مجلس نهم را انتخاب کنید ....
دیگر امکانات

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به به اینکه غربی‌ها در آستانه انتخابات مجلس حرف‌های مایوس کننده را در کشور پمپاژ می‌کنند، تاکید کرد: ملت ایران هیچگاه با یک اخم آمریکایی‌ها جا نمی‌زند.

به گزارش مجلس نهم به نقل از فارس، علی لاریجانی در همایش جامعه ورزش استان قم که در مسجد المهدی برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز چشم دنیا به انتخابات ایران دوخته شده است، گفت: ملت ایران امروز وظیفه سنگینی بر دوش دارند و ملت‌های مختلف دنیا امروز نظاره‌گر این هستند که ببیند ایران چگونه توانسته برابر همه ابرقدرت‌ها ایستادگی کند.

وی با اشاره به اینکه برای پیشرفت کشور به مجاهدت نیاز داریم، بیان داشت:؛ اگر در یک دوره با حضور در جبهه‌ها برای حفظ نظام اسلامی مجاهدت می‌کردیم، امروز باید برای سر افرازی نظام در همه عرصه‌ها با تلاش و کوشش مجاهدت داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص علل افزایش فشارهای غربی‌ها نسبت به ایران تاکید کرد: آنها می‌خواهند جلوی امیدواریم ملت‌های منطقه به ایران را بگیرند.

وی ضرورت حفظ وحدت در شرایط حساس کنونی را مورد تاکید قرار داد و افزود:‌ اختلاف برای ایران مضر است و البته در بسیاری از مسائل مشاهده می‌شود که اختلافات بیشتر سلیقه‌ای بوده و مبنای فکری ندارد.

لاریجانی ضرورت توجه به مسائل اصلی کشور و پرهیز از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای را مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز شاهد هستیم که ایران اسلامی از استقلال سیاسی برخوردار است و در حالی که یک بخشدار شهر دور افتاده ایران با جرات نسبت به آمریکایی‌ها اظهار نظر می‌کند روسا و سران برخی ملوک و امرای منطقه جرات اظهار نظر نسبت به وزیر خارجه آمریکا را ندارند.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: غربی‌ها نگران این هستند که مبادا ایران به یک جهش اقتصادی دست یابد.

وی با انتقاد نسبت به برخی از حرف‌هایی که از روی ناآگاهی در انتقاد نسبت به حمایت از فلسطین و حزب الله مطرح می‌شود بیان داشت: عزت ما در این است که مدافع مظلومین باشیم.

لاریجانی با اشاره به وضعیت برخی کشورهای منطقه اظهار داشت: یکی از کشورهای منطقه در شرایط کنونی در حالی برای دموکراسی سوریه دلسوزی می‌کند که در این کشور نمایندگان مجلس از سوی شاه آن منصوب می‌شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضع گیری‌های متفاوت غربی‌ها نسبت به ایران تاکید کرد: ما نباید به هیچ وجه گول لطافت غربی‌ها را بخوریم رهبر انقلاب فرمودند که زیر این دستان مخملی، پنجه‌های فولادی است.

وی با تاکید بر اینکه اوباما با ملت سختی طرف است افزود: مردم ایران هیچ گاه با اخم آمریکایی‌ها جا نمی‌زنند و شرایط بسیار دشوارتری را به سربلندی پشت سر گذاشته‌اند.

لاریجانی با اشاره به اینکه غربی‌ها در آستانه انتخابات مجلس حرف‌های مایوس کننده را در کشور پمپاژ می‌کنند، اضافه کرد: برخی مشکلات در کشور وجود دارد، ولی مهم این است که مسئولین برای حل این مشکلات تلاش می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در ژستی تازه برخی سیاسیون در عرصه ورزش حاضر می‌شوند، گفت: از اینکه مسئولین سیاسی به عضویت هیئت مدیره باشگاه‌ها در می‌آیند متاسفم.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان و منتخبین ملت باید به فکر حل مشکلات مردم باشند، تاکید کرد: برخی از نمایندگان در طول چهار سال حضور در مجلس هیچ اظهار نظری درباره طرح‌ها و لوایح ندارند، اما در عرصه سیاست صدای آنها بلند بوده و برای همه رهنمود می‌دهد.

لاریجانی تصریح کرد: برخی بی هنری را با بی عرضگی ممزوج کرده و سوار بر اسب فتنه شده و در آغوش انحراف آرمیده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه مجلس جای کارکردن، نه جای حرف زدن، گفت: در کشور نیازی به حرافی نداریم، بلکه نیازمند کار و تلاش هستیم.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:14 AM ] [ یاسر جمالی ]

عضو جبهه متحد اصولگرایان گفت: برگزاری انتخابات در فضایی رقابتی موجب یأس و ناامیدی دشمن و تسریع در ترمیم جراحات ناشی از فتنه می‌شود.

مجلس نهم : محمود فرشیدی کاندیدای مردم تهران در جبهه متحد اصولگرایان در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس “توانا” درباره رویکردها و اولویت‌های مجلس نهم، اظهار داشت: دشمنان مردم همواره فرهنگ انزوا و ترس از اجتماع را رواج داده‌اند و از ارتباط و پیوستن انسان‌ها به یکدیگر و سیل خروشان مردم وحشت داشته‌اند.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) به دلیل آگاهی از مبانی اسلامی و ‌شناخت واقع‌بینانه از جامعه توانستند با تکیه بر نیرویی که خداوند در همراهی مردم قرار داده بود، رژیم شاهنشاهی را ساقط کنند، گفت: امام راحل حکومتی براساس مردم‌سالاری دینی بنیان گذاشتند.

فرشیدی افزود: امام راحل بر اساس این شناخت و باورشان همواره ضرورت حضور مردم در صحنه،‌ خصوصاً در انتخابات را به مردم و مسئولان یادآور می‌شدند و از آن به‌عنوان یک تکلیف و پشتوانه حکومت یاد می‌کردند.

فرشیدی در خصوص ضرورت حضور گسترده مردم در انتخابات ۱۲ اسفند مجلس گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات آثار و برکات فراوانی برای جامعه دارد که در این زمینه می‌توان به تقویت دلبستگی مردم به حکومت، روشن شدن جهت‌گیری کارگزاران حکومت از طریق مراجعه به آرای عمومی، تضارب افکار گوناگون در ارتباط با حل مشکلات کشور و در نهایت دسترسی به بهترین راه حل‌ها را اشاره کرد.

وی افزود: انتخابات فرصتی است برای شناسایی استعدادهای جدید و ورود نیروهای تازه نفس به عرصه حکومت که موجب ارتقای جایگاه و اعتبار ملت ایران نزد جهانیان می‌شود و حکایت از بینش سیاسی مردم ما دارد.

کاندیدای مردم تهران در جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه روی کار آمدن مجلس قوی،‌ موجب تقویت نظارت بر قوه قضائیه و قوه مجریه می‌شود و در جامعه روح امید می‌دمد، افزود: اما آنچه ازهمه مهم‌تر است اینکه انتخابات بخصوص در شرایط کنونی، موجب مصونیت بخشی به کشور می‌شود.

وی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه به این نکته مهم اشاره فرمودند که «ملت عزیز ایران بدانند و می‌دانند که حضور مردمی،‌ اصلی‌ترین عاملی است که هیبت ایران را به رخ دشمنان می‌کشد و دشمنان را از تعرض به این کشور می‌ترساند.» در حقیقت هزینه‌ای که هر ملتی برای برگزاری یک انتخابات باشکوه می‌پردازد دربرابر دستاوردهای عظیم این حضور شکوهمند‌، بسیار اندک است.

فرشیدی درباره ضرورت تحرک در دیپلماسی خارجی و وظیفه مجلس در این عرصه اظهار داشت: اساساً مجلس بازوی توانمند مقام معظم رهبری است، مسئولان در سیاست خارجی وظیفه سنگینی دارند و باید برای برخورد فعالانه تلاش کنند اما در عین حال نمی‌توان ضرورت ارائه تحلیل‌های روزآمد و اطلاع‌رسانی مستمر و نظارت بیرونی بر رفتار و عملکرد آنان را توسط دستگاه‌ها و واحدهای مسئول نادیده گرفت.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که وزارت خارجه و دیگر دستگاه های مسئول، ارزیابی واقع‌بینانه و روزآمدی از عملکرد مسئولان داشته باشند همانطور که ضرورت دارد در شرایط حسّاس فعلی و با توجه به نقش تعیین‌کننده دیپلماسی خارجی، مجلس شورای اسلامی هم، نظارت دقیق‌تری بر روند امور این وزارتخانه اعمال کند.

عضو جبهه متحد اصولگرایان در ادامه این گفت‌و‌گو انتخابات در کشورمان را به برکت پشتوانه دینی و نگاه تکلیفی مردم دانست و افزود: هر انتخاباتی و از جمله انتخابات مجلس نهم ویژگی‌های خاص خود را دارد که باید مورد واکاوی و تحلیل قرار گیرد تا افکار عمومی جامعه با آگاهی بیشتری در صحنه انتخابات حضور یابند.

