بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 898868
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



هرچه مدیران کشور دغدغه دین داشته باشند به ظهور نزدیک تر می شویم
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در چهارشنبه 24 خرداد 1396  3:00 PM | نظرات(0)

حجت‌الاسلام محمدصادق کفیل، معاون بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (ع) در گفت وگو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان در رابطه با اهمیت شرکت در انتخابات و تأثیر آن بر جامعه منتظر اظهار کرد: «انتظار» یک حرکت است، حرکتی پویا و پرتلاش، حرکتی همراه با برنامه که مقدمه یک حرکت جهانی و پیروزی و رشد اسلام است.

 

وی افزود: به برکت «انتظار» است که اسلام عالم را فرا می گیرد و جامعه، توحیدی می شود. هر گام و هر حرکتی که مقدمه توسعه و ترویج ندای اسلام اصیل در جهان باشد، بسترسازی برای ظهور است. هر حرکتی که ندای توحید را در عالم توسعه دهد نوعی بسترسازی برای ظهور است.

 

حضور در انتخابات سبب رشد جامعه منتظر است

معاون بنیاد حضرت مهدی موعود (ع) تصریح کرد: «ظهور» یک گام در جهت توسعه عدالت و مبارزه با استکبار است. یعنی محور ظهور «ظلم‌ستیزی» و «عدالت‌جویی» است و به همین مقیاس شاخص انتظار نیز «ظلم‌ستیزی» و «عدالت جویی» خواهد بود. در دوران غیبت یکی از مهمترین گام هایی که در این جهت می توان برداشت «حضور در انتخابات» است که یک گام و یک دغدغه اجتماعی است.

 

حجت الاسلام کفیل ادامه داد: حضور در انتخابات رشددهنده اسلام، کشور و جامعه اسلامی است. آنچه بیش از همه دشمن را نگران می کند حضور ملی در انتخابات است. دشمنان ایران کسانی هستند که با انقلاب، با اسلام و با شعارهای مهدوی مشکل دارند.

 

وی بیان کرد: نگاه ما به حضور در انتخابات نباید نگاه حزبی نباشد آن گونه که گاهی کسی به خاطر وجود مشکلاتی در کشور در انتخابات شرکت نمی کند. بلکه این را بدانیم که این حضور یک «عبادت» است. گام هایی که برای شرکت در انتخابات برداشته می شود، گام های منتظرانه است.

 

راه اصلاح جامعه و مردم، صالح شدن مدیران است

استاد مرکز تخصصی مهدویت ابراز کرد: کسی که می خواهد رأی بدهد «قصد معنوی و عبادی» می کند. می گوید من رأی می دهم تا آمار رأی ایران به عنوان یک جامعه اسلامی بالا برود و مستکبران از این مسئله ناخشنود شوند. چرا که نگاه آنها به ایران نگاه به یک کشور اسلامی است.

 

حجت الاسلام کفیل یادآور شد: هرچه حضور بیشتر باشد به رشد انقلاب و اسلام کمک بیشتری می کند. محور مهم دیگر انتخابات، کمک کننده بودن آن نسبت به آینده کشور است. امام می آید تا جامعه توحیدی و اسلامی ایجاد کند. یعنی دلیل ظهور حضرت حجت (ع) اصلاح جامعه است و از سوی دیگر در روایات داریم: «فلیس تصلحوا الرعیة الاُ باالإصلاح ولاة؛ مردم صالح نمی شوند مگر با صالح شدن مدیران؛» بنابراین راه اصلاح مردم صالح شدن مدیران است.

 

هرچه مدیران کشور دغدغه دینی داشته باشند به ظهور نزدیک تر می شویم

 

وی با تاکید بر تاثیر رأی مردم در این زمینه بیان کرد: ما با حضور و با رأی صحیح خود به کسانی که دغدغه دین، دغدغه اسلام و دغدغه های خدایی دارند و به دنبال اجرای قوانین اسلام هستند، کمک می کنیم؛ کسانی که پشتوانه آنها قرآن و سنت است و دغدغه های آنها اجرای قوانین دینی. هر چه ما مدیرانی اینچنینی در حاکمیت کشور داشته باشیم (یعنی مدیران مسلمان، متخصص و متدین) به ظهور نزدیک تر می‌شویم.

 

حجت الاسلام کفیل در پایان خاطرنشان کرد: انتخاب ما نیز بسیار حایز اهمیت است. انتخاب باید به گونه ای باشد که افرادی را که دغدغه قوانین دین دارند روی کار بیایند (قوانین دینی فقط نماز نیست؛ قوانین اجتماعی، قوانین خانواده، قوانین ارتباطات و ... اینها همه موضوعات دین هستند) هر چه مدیران کشور به این قوانین آگاه تر باشند و دغدغه اجرای آنها را داشته باشند ما به ظهور نزدیک تر می شویم.