بِسمِ اللّه ‏ِالرَّحمنِ الرَّحيمِ اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَ فی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...
درباره ما
هزاران درود بر مهدی، هزاران درود بر امام المتقین، هزاران درود بر جاری کننده عدل در جهان، هزاران درود بر آبادگر بزرگ عالم، هزاران درود بر فرزند رسول خدا، هزاران درود بر فرزند امیر المومنین، هزاران درود بر فرزند زهرای مرضیه، هزاران درود بر دوای درد شیعیان، درود الهی بر وجود پاک و مقدس بقیه الله العظم مهـــــــــــــدی فاطمه
نویسنده
آماروبلاگ
» کل بازدید : 849112
» تعداد کل پست ها : 2815
» آخرین بروز رسانی : یک شنبه 4 شهریور 1397 
تعداد نظرات : 109 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 21 مرداد 1392  عدد
دیگر امکانات
صلوات شمار مهدوی


لوگوی دوستان

کجایید ای شهیدان خدایی

معبر شهدا2

نظرسنجی
وبلاگ مهـــــــــــــدی فاطمه را چطور ارزیابی میکنید؟

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
نوای مهدوی

امارگیر وبلاگ
مترجم وبلاگ

فراق یار



توصیه قرآن درباره نحوه درخواست فرج امام زمان(عج)
+ نویسنده مهـــــــــــــدی فاطمه در سه شنبه 9 مرداد 1397  3:01 PM | نظرات(0)

به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان: خداوند در آیه اول سوره مبارکه نحل می فرماید: «أَتَى أَمْرُ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَى عَمَّا يُشْرِكُونَ» «فرمان «قهر» خدا آمد، پس در آن شتاب نکنید. او منزه و برتر از هر چیزی است که برای او شریک می سازند».

نکته ها

1.گرچه مورد آیه، عجله کفار برای نزول قهر خداوند است اما جمله « أَتَى أَمْرُ اللَّهِ» اختصاصی به فرمان قهر الهی ندارد بلکه شامل همه فرمان های خداوند، همچون فرمان جهاد، فرمان ظهور امام زمان(عج) و فرمان برپایی روز قیامت می شود و در همه این موارد نباید عجله کرد.

 

2.امام صادق(ع) در معنای این فرمایش خدای تعالی فرمود: «آن امر ما است که خدای عزوجل دستور فرموده است که در آن شتاب نشود تا (این که در وقت آن، خداوند) او را با سه لشکر که عبارت اند از فرشتگان، مومنان و هراس انگیزی پشتیبانی می فرماید. و شرایط و احوال خروج او همانند خروج رسول خدا(ص) است.(1)

 

3.فرمان های الهی، قطعی و وقوع قهر او حتمی است. «اتی» فعل ماضی است، گویا می فرماید عذاب آمده است.

 

4.خداوند به وعده های خود عمل می کند. «أَتَى أَمْرُ اللَّهِ»

 

5.در کار خدا عجله نکنید که کار او حکیمانه است و در وقت مناسب، آن را انجام می دهد. (فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ)

 

6.عبدالرحمن بن کثیر گوید: خدمت امام صادق(ع) نشسته بودم که مهزم وارد شد و عرض کرد: قربانت بشوم، به من خبر دهید که این امری که در انتظارش هستیم، چه زمانی واقع می شود؟ حضرت(ع) فرمود: «ای مهزم! وقت گذاران دروغ گفتن و عجله کنندگان هلاک شدند و تسلیم شوندگان نجات یافتند».(2)

 

 

پی نوشت ها:

1.الغیبة، نعمانی، ص243

2.الکافی، ج1،ص368

*برگرفته از کتاب «پرتوی از آیه های مهدوی»؛ حجت الاسلام محسن قرائتی به کوشش حسن ملایی