وی اضافه کرد: انتخابات مجلس نهم، نخستین انتخاباتی است که پس از فتنه ۸۸ دشمن برگزار می‌شود و ازطرفی دشمن و معدود فریب خوردگان یا وابستگان به دشمن، همچنان سر ناسازگاری و ستیز با ملت را دارند و از طرف دیگر هنوز آثار جراحت‌هایی که این فتنه بر پیکر ملت وارد آورد، التیام نیافته است.

فرشیدی بر همین اساس تأکید کرد: برگزاری انتخابات در فضایی رقابتی موجب یأس دشمن و تسریع در ترمیم جراحات ناشی از فتنه می‌شود.

وی درباره فضای رقابتی گفت: در این زمینه مقام معظم رهبری به دست‌اندرکاران بررسی صلاحیت‌ها توصیه فرمودند که «سطح صلاحیت‌ها را آنقدر بالا نبرید که عده کمی احراز صلاحیت شوند.»

عضو جبهه متحد اصولگرایان عامل دیگر افزایش مشارکت مردم و ارتقای مصونیت بخشی را رقابت سالم در انتخابات دانست و گفت:‌ نامزدهای انتخابات باید الگویی از رقابت سالم را در برابر چشم جهانیان و خصوصا کشورهای اسلامی به نمایش بگذارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان اجرایی و هیئت‌های نظارت باید از بداخلاقی‌های انتخاباتی پیشگیری کنند تا بر همگان ثابت شود نظام اسلامی در برگزاری انتخابات توام با رقابت سالم با کسی تعارف ندارد.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:13 AM ] [ یاسر جمالی ]

بیژن نوباوه کاندیدای مردم تهران در جبهه پایداری با بیان اینکه در هر انتخاباتی حضور مردم برای تعیین سرنوشتشان بسیار مهم است، اظهار داشت: پس از فتنه ۸۸ مردم باید بسیار مراقب باشند که افراد همسو با فتنه یا آنهایی که سکوت کرده و به آن همراهی کرده‌اند، انتخاب نشوند.

مجلس نهم : بیژن نوباوه کاندیدای مردم تهران در جبهه پایداری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه در هر انتخاباتی حضور مردم برای تعیین سرنوشتشان بسیار مهم است، اظهار داشت: اراده ملی و علاقه مردم به نظام مهمترین موضوع به شمار می‌رود که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: وجود لیست‌های متعدد هیچ اشکالی ندارد چرا که مقام معظم رهبری نیز در آخرین فرمایش خود به مسئله رقابت سالم اشاره داشته و بر آن تأکید کردند.

وی با بیان اینکه هرچه رقابت بین افرادی که منافع ملی را در نظر دارند زیاد باشد به نفع کشور خواهد بود، گفت: از این رو تعدد لیست ها هیچ اشکالی ندارد و اصولگرایانی که به اصل نظام اعتقاد دارند می‌توانند در لیست‌های جداگانه قرار بگیرند؛ و در این انتخابات سلیقه‌های بیشتری را وارد انتخابات کرده است.

نوباوه بر همین اساس مهمترین خطر در جریان اصولگرایی را این دانست که برخی برای اثبات خود دیگران را تخریب کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه پس از فتنه ۸۸ مردم باید بسیار مراقب  باشند که افراد همسو با فتنه یا آنهایی که سکوت کرده و به آن همراهی کرده‌اند، انتخاب نشوند، گفت: باید به متعهدین به اسلام و نظام کسانی که بالاترین تخصص را دارند رأی داده شود.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:13 AM ] [ یاسر جمالی ]

فرمانده نیروی انتظامی از آمادگی کامل این نیرو برای تأمین امنیت انتخابات خبر داد و گفت:در کنار نیروهای پلیس از نیروهای بسیج نیز در تأمین امنیت نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز استفاده خواهد شد.

سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه مراسم اختتامیه رزمایش عاشورای ۹۰ در کرمان با اعلام این مطلب افزود: برای تأمین امنیت انتخابات علاوه بر مأموران انتظامی،۸۵ هزار نیروهای بسیج نیز مشارکت دارند.

به گزارش مجلس نهم به نقل از پلیس، وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات اندیشیده شده است و برای درگیری‌های احتمالی در حوزه‌های انتخاباتی آمادگی کامل داریم، افزود: نامزدهای انتخاباتی باید سعه‌صدر داشته باشند و در تبلیغات به جای تخریب یکدیگر به تشریح برنامه‌های خود بپردازند.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه کاندیداها نباید در صورتی که نتیجه انتخابات به نفع آ‌ن‌ها نشود، ایجاد بحران کنند، ابراز داشت: نیروی انتظامی با افرادی که قصد ایجاد آشوب و بحران داشته باشند، قاطعانه برخورد می‌کند.

سردار احمدی‌مقدم خاطرنشان کرد: دشمن تلاش دارد با ایجاد حساسیت حضور مردم در انتخابات را کم‌رنگ کند، اما ملت ایران با حضور حماسی خود در این انتخابات تمام نقشه‌های آن‌ها را نقش بر آب می‌کند.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:13 AM ] [ یاسر جمالی ]

جریان انحرافی می‌خواهد مجلسی وجود نداشته باشد و یا بسیار ضعیف عمل کند؛ این جریان شیطان را قورت داده‌اند و فتنه 88 کار نامرئی جریان انحرافی بود.

