بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 851290
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



بی‌تفاوتی نسبت به همنوع در فرهنگ انتظار جایی ندارد
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در چهارشنبه 22 دی 1395  7:06 PM | نظرات(0)
حجت الاسلام ابوالفضل اسماعیلی، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت در گفت وگو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان در پاسخ به این سوال که منتظران ظهور چگونه باید از موضع انفعال خارج شوند، اظهار کرد: منتظر واقعی کسی است که وضعیت فعلی اش از لحاظ زندگی، کار، عبادت، پوشش، اجتماعی، فردی، معنوی و ... با وضعیت زمان ظهور امام زمان(عج) شباهت داشته باشد.

 

وی اضافه کرد: این گزاره بدین معناست که اگر امام زمان(عج) هم اکنون ظهور کند، انسان چگونه رفتار و با مردم چگونه برخورد خواهد کرد و پوشش اش به چه نحوی خواهد بود؟ باید همانگونه که در آن زمان رفتار می کند، عمل کند، در این صورت منتظر واقعی خواهد بود، در غیر این صورت انتظار او تنها یک ادعاست، به همین دلیل گفته می شود، انتظار فرج عمل است نه فقط باور و باید اعمالی در راستای آن، انجام شود.

 

توجه به دیگران و محرومان؛ راه بهره بردن از محضر امام زمان(عج)

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که آیا بسنده کردن به قرائت دعای فرج و یا نجوا با امام زمان(عج) در کنج منازل و تنهایی ها، انسان را منتظر ظهور می کند، گفت: امام زمان(عج) می فرمایند: «اگر این انفرادی زندگی کردن ها بصورت جمعی شود و مردم به جای آنکه تنها به فکر خود باشند، به فکر نجات و پیشرفت دیگران باشند، از دیدار ما محروم نخواهند شد».

 

عدم دستگیری از نیازمند مخالف با مبانی انتظار است

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: یکی از مشکلات امروز جامعه ما، توجه به خود و بی تفاوتی نسبت به دیگران و عدم دستگیری از اطرافیان است که در فرهنگ انتظار جایی ندارد، زیرا منتظران ظهور افرادی هستند که هم خود را بالا می برند و هم دیگران را و تکروی ندارند، همانند امام خمینی(ره) که مسیری را طی و پس از آن ملتی را همراه خود کردند و امروز نیز مقام معظم رهبری اینگونه عمل می کنند.

وی افزود: فردی که تنها خودش به عبادت بپردازد و صرفا به ذکر و دعا بسنده کند، می تواند عابد نام بگیرد اما منتظر نه! زیرا منتظر در جامعه فعال و پویا است و از لحاظ فعالیت جسمی هم در محدوده کاری خود، از دیگران فعال تر است.

 

عمل بدون معرفت، بدون روح است

اسماعیلی با اشاره به محورهایی از مباحث مهدوی که امروز در جامعه باید تبیین شود، گفت: مشکل امروز جامعه ما معرفتی است یعنی مردم ضعف معرفتی دارند، در حالی که در روایت نیز روی آن بسیار تاکید شده است. مسئولان و منتظران باید در جامعه روی افزایش معرفت مردم نسبت به حضرت حجت(عج) کار کنند زیرا زمانی که معرفت بالا رود، در رفتار هم تاثیر خواهد داشت و اگر معرفت نباشد، تنها عمل بدون روح خواهیم داشت.

 

مدیر حوزه علمیه مهدیه شهرستان الیگودرز اضافه کرد: باید امام زمان(عج) را در جامعه بشناسانیم البته نه بصورت اسم و رسم و شناسنامه ای بلکه معرفت واقعی نیاز است و انسان باید وجود، هدف و نقش حضرت(عج) را در جامعه بشناسد.

وی با طرح مثالی افزود: اگر فرد ناشناسی وارد جمعی شود، افراد توجهی نخواهند کرد اما زمانی که معرفی اش می کنند، افراد دیگر نسبت به وی معرفت پیدا می کنند، رفتار، کردار، گفتار و عمل شان متفاوت می شود و حتی احترام بیشتری برای آن فرد قائل خواهند شد، مشکل امروز جامعه این است که مردم چون امام زمان(عج) را نمی شناسند و نسبت به وسعت وجودی و تاثیرشان در جامعه، معرفت ندارند، خیلی عادی برخورد می کنند.

 

پرداخت به مسائل آخرالزمانی و نشانه های ظهور، معرفت افزایی نیست

اسماعیلی با اشاره به اینکه پرداختن به مسائل آخرالزمانی و نشانه های ظهور در زمینه معرفت بخشی به جامعه، تنها در راستای افزایش اطلاعات آنها تاثیرگذار است، گفت: این آگاهی بخشی ها، در زمینه منتظر ساختن نمی تواند تاثیری داشته باشد و نهایتا فقط اطلاعات را افزایش می دهد که البته قابل اتکاء و مانور هم نیستند اما متاسفانه جامعه امروز به سمتی رفته که بنا دارد، با شنیدن اینگونه مطالب، خوشحال شود و  چنین جامعه ای باید مداوا شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد:پرداختن به مسائل آخرالزمان و نشانه های ظهور، مردم را نسبت به مدعیان دروغین مقاوم می کند که با بررسی آنها، می توانند ادعای آنها را رد کند و بیش از این سودی ندارد.