بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 895464
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



پایگاه عشاق المهدی(عج) و بابی به سوی بهشت
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در دوشنبه 6 شهریور 1396  3:15 PM | نظرات(0)

به گزارش خبرگزاری شبستان، آنگاه که جامعه بشری به سوی انحطاط و تباهی پیش می رود، روزنه امیدی نمایان می گردد و مردمی پرچمدار نور در دل آن تاریکی های می گردند، شهر قم در آخرالزمان این نقش را بر عهده دارد.

از برخی روایات استفاده می شود که قم و اهل آن رمز و الگوی تشیع و ولایت می باشند. از این رو، هر کس را که می خواستند دوست دار اهل بیت(ع) و علاقمند به آنان معرفی کنند، او را قمی خطاب می کردند.

گروهی خدمت امام صادق(ع) مشرف شدند و گفتند: ما از مردم ری هستیم. حضرت(ع) فرمودند: «آفرین به برادرنمان از اهل قم.» آنان چند بار تکرار کردند: ما از ری خدمت شما رسیده ایم و حضرت(ع) سخن نخست خود را تکرار کردند، آنگاه فرمودند: «خداوند حرمی دارد که در مکه است و برای رسول خدا(ص) نیز حرمی است و آن در مدینه است، کوفه حرم امیرالمومنین(ع) است و حرم ما اهل بیت(ع) شهر قم است و به زودی دختری از فرزندانم به نام فاطمه در آن دفن می شود هر کس او را (با معرفت) زیارت کند، بهشت بر او واجب می شود.»

راوی می گوید: امام صادق(ع) این سخن را هنگامی بیان کردند که هنوز امام کاظم(ع) متولد نشده بودند. از این رویات استفاده می شود که مفهوم قم وسیع تر از محدوده شهر قم بلکه منظور پیرو مذهب اهل بیت(ع) است.

صفوان می گوید: رویزی نزد ابالحسن امام کاظم(ع) بودم و سخن از مردم قم و علاقه و میل آنها به حضرت مهدی(عج) به میان آمد؛ امام هفتم(ع) فرمودند: «خداوند آنان را رحمت کند و از آنان خشنود باشد.» آنگاه ادامه دادند: «بهشت هشت در دارد که یکی از آنها برای مردم قم است. در میان شهرها و کشورها، آنان نیکان و نخبگان شیعیان ما هستند خداوند ولایت و دوستی ما را با طینت و سرشت آنان آمیخته است.»

از این روایت هم استفاده می شود که ائمه معصومین(ع) شهر قم را پایگاه عاشقان اهل بیت(ع) و حضرت مهدی(عج) می دانسته اند و شاید دری از بهشت که به شهر قم اختصاص دارد، «باب المجاهدین» یا «باب الاخیار»(در نیکان) باشد. چنان که در روایت نیز به اهل قم نیکان شیعه گفته شده است.

 

 

 

برگرفته از «نشانه هایی از دولت موعود» نوشته نجم الدین مروجی طبسی