به گزارش مجلس نهم به نقل از «خبرگزاری دانشجو» ؛ حجت الاسلام مهدی طائب در «همایش بصیرت افزایی در انتخابات پرشور» که در بندرعباس برگزار شد، بیان داشت: ما برای آنکه ببینیم چرا در منطقه بیداری اسلامی به وجود آمده به قرآن مراجعه می‌کنیم؛ این مسئله که مردم کشورهای منطقه تاکنون دست به تظاهرات علیه حکومتشان نزدند نیز به همین دلیل است؛ آنها تاکنون حاکمان خود را امیرالمومنین خود می‌دانستند که با گذشت زمان و بیداری که نشأت گرفته از انقلاب ما به رهبری امام (ره) در ایران بود، متوجه شدند حاکمان ستمگرشان نمی توانند عدالت را برقرار کنند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار تصریح کرد: در گذشته نه‌چندان دور نیز کومونیسم مدعی بود می‌تواند دنیا را به کمال برساند و از طرف دیگر نظام سرمایه‌داری هم تصور می‌کرد می‌تواند دنیا را آنگونه که می‌خواهد تقسیم کند اما تلنگری که توسط امام (ره) به جهان زده شد، همه را آگاه کرد.
حجت الاسلام طائب به براندازی کمونیسم اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۶۷ در کشورهای کمونیستی معلوم شد که نمی‌توان از این طریق دنیا را اداره کرد.
وی گفت: در کشورهای اسلامی، بیداری نسبت به مکتب بود و در کشورهای غربی و اروپایی بیداری نسبت به نظام حاصل شد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) در ایران ملت ما را از خواب بیدار کرد، گفت: رهبر انقلاب تمام ایرانیان را نسبت به ماهیت حکام در ایران و همچنین در سایر کشورها هوشیار کرد.
طائب با بیان اینکه امام (ره) شاخص‌های عدالت را بر اساس اسلام در کشور بالا برد، خاطرنشان کرد: مسلم است که مکتب کمونیسم عدالت نمی‌آورد و تنها اسلام است که می‌تواند عدالت را برقرار کند و اندیشه بزرگ امام (ره) نیز برای اسلامی کردن جهان بود.
وی با اشاره به بیانات امام راحل اظهار داشت: پیر جماران سه هدف بزرگ برچیده شدن سلطنت در ایران، برپایی جمهوری اسلامی و سپردن پرچم اسلام به دست صاحب اصلی آن را داشت که امروزه می‌بینیم اوضاع برهمین روال در حال طی شدن است.
این پژوهشگر حوزه دین اضافه کرد: عدالت‌گستر واقعی حضرت مهدی (عج) است که از ابتدای تاریخ تاکنون همه بزرگان اعم از انبیاء و اولیا از ایشان به عنوان نماد عدل و عدالت‌گستر جهان سخن گفته‌اند.
طائب در همین ارتباط اظهار داشت: دانیال نبی (ص) هنگامی که در حال محاکمه شدن بود، می‌گفت؛ او روزی خواهد آمد و عدالت را برقرار می‌کند.
وی با بیان سخنان امام (ره) مبنی بر اینکه؛ «ما مقدمه‌ساز ظهور حکومت امام زمان (عج) هستیم» گفت: اگر انقلاب اسلامی ما که زمینه بیداری اسلامی را برقرار کرد، نبود، آمدن امام زمان (عج) هم امکان نداشت.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار افزود: امام خمینی (ره) به تکلیف شرعی‌اش عمل کرد و امروزه تحقق اهداف و سخنان امام (ره) را می‌بینیم که در ایران حکومت اسلامی به وجود آمد و مردم به میل خود آن را قبول کردند؛ اما طبق فرمایشات امام (ره)، این تنها کافی نیست و باید بتوانیم انقلاب اسلامی را به تمام دنیا صادر کنیم.
حجت الاسلام مهدی طائب با اشاره به اینکه مباحث سیاسی امروزه حتی به مجالس عروسی هم رسیده و شاهد هستیم که در مجالس این چنینی از انتخابات و سایر سیاست‌ها سخن گفته می‌شود، یادآور شد: دنیا باید با شاخص‌های عدالت روشن شود تا امام عصر (عج) ظهور کند.
این پژوهشگر حوزه دین با تاکید بر اینکه امام (ره) می‌خواست ثابت کند حکام ظالم دروغ می‌گویند، اظهار داشت: بدون شک نماد یهود اسرائیل است و در همان اوایل انقلاب نیز امام خمینی (ره) به همین دلیل دستور راهپیمایی در روز قدس علیه این ستمگران دادند و تمام مردم از این دستور اطاعت کردند.
وی انتخابات آینده را بسیار سخت ارزیابی کرد و افزود: اگر کاندیداهای مجلس نهم می‌دانستند که این مجلس چقدر پرکار و سخت خواهد بود، کاندیدا نمی‌شدند و تنها عده کمی از آنها می‌ماندند.
حجت الاسلام طائب گفت: این انتخابات بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا نخستین انتخابات بعد از فتنه سال ۸۸ و همچنین بیداری اسلامی است و دشمن نیز به این مسائل واقف است و تلاش می‌کند در آن رخنه کند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان اینکه اجناس چینی نه تنها در ایران، بلکه در دنیا فریاد همه را برآورده است، ادامه داد: چینی‌ها در نهایت قناعت زندگی می‌کنند و اگر نتوانند اجناس خود را صادر کنند کارشان تمام است.
جبهه پایداری ارتباطی با جریان انحرافی ندارد
این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه به همه اصولگرایان ارادت دارم، اظهار داشت: جبهه پایداری ارتباطی با جریان انحرافی ندارد.
طائب با بیان اینکه مهره‌های تسبیح ما احزاب و گروه‌ها نیستند، بیان کرد: راهپیمایی ۲۲بهمن امسال در ایران، برای بیداری اسلامی لازم بود که در این حرکت بی سابقه، تعداد بیشتری نسبت به هر سال در صحنه حضور داشتند.
وی در بخش پایانی این همایش در پاسخ به سوالی در خصوص اهداف جریان انحرافی در انتخابات پیش‌رو گفت: جریان انحرافی می‌خواهد مجلسی وجود نداشته باشد و یا بسیار ضعیف عمل کند؛ این جریان شیطان را قورت داده‌اند و فتنه ۸۸ کار نامرئی جریان انحرافی بود.
طائب گفت: اصلاحات با شعار عدالت در این انتخابات حاضر شده و گفتمان انقلاب آنها را وادار کرده به سمت عدالت بیایند.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین در پاسخ به سوالی با این مضمون که آیا احمدی‌نژاد هنوز هم در مواضع خود برای حمایت از مشایی است، پاسخ داد: وی همچنان بر مواضع خود محکم است و از مشایی دفاع می‌کند.
اطرافیان خاتمی تهدید بودند
وی بیان کرد: اطرافیان خاتمی تهدید بودند، اما احمدی‌نژاد یک بچه مذهبی اهل کار است.
حجت الاسلام طائب اضافه کرد: اقدام علیه مشایی، اقدام علیه احمدی‌نژاد است و مشایی به دنبال این است که احمدی‌نژاد به پایان نرسد و بیفتد، ولی مردم انقلابی ایران باهوش‌تر هستند.
این پژوهشگر حوزه دین همچنین در خصوص اینکه آیا با وجود جریان انحرافی مردم احمدی‌نژاد را قبول دارند، پاسخ داد: اکثر خواص احمدی‌نژاد را رها کرده‌اند، اما توده عامه مردم احمدی‌نژاد را همراه با مقام معظم رهبری می‌پذیرند و وی را بدون ایشان و با مشایی قبول ندارند.
تحریم نفتی ایران غیرممکن است
وی با اشاره به اینکه نفت دنیا رو به اتمام است و تحریم نفتی ایران می‌تواند اقتصاد جهان را فلج کند، تاکید کرد: تا قبل از انقلاب روزی شش میلیون بشکه نقت صادر می‌کردیم و عربستان ۹ میلیون بشکه، پس از انقلاب ما صادراتمان را به یک و نیم میلیون بشکه کاهش دادیم ولی عربستانی‌ها صادرات نفتشان را به ۱۴میلیون افزایش دادند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار در پایان تصریح کرد: با این وضعیت، نفت‌های ما زیر زمین مانده و آماده استخراج هستند و نفت جهان رو به اتمام است، پس تحریم نفتی ایران غیرممکن است.

ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:11 AM ] [ یاسر جمالی ]

سخنگوی جبهه پایداری گفت:‌ در زمان شکل گیری مجلس هشتم گفتمان غالب اصولگرایان حفظ اکثریت اصولگرایان مجلس هفتم بود که باعث حضور جریانات سیاسی مختلف شد.

مجلس نهم:  کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری در همایش مشارکت حداکثری در انتخاب اصلح که به همت بسیج دانشجویی دانشکده دندان‌پزشکی شاهد برگزار شد، اظهار داشت: باید به انتخابات یک نگاه عبادتی داشته و پایبند به اصول و ارزش های اسلامی باشیم.

وی با اشاره به روند تشکیل مجالس بعد از انقلاب، گفت: مجلس اول تا سوم محل رقابت بین موافقین و مخالفین بود و مجلس چهارم و پنجم با مدیریت دولت سازندگی در رقابت‌ها شکل گرفت.

وی ادامه داد: با شکل گیری دوم خرداد ۷۶ با گفتمانی که غالب شد، مردم پا به عرصه انتخاباتی گذاشتند، به گمان اینکه کشور دچار تغییرات زیاد می شود.

باقری لنکرانی با بیان اینکه مجلس ششم اوج اقتدار اصلاح طلبان بود، افزود: شعار دولت وقت مبنی بر اینکه در مجلس پنجم مشکل داشتیم، از جمله استیضاح وزیرانی مثل مهاجرانی که اخیرا هم با شرکتی در میهمانی پادشاه عربستان عاقبت به شرّ شد، نتوانستیم آنطور که گفتیم عمل کنیم.

سخنگوی جبهه پایداری مجلس هفتم را یک مجلس استثنا در دوران شکل گیری مجالس دانست.
وی گفت: مجلس هفتم، مجلسی بود که در آن دولت و مجلس موافق هم بودند و روند توجه به اصول و مبانی مصوبات انقلاب اسلامی از دوره های قبل بارزتر بود. این مجلس تکنیک مدارانه تر عمل کرد.

باقری لنکرانی با بیان اینکه مجلس هشتم حرکت روبه عقب بود، تصریح کرد: در زمان شکل‌گیری مجلس هشتم گفتمان غالب اصولگرایان، حفظ اکثریت اصولگرایان مجلس هفتم بود که در کنار هم بتوانند بر حفظ مجلس هشتم، وحدت لازم را داشته باشند تا این عمل وحدت آنان مانع رأی اصلاح طلبان شود. این در حالی بود که آنان در تهران فقط آقای محجوب را داشتند.

سخنگوی جبهه پایداری افزود:‌ نگاه سیاسی که به مجلس هشتم بود باعث حضور نمایندگانی در مجلس شد که خود را نمایندگان گروه ها و جریانات سیاسی می دانستند؛ چراکه تفکر اصولگرایان این بود که با تفرق آنان، اصلاح طلبان رأی می آورند.

وی با بیان اینکه عملکرد مجلس هشتم در گفتمان سازی و اثرسازی کارنامه ضعیف تری داشت، اذعان داشت: رهبر بر ارزیابی کارنامه مجلس هشتم فرمودند، مجلس هشتم بر عرصه بین الملل گفتمان و موضع خوبی داشت از جمله برخی از مصوبات بین المللی مجلس که جلوتر از اقدامات دولت بود.

باقری لنکرانی ادامه داد: متأسفانه در مجلس هشتم لابی ها و قدرتمندان مالی نفوذ زیادی داشتند که این روند خوبی برای مجلس قانون‌گذار نیست.

سخنگوی جبهه پایداری گفت: انقلاب با وجود مطالبات جدید مردم و گفتمانی حرکت کردن آنان وارد فاز جدیدی شده است و باید ساز و کار انتخاب نمایندگان، گفتمانی باشد در نتیجه ظرفیت مجلس نهم نباید متأثر از کانون های قدرت باشد. گفتمانی حرکت کردن مردم از یک ارتقاء مهم در فضای سیاسی کشور است و از مصداق های عامه مردم که جلوتر از خواص جامعه حرکت می کنند، همین مسأله است.

