بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 896483
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



کدام مساجد زمینه ساز ظهور می شوند؟
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در پنج شنبه 1 تیر 1396  3:04 PM | نظرات(0)

حجت الاسلام محمدرضا فواءدیان، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت در گفت وگو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان پیرامون موضوع «مولفه ها و شاخص های مسجد زمینه ساز ظهور» گفت: برای شناخت مولفه های مسجد زمینه ساز ابتدا باید شاخص های یک جامعه منتظر و زمینه ساز را دانست. اگر به فرازی از دعای افتتاح توجه کنیم آن جا که می فرماید: «اَللّهُمَّ اِنّا نَرْغَبُ اِلَیْکَ فى دَوْلَةٍ کَریمَةٍ : تُعِزُّ بِهَا الاِْسْلامَ وَاَهْلَهُ...» به این واقعیت می رسیم که جامعه زمینه ساز،  جامعه ای است که رغبت به حجت الهی در آن موج بزند.

 

وی افزود: حالا اگر قرار باشد مسجدی فرهنگ مهدوی را ترویج کند و با فعالیت های خود زمینه ساز ظهور باشد،  نمازگزاران آن مسجد باید شوق و رغبت فراوانی نسبت به حجت الهی داشته باشند. در این مسجد باید شوق و رغبت به امام و حجت الهی موج بزند؛ یعنی اولین خواسته نمازگزاران آن، اضطرار نسبت به حجت الهی باشد.

 

کارشناس و محقق مهدوی تاکید کرد: همه معارف دین باید در مسجد مطرح شود از احکام، اخلاق، اعتقادات و ... ولی این بدان معنا نیست که در آن از مباحث مهدوی صحبت نشود. مهدویت با توجه به گستردگی و کارکردهای بی بدیلی که دارد، می تواند حقیقت دین باشد و به عبارت دیگر روح حاکم بر همه دین، مهدویت است.

 

حجت الاسلام فوادیان ابراز کرد: لذا باید مهدویت در آن مسجد با دقت و به شکل ویژه دیده شود. یعنی امام جماعت مسجد، اضطرار به حجت خدا و نیاز ما به امام و آثار و برکات اعتقاد به امام زمان(عج) را برای مخاطبان بیان و بازگو کند.

 

وی ادامه داد: مهدویت در مسجد زمینه ساز، فقط متعلق به روز جمعه نیست؛ همه روزها به یاد حجت خدا بودن است. نماری که در این مسجد برگزار می شود توأم با یاد و نام حجت بن الحسن علیه السلام باشد، قبل از نماز برای حضرت(عج) دعا کنند، در قنوت نماز، سلامتی و فرج آن حضرت(عج) را خواستن و بعد از نماز دعاها و اذکاری که برای عصر غیبت و جامعه منتظر در آخرالزمان بیان شده است؛ لحاظ شود.

 

فوادیان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر هیئت امنای مساجد نیز باید فعالیت های مهدوی را مدنظر داشته و در اولویت قرار دهند. فقط و فقط به خواندن دعای ندبه یا زیارت آل یاسین اکتفا نکنند. برای مسجد کتابخانه تخصصی مهدویت لحاظ شود و افرادی که در مسجد خدمت می کنند مانند بسیج و یا سایر نهادهایی که در حاشیه مراسم عبادی مسجد، فعالیت های دیگری دارند، رویکرد مهدوی را در برنامه های خود دنبال کنند.