کنند.