وی موضع جبهه پایداری را در ارتباط با جریان انحرافی این گونه شرح داد: بیانیه ۹ دی جبهه پایداری در ارتباط با جریان انحرافی گویای این مطلب است که این جریان از یک جهت با حاشیه‌سازی‌ها جلوی خدمات دولت را می گرفت که نتیجه آن فساد بود و از جهت دیگر بعضی ها به خاطر بدست آوردن موقعیت اجرایی خودشان را در یک جایگاه و مرتبه معرفت‌شناسی و برتر جایگاه دینی می دانستند. جریان انحرافی از این منظر بسیار خطرناک‌تر و عمیق‌تر بود.

باقری لنکرانی در ادامه افزود: در بیانیه جبهه پایداری به صراحت به عدم حضور در لیست انتخاباتی به افرادی که همراهی در جریان انحرافی داشتند، اشاره شده است.

سخنگوی جبهه پایداری در پایان خاطر نشان کرد: مردم در این دوره انتخابات گفتمانی رأی می دهند و مطالبه‌گری مردم خارج از جریانات سیاسی و احزاب است. مطمئنا کسی به دنبال فهرست مشخصی برای حضور در مجلس نیست و این موضوع شور انتخاباتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:11 AM ] [ یاسر جمالی ]

سایت ضد انقلابی جرس اعلام کرد: تلاش گروه ها و کنش گران اجتماعی برای بازداشتن تمام لایه های جامعه از رأی دادن، بی فایده است و مردم تحت هر شرایطی در انتخابات شرکت خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری مجلس نهم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جام نیوز، «محمد صادقی» از اعضای حلقه مرکزی تشکل موسوم به ‘شورای ضد انقلابی موسوم به ادوار تحکیم گفت: تلاش گروه ها و کنش گران اجتماعی برای بازداشتن تمام لایه های جامعه از رأی دادن، بی فایده است و مردم تحت هر شرایطی در انتخابات شرکت خواهند کرد.

«محمد صادقی» از اعضای حلقه مرکزی تشکلی در گفتگویی که به تحلیل مواضع اپوزیسیون در خصوص انتخابات مجلس نهم اختصاص یافته بود، تحریم انتخابات را “یک کار بی فایده” توصیف نمود و این پرسش را مطرح کرد: «امروز چه باید بکنیم؟ اینکه مشارکت در انتخابات را به حداقل برسانیم و تلاش کنیم برای اینکه روی لایه های مختلف مردم تأثیر بگذاریم تا در انتخابات شرکت نکنند، آیا امکان پذیر است؟» وی سپس در جواب پرسشی که خود مطرح کرده بود، گفت: «من فکر می کنم اگر ما همه امید خودمان را به این ببندیم که با صدور یک اطلاعیه یا از طریق سخنرانی و مصاحبه بتوانیم روی جامعه ایران تأثیر بگذاریم برای اینکه در انتخابات شرکت نکنند و نظام را به بحران مشروعیت و مقبولیت دچار کنند، این امکان پذیر نیست. تحریم انتخابات دقیقا عین شرکت در انتخابات است.»

صادقی افزود: «تلاش گروه ها و کنش گران اجتماعی برای بازداشتن تمام لایه های جامعه از رأی دادن -به ویژه شهرستان ها و استان ها که وارد فضای رقابتی می شوند- بی فایده است و مردم تحت هر شرایطی در انتخابات شرکت خواهند کرد.»


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:10 AM ] [ یاسر جمالی ]

حزب عدالت طلبان ایران اسلامی با انتشار اطلاعیه ای اسامی کاندیداهای این حزب در تهران را منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری مجلس نهم به نقل از  باشگاه خبرنگاران لیست حزب عدالت طلبان ایران اسلامی برای حوزه انتخابیه تهران نهایی شد.

اسامی این لیست به شرح ذیل است:

۱- نعمت الله حکیم

۲- بهزاد بهرامی نسب

۳- عبد الله بازیار

۴- سید مجید مطیعیان

۵- محمد جعفری

۶- محمد بهمنی

۷- حوریه خدائی

۸- معصومه صیادیان

۹- مسعود مسلمی فرد خالدی

۱۰- محمد شیرزاد

۱۱- مرتضی علی بهمنی


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:10 AM ] [ یاسر جمالی ]

الان برخی رفتارها و جملاتی از شخص آقای احمدی نژاد و مشایی بروز پیدا می کند که در زمان توسعه و اصلاحات نقل محافل برخی سیاسیون بود و الان آقای احمدی نژاد در حال بازگشت به عقب می باشد، به نظر خودشان مطالب جدید می‌گویند ولی در حقیقت ارتجاعی به دوران آقای هاشمی رفسنجانی می باشد. پدر جریان انحرافی در حقیقت آقای هاشمی رفسنجانی و خاندانشان هستند و ایشان تئوری می‌دهند خاندانشان عمل می‌کنند.

به گزارش مجلس نهم به نقل از بی باک، بی شک سال جاری یکی از سالهای پر تنش و هیاهو در تاریخ اقتصادی و سیاسی کشور ثبت خواهد شد و اینک روزهای پایانی این سال را در حال سپری کردن هستیم. موضوع ولایتمداری آقای احمدی نژاد و ماجرای خانه نشینی وی، جریان انحرافی و … بهانه ای شد تا خبرنگار ” بی باک” به سراغ  فاطمه رجبی  رفته و درباره این مسائل گفتگویی صریح داشته باشد.

مشروح این گفتگو در ادامه تقدیم می گردد:

* بعد از روی کار آمدن جناب آقای دکتر احمدی نژاد؛ حضرتعالی کتابی تحت عنوان “احمدی‌نژاد؛ معجزه هزاره سوم” در دفاع از وی نوشتید. آیا هنوز هم احمدی نژاد را معجزه هزاره سوّم می دانید؟

من کتابم را معجزه هزاره سوم گذاشتم و در همه جای کتاب و در همه سخنرانی‌ها هم گفتم که منظورم از معجزه هزار سوّم انتخاباتی بود که مردم یکپارچه به تمام احزاب راست و چپ و سیاسیون و پولهایی که در این زمینه خرج شد؛ تو دهنی زدند و شخصی را که بدون هر گونه پشتوانه حزبی و مالی بود را انتخاب کردند. در همان کتاب شما جملاتی از حضرات آیات الله مصباح یزدی و مکارم شیرازی و مرحوم آیت الله مشکینی مشاهده می کنید که واژه‌های بسیار خوب و قابل تاملی در مورد آقای احمدی نژاد به کار می‌برند و خود آقای مکارم شیرازی به ایشان می‌گویند “دیگران پولهای بسیاری خرج کردند، ولی شما بدون پشتوانه مالی و با رای مردم رای آوردید” به همین دلیل آن انتخابات از دیدگاه من معجزه هزاره سوم بود و چون احمدی نژاد در آن انتخابات رای آورده بود ؛ در انتخاب سال ۸۸ هم انتخابات عامل رسوایی فتنه‌گران و سرکوبی فتنه گران شد.

* یعنی اگر احمدی نژاد نبود؛ فتنه گران رسوا نمی شدند؟

نه تنها من بلکه افکار عمومی ایران و جهان تا آنجایی که سیاسی هستند و مسائل ایران را دنبال می‌کنند بر این امر اتفاق‌نظر دارند که اگر در سال ۸۸ احمدی نژاد رقیب موسوی نبود؛ این فتنه کالبدشکافی نمی‌شد و شخص فتنه‌گر و براندازی مثل موسوی بر این نظام حاکم می‌شد و خدا می‌داند که از نظام چه می‌ماند؟ چون اینها دنبال براندازی بودند.

* پس هنوز هم اعتقاد به معجزه هزاره سوّم است؟

بله هنوز هم به این دلایلی که ذکر کردم؛ به معجزه هزاره سوم اعتقاد دارم و در کنار آن انتقادات و اعتراضات فراوانی به مسائل فرهنگی آقای احمدی نژاد دارم.

* از آنجا که ملاک حال فعلی افراد است؛ میزان ولایتمداری آقای احمدی نژاد را تا چه حد می دانید؟

ما باید آقای احمدی نژاد را با روسای جمهور پیش از خودش مقایسه کنیم. آیا آقای هاشمی رفسنجانی فردی ولایتمدار بوده و هست؟! آیا خاتمی ولایت مدار بوده است؟! منتهی باید بررسی کرد که چه دستهایی باعث می‌شد که عدم تبعیت آنها از ولایت و فراقانونی حرکت کردن آنها مسکوت و پنهان بماند و همین دستها در افشای مسائل احمدی نژاد شتاب دارند و بزرگنمایی می‌کنند.

