بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 897598
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



باید شب های جمعه در سراسر کشور محافل مهدوی برپا شود
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در سه شنبه 24 اسفند 1395  3:00 PM | نظرات(0)
 
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز تخصصی مهدویت، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در دیدار با جمعی از مدیران مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و طلاب و دانش پژوهان آن در سخنانی، بیان کرد: از فعالیت های صورت گرفته در این مرکز بسیار سپاسگزارم و به طور قطع عنایت حضرت حجت(عج) موجب موفقیت این مرکز بوده است.

 

وی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت در جامعه افزود: باید در شب های جمعه در سراسر کشور شاهد تشکیل محافل مهدوی باشیم و در قم نیز باید حداقل 50 جلسه مهدوی در شب های جمعه تشکیل شود.

 

رییس ستاد اقامه نماز کشور تاکید کرد: از طلاب و مبلغان انتظار می رود حتی در محافل خانوادگی و جمع های چندین نفره، مباحث مهدوی را مطرح و دنبال کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه انسان باید جوهر داشته باشد، تصریح کرد: شهید آیت الله سعیدی در مسیر رفتن به مسجد بود که دید یک فقیری از سرما در حال لرزیدن است و ایشان عبایشان را به آن فقیر هدیه کرد

 

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی اضافه کرد: ایشان وقتی وارد مسجد شد همه تعجب کردند و سوال کردند که چرا ایشان عبا ندارد و آیت الله سعیدی در جواب پاسخ داد: «وقتی من هم عبا دارم و هم قبا و می بینم که یک فقیری دارد از سرما می لرزد باید یکی را به آن فقیر دهم.»

وی اظهار کرد: شهید آیت الله سعیدی در تهران روي منبر بودد كه یکی از بزرگان وارد مسجد شد و ايشان به محض ورود آن بزرگ از منبر پايين آمد و گفت: «مردم اين فرد از من شايسته تر است»؛ اینگونه رفتارها نشان می دهد که این شهید جوهر داشت و همه ما نیز باید اینگونه بوده و دنبال قیافه گرفتن و پز دادن نباشیم.

 

رییس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به پخش شدن شایعه فوت ایشان در شبکه های مجازی و تماس های مکرر مردم، خاطرنشان کرد: شرمنده محبت مردم هستم زیرا بسیار ابراز محبت کرده اند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: من نه سیاسی هستم و نه اقتصادی و این ابراز علاقه مردم به اینجانب به دلیل پاکی فطرت مردم است