* با این حساب شما قائلید که رسانه ای شدن نامه ای که حضرت امام خامنه ای پیرامون عزل مشایی نوشتند؛ از روی دغدغه انقلابی و ولایی افشاگران این نامه نبوده و دارای پشت پرده سیاسی می باشد؟

نامه ای که مقام معظم رهبری راجع به کنار گذاشتن مشایی به آقای احمدی نژاد نوشتند؛ کاملا محرمانه بوده است ولی معلوم نیست که آقای ابوترابی با چه توجیهی و چرا این نامه را در اختیار رسانه ها قرار داد.

خدا می‌داند که مقام معظم رهبری از این مسائل با روسای جمهوری سابق هم داشتند و چطور شما می‌توانید آقای خاتمی را ولایت مدارتر از آقای احمدی نژاد بدانید؟! چطور می‌توانید هاشمی که نقش خود و خانواده اش در فتنه ۸۸ آشکار است را ولایت‌مدارتر از آقای احمدی نژاد بدانید؟! یک عدم اطاعت‌هایی از آنان بوده که من فکر می‌کنم آقای احمدی نژاد در مقایسه با آنها بسیار بهتر عمل کرده است. بالاخره اگر آقای احمدی نژاد این اشتباهات را انجام نمی‌داد که امروز خیلی برای ما ارزنده‌تر بود، امّا متاسفانه این اشتباهات در مقیاس کوچکتر در برهه ای از جانب ایشان اتفاق افتاد.

* شما اساسا قائل به جریان انحرافی هستید یا جریانات انحرافی؟

من قائل به جریان انحرافی ای هستم که از ابتدای انقلاب در مملکت حضور داشته و تفکر توسعه و اصلاحات با مبنای غربی را دنبال می کرده است. الان برخی رفتارها و جملاتی از شخص آقای احمدی نژاد و مشایی بروز پیدا می کند که در زمان توسعه و اصلاحات نقل محافل برخی سیاسیون بود و الان آقای احمدی نژاد در حال بازگشت به عقب می باشد، به نظر خودشان مطالب جدید می‌گویند ولی در حقیقت ارتجاعی به دوران آقای هاشمی رفسنجانی می باشد. پدر جریان انحرافی در حقیقت آقای هاشمی رفسنجانی و خاندانشان هستند و ایشان تئوری می‌دهند خاندانشان عمل می‌کنند.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:10 AM ] [ یاسر جمالی ]

وضعیت جریان انحراف این روزها و پس از رد صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداهای این جریان ، چنان شکننده است که لیدرانحراف خود مامور ترمیم روحی تشکیلات این جریان شده است.

مجلس نهم : وضعیت جریان انحراف این روزها و پس از رد صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداهای این جریان ، چنان شکننده است که لیدرانحراف خود مامور ترمیم روحی تشکیلات این جریان شده است.

به گزارش«ندای انقلاب»،شکست جریان انحراف در بخش های عمده ای از راهبردهای انتخاباتی خود موجی از یاس و نا امیدی را در بدنه جریان انحراف بوجود آورده بگونه ای که بخش هایی از تشکیلات این جریان در دیدار با لیدر انحراف خواستار اقدامات عملی وی برای بدست گیری فضای انتخاباتی شده است.

گفته می شود لیدر جریان انحراف با تاکید بر اینکه سکوت وی عین فعالیت است به نیروهای خود امیدواری داده و تصریح کرده است که علی رغم ردصلاحیت عناصر این جریان همچنان این جریان امیدوار به جل و جذب برخی کاندیداهای تائید صلاحیت شده از گروه های دیگر است.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:10 AM ] [ یاسر جمالی ]

فرمانده سپاه عاشورا گفت: اکنون دشمنان نظام اندیشه تکرار حوادث انتخابات 88 و جدایی مردم را از رهبری را در سر می‌پروانند که بی‌شک ملت بیدار ایران اسلامی همچون گذشته همه این اندیشه‌ها را خنثی خواهد کرد.

به گزارش مجلس نهم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، علی‌اکبر پورجمشیدیان در همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تأکید بر آمادگی همه‌جانبه ایران اسلامی در حال حاضر، خاطرنشان کرد: امروز ایران اسلامی در تمام ابعاد در اوج اقتدار و عزت و سربلندی بسر می‌برد و دشمنان نظام با اذعان به این واقعیت سعی در مخدوش کردن افکار عمومی دارند.

وی با اشاره به اینکه استعمارگران نمی‌خواهند پیشرفت ایران اسلامی را شاهد باشند و با استفاده از تمام قوا و امکانات و رسانه‌های جمعی در تلاشند نسبت به منزوی کردن آن اقدام کنند، خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی و قدرت رهبری مقام معظم رهبری، دشمنان نخواهند توانست به اهداف شوم خود دست یافته و کوچک‌ترین خللی در اهداف و مسیر پیشرفت این نظام ایجاد کنند.

فرمانده سپاه عاشورای استان با بیان اینکه تحریم‌ها فرصتی برای کشور است، اظهار کرد: دشمنان گمان می‌کردند با تحریم خرید ۱۸ درصدی نفت ایران می‌توانند استرسی بر این ملت وارد کنند، ولی نمی‌دانند این ملت در زمان جنگ از تحریم کلی نفت سربلند بیرون آمده و این فرصتی برای ذخیره انرژی ملی و خار کردن دشمنان انقلاب اسلامی ایران است.

پورجمشیدیان گفت: این انقلاب که با اهداف والایی تحقق،حفظ و تداوم یافته و در راه رسیدن به آن خون‌هایی بسیاری ریخته شده و ملتی که رژیم طاغوت را براندازی کرده و هشت سال مجاهدانه در راه دفاع از دین بهترین سرمایه‌هایش را تقدیم کرده، نمی‌توان با عدم مشارکت در انتخابات و یا ایجاد مجلس ضعیف فریب داد زیرا اینان همواره به خواسته‌های رهبری لبیک گفته و در تمام صحنه‌ها حضور خواهند یافت.

وی گفت: اکنون دشمنان نظام اندیشه تکرار حوادث انتخابات ۸۸ و جدایی مردم را از رهبری را در سر می‌پروراند که بی‌شک ملت بیدار ایران اسلامی همچون گذشته همه این اندیشه‌ها را خنثی خواهد کرد.

فرمانده سپاه عاشورا اظهار امیدواری کرد: مردم با آگاهی و بصیرت در انتخابات حضور حداکثر یافته و نمایندگان شجاع، قوی، نترس و مهم‌تر از همه ولایتمدار به مجلس معرفی خواهد کرد.

علیرضا یعقوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با بیان اینکه انقلاب اسلامی ثمره جوشش عظیم مردمی به دنبال اهداف مشخصی به وقوع پیوست و برای حفظ و پایداری آنان انسان‌های بسیاری سر بر خاک نهادند، خاطرنشان کرد: حرکت حضرت زینب (س) قیام آزادیخواهی امام حسین (ع) را جاودانه ساخت، هدف استراتژیک انقلاب اسلامی را حفظ و حراست از آرمان‌ها و تلاش برای رسیدن به اهداف مشخص انقلاب دانسته و رسالت دانشگاه را بسیار خطیر برشمرد و اظهار کرد: امروز دین و تکلیف سنگینی بر گردن وارثان انقلاب و مخصوصاً دانشگاهیان است که تکلیف خود را نسبت به شهدای انقلاب، دفاع مقدس و امام راحل باید به نحو احسن ادا کرد.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:08 AM ] [ یاسر جمالی ]

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: تفکر جریان انحرافی و اصلاح‌طلب یکی است.

 

به گزارش مجلس نهم به نقل از فارس، حجت‌الاسلام قاسم روانبخش عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در میزگرد انتخاباتی که در دانشگاه تهران و با حضور محمدنبی حبیبی و محمد زارع فومنی برگزار شد، گفت: وقتی انقلاب می‌خواست شکل بگیرد در عرصه علوم‌سیاسی دو نوع حکومت مطرح بود؛ یک نوع حکومت استبدادی و یک نوع حکومت مردمی و همه در آن زمان می‌پرسیدند حکومتی که قرار است در ایران شکل بگیرد چه نوع حکومتی است؟ آیا استبدادی است یا مردمی؟

وی افزود: وقتی گفتیم ولایت‌فقیه در نظام وجود دارد برخی گفتند  نظام استبدادی است و سر و صداهایی در آن زمان مطرح شد که امام(ره) در پاسخ فرمودند “نظامی را که ما برپا می‌کنیم نه آن طوری است که در غرب مطرح است و نه استبدادی است؛‌اگر کسی نظام ما را که یک نفر در رأس آن قرار گرفته، استبدادی بداند پس حکومت پیامبر و امیرالمومنین علی(ع) هم استبدادی بود”.

روانبخش با بیان اینکه امام(ره) فرمودند “دیکتاتوری و استبداد یعنی ایستادن در برابر رأی مردم” گفت:‌ امام(ره) مدل جدیدی را طراحی کردند که براساس آن در رأس مدل خدا، پیامبر و امام معصوم و در نبود امام، ولی‌فقیه جانشین امام است و در رأس حکومت قرار می‌گیرد.

عضو جبهه پایداری اظهار داشت: براساس قانون اساسی رئیس جمهور،‌ خبرگان، نمایندگان مجلس و نمایندگان شوراها با رأی مردم انتخاب می‌شوند و بر همین اساس باید گفت مردم در حکومت ما مشارکت دارند.

روانبخش خاطرنشان کرد: اگر مردم افراد کارآمدتری را به مجلس بفرستند، مجلس کارآمدتری خواهیم داشت و در غیر این صورت مجلس ناتوانی را شاهد خواهیم بود.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی این سؤال را مطرح کرد که منظور از اصلاحات چیست؟ آیا منظور از اصلاحات تغییر تدریجی نظام است؟ یا اینکه اصلاح‌طلبان می‌خواهند عیب‌هایی که وجود دارد را مرتفع کنند؟ اگر این طور باشد من هم عضو جبهه مردمی اصلاحات هستم و اصلاً بحثی نداریم.

وی با بیان اینکه اصول‌گرایی چیزی در برابر اصلاحات نیست،‌ گفت: در تجربه‌ای که در دو دولت اصلاح‌طلب و یک مجلس کاملاً اصلاح طلب می‌بینیم، حرکتی برای اصلاح‌طلبی به معنای دومی که ذکر شد نداشتیم.

روانبخش اظهار داشت: در مجلس ششم براساس اظهارات خود اصلاح‌طلبان مجلس بلد نبود قانون بنویسد؛ در مجلس ششم رهبری فرمودند که اولویت با کار اقتصادی باشد اما آنها اولویت را قانون مطبوعات گذاشتند.

وی با بیان اینکه ما با جریان فتنه و انحرافی مخالفیم افزود:‌ اگر مجلس برای انتخابات تعطیل شده من هم با این تعطیلی مخالفم.

وی افزود: شاید انتقاد ما به آقای لاریجانی بیشتر از سایرین باشد. روزنامه ۹ دی یک انتقاد به آقای لاریجانی کرده و توقیف شده که درست نیست.

روانبخش گفت: به دنبال این هستیم که پابرهنه‌ها روی کار بیایند و در سال ۸۴ هم پابرهنه‌ها دویدند تا احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور شد.

عضو جبهه پایداری با بیان اینکه تفکر جریان انحرافی و جریان اصلاح طلب یکی است خاطرنشان کرد: آقای شیرزاد در وبلاگش از انرژی هسته‌ای به عنوان کوفت و زهرمار هسته‌ای یاد کرده و اصلاح‌طلبان چنین ادبیاتی را در مورد انرژی هسته‌ای دارند.

وی اظهار داشت: ما به دلیل اینکه در مقابل دشمن ایستاده‌ایم تحریم شده‌ایم و قصد دشمن از تحریم‌ها مختل کردن زندگی مردم است.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:08 AM ] [ یاسر جمالی ]

استاندار کرمان گفت: جریان فتنه و استکبار در انتخابات فعال شده و تحریم‌های بی‌سابقه‌ای علیه کشور ما دشمنان اعمال کردند که هیچ تاثیری بر روند فعالیت‌های کشور ندارد.


به گزارش مجلس نهم به نقل از فارس، اسماعیل نجار در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمان اظهار داشت: استان کرمان برای برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی آمادگی لازم را دارد.

وی با بیان اینکه ۱۰ درصد از انتخابات در استان به صورت رایانه‌ای برگزار می‌شود، افزود: وزارت کشور شهرستان شهربابک را برای این امر انتخاب کرده است.

نجار تصریح کرد: ما اجرای دقیق قانون و زمینه حضور گسترده مردم را در انتخابات دنبال می‌کنیم که البته در زمینه حضور حداکثری مردم شورای فرهنگ عمومی، ائمه جمعه و جماعات و همچنین مطبوعات و رسانه‌های استان می‌توانند نقش مهمی را در این بخش ایفا کنند.

وی بیان کرد: صدا و سیما، شهرداری‌ها و … باید فضایی آرام و با نشاط را فراهم کنند.

نجار با تاکید بر اینکه در تبلیغات انتخاباتی باید حرمت افراد حفظ شود، خاطرنشان کرد: باید کاندیداها و طرفداران آنها اخلاق انتخاباتی را به خوبی مدنظر قرار دهند.

نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمان عنوان کرد: جریان فتنه و استکبار در انتخابات فعال شده و تحریم‌های بی‌سابقه‌ای علیه کشور ما دشمنان اعمال کردند که هیچ تأثیری بر روند فعالیت‌های کشور ما ندارد.

نجار با اشاره به انجام موفقیت‌آمیز قانون هدفمندی یارانه‌ها در کشور گفت: بررسی‌ها در زمینه هدفمندسازی یارانه‌ها نشان می‌دهد که ۱۰ میلیون نفر در کشور از تمکن مالی برخوردار هستند و می‌توانند یارانه‌ها را دریافت نکنند.

نجار اظهار داشت: نبود نیاز این تعداد از جمعیت به یارانه‌ها سبب می‌شود که دهک‌های پایین‌تر جامعه از یارانه بیشتری برخوردار شوند.

وی افزود: از زمان اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها در کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرده، ۴۰ درصد مراجعات به این نهاد در مقایسه با زمان قبل از اجرای هدفمندی یارانه‌ها کاهش یافته است.

نجار تصریح کرد: ۶۰ درصد از افرادی که برای دریافت کمک و مساعدت به کمیته امداد مراجعه می‌کردند از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها کاهش یافته است.

به گزارش فارس، با توجه به واگذاری مسئولیت هماهنگی امور قرآنی و پیگیری تحقق منشور توسعه فرهنگی قرآنی در استان کرمان و شهرستان‌ها به شوراهای فرهنگ عمومی، مقرر شد برای عملیاتی شدن این منشور در استان کرمان از فعالان قرآنی دعوت شود.


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:08 AM ] [ یاسر جمالی ]

 

به گزارش پایگاه خبری مجلس نهم به نقل از خبرگزاری فارس، اسامی ۳۲۹۹ نامزد انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از میان ۳۴۴۴ داوطلب سراسر کشور به شرح زیر است:

... در ادامه مطلب ...


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:07 AM ] [ یاسر جمالی ]

میرکاظمی نامزد اصولگرایان در انتخابات مجلس با ‌بیان اینکه غیر اصولگراها به دنبال تشتت اصولگرایان هستند، به فشارهای جریان انحرافی برای گماردن برخی افراد در سمت‌های وزارت نفت اشاره کرد و گفت که هیچ وقت این تحمیل‌ها را نپذیرفته است.وی گفت: کاندیداها باید به جای نفی دیگران خودشان را اثبات کنند.

مجلس نهم : به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی جریان‌ها و اضلاع مختلف سیاسی وارد صحنه شده‌اند که از این بین در جبهه اصولگرایی دو جبهه متحد و پایداری شکل گرفته است.

از ابتدا اعضای این دو جبهه تأکید می‌کردند که نامزدهای مشترکی خواهند داشت اما بعد از اعلام لیست‌های از جانب این دو جبهه مشخص شد که ۵ نامزد مشترک در لیست تهران آنها وجود دارد. ابتدا جبهه متحد اصولگرایان میرکاظمی را در لیست خود قرار داد و سپس جبهه پایداری به این امر اقدام کرد.

یکی از این نامزدهای مشترک، سید مسعود میرکاظمی وزیر بازرگانی دولت نهم و وزیر نفت دولت دهم است که مورد استقبال جبهه متحد اصولگرایان و پایداری قرار گرفته است.

برای بررسی وضعیت و آرایش سیاسی انتخابات با حضور در دفتر وی درباره موضوعات مختلف گفت‌وگو کردیم که متن کامل آن به شرح زیر است:

* فارس: ابتدا از شما می‌خواهیم بیوگرافی خودتان را شرح دهید!

- میرکاظمی: بسم‌الله الرحمن الرحیم. بنده سال ۱۳۳۹ ‬در شهر تهران متولد شدم. مدرک کارشناسی مهندسی صنایع خود در سال ۱۳۶۵ و مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع خود را در سال ۱۳۶۸ ‬از دانشگاه علم و صنعت ایران و سپس مدرک دکترای مهندسی صنایع را در سال ۱۳۷۵ ‬از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کردم. در دولت نهم و دهم وزیر بازرگانی و نفت بودم. در این مابین، ریاست دانشگاه شاهد، مؤسس چندین مرکز تحقیقاتی و انجمن‌های علمی در کشور بوده‌ام.

* فارس: نحوه انتخاب شما به عنوان وزیر دولت نهم چگونه بود؟

- میرکاظمی: بعد از تشکیل دولت نهم، بنده از طریق گروه‌های مختلف، از جمله بسیج اساتید، دانشگاهیان و انجمن‌های علمی به آقای احمدی‌نژاد معرفی شدم، البته از سال۵۷ با ایشان در دانشگاه علم و صنعت دوست بودم. آقای احمدی‌نژاد ترجیح دادند که به عنوان وزیر بازرگانی در دولت خدمت کنم اما بعد از ماجرای وزارت بنده در وزارتخانه بازرگانی تلاش و تمایل داشتم که به دانشگاه برگردم که البته تدریس در دانشگاه و کار دانشگاهی را ترجیح می‌دادم.

* فارس: چطور به عنوان وزیر نفت انتخاب شدید؟

- میرکاظمی: در دولت دهم و بعد از قضایای فتنه، آقای احمدی‌نژاد انتظار داشت ما به ایشان کمک کنیم و توقع‌اش این بود که دوستان او در دولت دهم تنهایش نگذارند. بنده به آقای احمدی‌نژاد گفتم اگر فکر می‌کنید که میرکاظمی از زیر کار در می‌رود، هر کاری که دوست دارید، بکنید اما اگر نظر شخصی من را می‌خواهید دوست دارم کار دانشگاهی کنم، حتی فرم برنامه‌های ایشان برایم فرستاده شد که معمولا برای نامزدهای وزارت نفت ارسال می‌کنند، بدون اینکه برنامه بنویسم خالی برگرداندم و طی نامه‌ای عذرخواهی و اعلام کردم علاقمند به بازگشت به دانشگاه هستم. ایشان(رئیس‌جمهور) ۲ یا سه جلسه با من داشتند که من پذیرفتم نامزد وزارت نفت شوم اما به دلایلی در جلسات خصوصی برایشان توضیح دادم که کلیات آن اختلافات در سلایق مدیریتی، انتصاب برخی افراد و… بود. راغب به پذیرفتن مسئولیت نداشتم. در زمان وزارت بازرگانی تمام معاونین را شخصاً انتخاب کردم. آقای احمدی‌نژاد به تغییر برخی از معاونین اصرار داشتند که تا آخر زیر بار نرفتم چون عین بی‌عدالتی بود. به آقای رئیس‌جمهور گفتم ما با هم دوست هستیم و نمی‌خواهم شما ناراحت شوید، لذا من به شما و دولت کمک می‌کنم اما  پست وزارت را نمی‌خواهم. برخی فکر می‌کردند که بنده برای وزارت نفت رایزنی کردم در حالی که اصلاً اینطور نبوده و حتی بنده از پذیرش پست در ابتدا خودداری کردم.

* فارس:‌ یعنی خودتان از وزیر شدن‌تان بی‌اطلاع بودید؟

- میرکاظمی: خیر. به اختیار ایشان گذاشتم. آخرین جلسه روز آخر بود و بایستی اسامی به مجلس ارائه می‌شد، به همین دلیل ایشان از بنده مکدر بودند. جالب این است وقتی به عنوان وزیر به مجلس معرفی شدم، آقایان حرف‌های متفاوتی می‌زدند. برخی می‌گفتند میرکاظمی با نفت بیگانه است و برخی دیگر می‌گفتند که رشته‌ تحصیلی‌اش با نفت همخوانی ندارد در حالی که بنده مهندسی صنایع خوانده‌ام و این رشته، یک رشته مدیریتی است. من تولید پیشرفته در دانشگاه تدریس می‌کردم.

* فارس: چرا نمایندگان کمترین رأی را از بین وزرا به شما دادند؟

- میرکاظمی: بنده اهل معامله نبوده، نیستم و نخواهم بود و این موضوع از لطف خداست. در مجلس برخی نمایندگان مجامع استانی درخواست‌های استانی و لیست نفرات خود را به من دادند و گفتند که این آقا برای فلان‌جا و آن آقا برای جای دیگر باید انتخاب شود اما بنده با صراحت تمام با این کارها مخالفت کردم و گفتم که چنین کاری را نخواهم کرد. خدا را گواه می‌گیرم برای رأی اعتماد از مجلس حتی یک برگه را امضا نکردم و به یک نماینده هم وعده ندادم. خیلی خوشحالم شدم از اینکه کمترین رأی اما سالم‌ترین رأی را آوردم.

* فارس: در طول مدیریت‌تان در وزارت نفت از سوی جریان انحرافی کسی به شما تحمیل نشد؟

- میرکاظمی: افراد معرفی می‌شدند اما زیر بار نمی‌رفتم.

فارس:‌ حتی آقای …؟

- میرکاظمی: درباره ایشان باید بگویم بنده مخالف جدایی وزارت نفت از مدیرعاملی شرکت نفت بودم اما چون بر من تکلیف شده بود که در وزارت نفت بمانم و تعامل کنم، ایشان را با شرط و شروط‌های زیادی پذیرفتم که سکانداری نفت واحد باشد زیرا تا اصلاح قانون نفت این نقص قانونی را داریم.

* فارس:‌ آقای دکتر برویم سراغ بحث انتخابات مجلس. از چه زمانی برای ورود به انتخابات مجلس تصمیم گرفتید؟

- میرکاظمی: همانطور که گفتم، بعد از وزارت بازرگانی قصدی جز فعالیت دانشگاهی نداشتم که البته شرایط به گونه‌ای شد که وزارت نفت را هم پذیرفتم. از ماه‌ها پیش برخی دوستان ما و برخی شخصیت‌های موجه سیاسی با بنده تماس می‌گرفتند و درخواست می‌کردند که برای انتخابات مجلس نهم ثبت‌نام کنم‌ چرا‌که آنها می‌گفتند نماینده فعال در حوزه اقتصاد برای مجلس لازم است‌ اما در نهایت برای تصمیم‌گیری استخاره کردم و جواب آن مثبت بود‌ برهمین اساس در آخرین روز ثبت‌نام کاندیدا برای ثبت‌نام اقدام کردم.

* فارس: بعد از ثبت‌نام با گروه‌های اصولگرا از جمله جبهه متحد و یا جبهه پایداری که ابتدا شما را در لیست قرارداد رایزنی کردید؟

- میرکاظمی: بنده با همه اعضای جبهه پایداری و جبهه متحد دوست هستم و با هیچ کدام از این جبهه‌ها ارتباط تشکیلاتی ندارم. در ابتدا دوستانمان در جبهه پایداری لطف کردند و اسم بنده را به عنوان یکی از نامزدهای قطعی این جبهه برای تهران اعلام کردند اما اینکه بنده با آنها رایزنی کنم، این طور نبوده است.

* فارس: چرا در جلسات جبهه متحد و پایداری شرکت نمی‌کردید؟ آیا برای مستقل نشان دادن خودتان چنین رفتاری داشتید و دارید؟

- میرکاظمی: روحیه بنده همینطور است که بیشتر به مباحث اقتصادی علاقه و تمایل دارم نه اینکه به مباحث سیاسی نداشته باشم. اتفاقا جریان‌های سیاسی را به خوبی می‌شناسم، منتها تمایل دارم به امور اقتصادی بپردازم. از ابتدا هم به دوستان گفتم که به عنوان نامزد مستقل در انتخابات شرکت کرده‌ام و ترجیح می‌دهم درگیر جریانات سیاسی نباشم. بنده حتی در جلسات گروه اخراجی‌ها شرکت نمی‌کنم و برای اینکه شبهه‌ای ایجاد نشود، در هیچ کدام از جلسات شرکت نمی‌کنم.

* فارس: گفته می‌شود قبل از تشکیل جبهه پایداری و جبهه متحد، در جلسات یکی از گروه‌های سیاسی شرکت می‌کردید. صحت دارد؟

- میرکاظمی: قبل از اینکه جبهه پایداری و جبهه متحد تشکیل شود، جلساتی تشکیل می‌شد تا نحوه ورود اصولگرایان به انتخابات تعریف شود. بنده در آن جلسه شرکت می‌کردم تا بگویم ما باید با هم باشیم و اتحاد داشته باشیم، چراکه ممکن است برای مقابله با تحریم‌های اقتصادی و جنگ اقتصادی دشمن بیشتر به یکدیگر نیاز داشته باشیم.

در آن جلسات گفتم که ما باید با هم باشیم تا برخی‌ها از فضای تشتت برای روی کار آمدن استفاده نکنند، چون در برخی از حوزه‌های انتخابیه که مردم مذهبی و اصولگرا داشتند، مشاهده می‌شد نمایندگانشان اصلاح‌طلب بود، به این دلیل که اصولگرایان با هم نبودند و رأی آنها پخش می‌شد لذا برای مقابله با این خطر بنده توصیه به با هم بودن داشتند.

* فارس: آیا خطر روی کارآمدن نیروهای غیراصولگرا را در تهران قابل توجه می‌دانید؟

- میرکاظمی: در تهران شرایط برای روی کارآمدن نیروهای غیراصولگرا وجود ندارد اما باز هم اگر با هم بودیم، بهتر بود‌ چراکه مخالفانمان می‌خواهند بین جبهه پایداری و جبهه متحد اختلافات را عمیق‌تر نشان بدهند و ما باید نسبت به این توطئه هوشیار باشیم. ما باید روشی را اتخاذ کنیم که اختلافات به حداقل برسد.

* فارس: یعنی بدون اطلاع خودتان در دو لیست جبهه پایداری و متحد قرار گرفته‌اید؟

- میرکاظمی: نه اینکه پیش‌بینی نمی‌کردم. منظورم این است که به آنها نگفتم بنده را در لیستشان قرار دهند، اما آنها لطف کردند و بنده هیچگونه رایزنی در این مورد نکرده‌ام ولی در مورد درجه اصولگرایی افراد این۲ لیست نظر دارم.

* فارس: شما هیچ شرطی برای قرار گرفتن در لیست‌ها نداشتید؟

- میرکاظمی: شرطی نداشتم اما اگر شرایط لیست جبهه متحد طور دیگری می شد، نظرم را می‌گفتم.

* فارس: لیست جبهه پایداری  و لیست جبهه متحد را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

- میرکاظمی: هر دو لیست مناسب هستند البته ممکن است با برخی افراد اختلاف سلیقه و اختلاف نظر داشته باشیم که این مانع دوستی ما نخواهد شد ولی همانطور که توضیح دادم، در مورد درجه اصولگرایی برخی افراد نقطه نظرات شخصی دارم.

* فارس: نظرتان درباره رقابت دو جبهه اصول‌گرا با یکدیگر چیست؟

- میرکاظمی: امیدوارم رقابتی بدون تخریب و با اخلاق سیاسی شکل بگیرد تا زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات که یک موضوع بسیار و با ارزش برای کشور است، فراهم شود.

* فارس: می‌گویند جبهه پایداری که شما در لیست تهرانش هستید، ارتباط تشکیلاتی با جریان انحرافی دارد، نظرتان در این باره چیست؟

- میرکاظمی: به هیچ عنوان نمی‌توان پذیرفت که جبهه پایداری با جریان انحرافی ارتباط دارد. بنده همه اعضای جبهه پایداری را می‌شناسم. آنها بچه‌های مؤمن و مخلص هستند و هیچ گونه ارتباطی با جریان انحرافی ندارند اما اینکه عده‌ای بگویند هر کس دولت را قبول دارد، عضو جریان انحرافی است، حرف غلطی است. اینکه کسی یقه دولت را بگیرد و مدام انتقاد کند، خیلی اصولگرا است هم حرف غلطی است. ما خودمان خیلی نقد‌ها داریم و اصلا برخی نقد‌های بنده به دولت را خیلی‌ها نتوانستند مطرح کنند. برخی‌ها را می‌شناسم که خود را منتقد دولت می‌دانند ولی پشت پرده با جریان انحرافی ارتباط دارند که البته فعلا صلاح نیست به این امور بپردازیم. اصولگرا منافع ملی را و ارزشی را به هیچ چیز معامله نمی‌کند.

* فارس: برخی می‌گویند وزرای اخراجی دولت از جمله شما بعد از اخراج زبان به انتقاد دولت گشودید و تا زمانی که در دولت بود‌ید، در مقابله برخی اشتباهات سکوت کردید!

- میرکاظمی: به هیچ عنوان نمی‌توان چنین ادعایی را پذیرفت. بنده و بقیه دوستانم که دولت خدمت می‌کردیم، حتی در زمان فعالیت خود منتقد برخی اشتباهات دولت بودیم و آنها را به طور صریح اعلام می‌کردیم اگر ما اعتراض نمی‌کردیم که کارمان به اینجا نمی‌کشید. بحث‌های اینجانب در کمیسیونء‌های مجلس این مطالب را تصدیق می‌کند.

* فارس: به نظر شما چه کسانی از اختلاف بین جبهه پایداری و جبهه متحد سود می‌برد؟

- میرکاظمی: کسانی که اصولگرایان را قبول ندارند، به دنبال تشتت در جبهه اصولگرایی هستند. ما باید هوشیار باشیم و اجازه تفرقه در بین اصولگراها را ندهیم. ممکن است تعدادی از اعضاء جبهه پایداری و تعدادی از اعضاء جبهه متحد در انتخابات پیروز شوند و وارد مجلس شوند، بعد از انتخابات اینها با هم دوست خواهند بود و با محوریت ولایت به انقلاب اسلامی خدمت خواهند کرد. ما باید برای رقابت سالم بین اصولگرایان تلاش کنیم و اجازه ندهیم بداخلاقی‌ها و رقابت نادرست موجب تفرقه و اختلاف شود.

* فارس: ضروریات رقابت سالم انتخاباتی چیست؟

- میرکاظمی: کاندیداها باید به جای نفی دیگران خودشان را اثبات کنند. اینکه دیگران عیب دارند، بحث دیگری است. کاندیداها باید درباره خودشان صحبت کنند و برنامه‌های خودشان را بگویند که اگر وارد مجلس شدند، چه گلی می‌خواهند به سر مردم بزنند.

* فارس: مشارکت در این دوره از انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

- میرکاظمی: بیش از ۳۰ انتخابات از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون در کشور برگزار شده است و در تمامی این انتخابات ها دشمن بر طبل تحریم انتخابات و کاهش مشارکت کوبیده اما هیچ گاه نتیجه نگرفته است. در انتخابات اسفند امسال نیز شاهد نشاط انتخاباتی هستیم. اینکه گروه‌های مختلفی برای حضور در انتخابات اعلام موجودیت می‌کنند، نشان‌دهنده نشاط انتخاباتی است و ما نباید نسبت به این نشاط و شور انتخاباتی نگران باشیم.

* فارس: تلاش دشمن برای کاهش مشارکت به اوج خود رسیده است. آیا شما فکر می‌کنید تحریم‌های اخیر از جمله تلاش‌های دشمن برای کاهش مشارکت در انتخابات است؟

- میرکاظمی: دشمن ما جاهل است و همواره از جهل خود شکست می‌خورد. در دوران جنگ تحمیلی هر چقدر تعداد موشک‌های شلیک شده به سمت ایران افزایش می‌یافت، میزان حضور مردم در نماز جمعه‌ها بیشتر می‌شد. در انتخابات آتی نیز همین طور خواهد شد. تحریم‌ها نه تنها هیچ تاثیری در مشارکت مردم نخواهد داشت بلکه بر افزایش مشارکت نیز تأثیر خواهد گذاشت چراکه مردم برای مقابله با دشمن و حمایت بیشتر از نظام احساس مسئولیت خواهد کرد.

* فارس: برنامه شما برای حضور در مجلس چیست؟

- میرکاظمی: ابتدا بنده می‌گویم در صورت کسب رأی اعتماد مردم، به عنوان یک کارشناس در مجلس با نظر افراد و شخصیت‌های سیاسی نظرم تغییر نخواهد کرد. بنده نظر خودم را خواهم داشت و آن چراکه متوجه باشم، عمل خواهم کرد. برنامه‌ام بر فعالیت‌های اقتصادی استوار است لذا تلاش خواهم کرد قوانینی در مجلس تصویب شود که ضمانت اجرایی آن روشن باشد. مشکلات ما در حوزه اقتصاد تنها به دولت مربوط نمی‌شود. بعضا دولت مجبور است قانون مصوب مجلس را که اشکال اقتصادی دارد، اجرا کند‌ یعنی مجلس در قانون‌گذاری باید دقت بیشتری کند. در مسائل کلان اقتصادی بحث رشد اقتصادی، بحث‌های پولی، مالی و بحث تولید در کشور، بحث اشتغال مباحثی است که بدون راهکار نیست. اگر ما مسیر اصلاح را به خوبی طی کنیم، مجلس می‌تواند در اصلاح امور نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد. بحث انرژی بحث مهمی در مجلس است که امیدواریم بتوانیم پاسخگوی اعتماد مردم باشیم.

* فارس: در پایان از جنابعالی می‌خواهیم نسبت به این کلمات نظراتتان را بفرمایید.

محمود احمدی‌نژاد: متفاوت از دیروز

وزارت نفت: پیشانی اقتصاد کشور

جبهه متحد: جمعی از اصولگرایان کشور انشاء‌الله

جبهه پایداری: جمعی از اصولگرایان کشور

انتخابات: اراده ملی در تعیین سرنوشت

آیت‌الله مهدوی‌کنی: از علمای بزرگوار و انقلابی کشور

آیت‌الله مصباح یزدی: از علمای بزرگ، مطهری زمان و وزنه علمی کشور

رستم قاسمی: دوست 

ارز و سکه: نقل مجالس


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:06 AM ] [ یاسر جمالی ]

تعداد کل صفحات : 11 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
درباره وبلاگ

آمار و بازدید ها
کل بازدید:61238
تعداد کل مطالب : 165
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه 29 مرداد 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 5 اسفند 1390