مجلس نهم را انتخاب کنید ....
دیگر امکانات

سخنگوی جبهه پایداری گفت:‌ در زمان شکل گیری مجلس هشتم گفتمان غالب اصولگرایان حفظ اکثریت اصولگرایان مجلس هفتم بود که باعث حضور جریانات سیاسی مختلف شد.

مجلس نهم:  کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری در همایش مشارکت حداکثری در انتخاب اصلح که به همت بسیج دانشجویی دانشکده دندان‌پزشکی شاهد برگزار شد، اظهار داشت: باید به انتخابات یک نگاه عبادتی داشته و پایبند به اصول و ارزش های اسلامی باشیم.

وی با اشاره به روند تشکیل مجالس بعد از انقلاب، گفت: مجلس اول تا سوم محل رقابت بین موافقین و مخالفین بود و مجلس چهارم و پنجم با مدیریت دولت سازندگی در رقابت‌ها شکل گرفت.

وی ادامه داد: با شکل گیری دوم خرداد ۷۶ با گفتمانی که غالب شد، مردم پا به عرصه انتخاباتی گذاشتند، به گمان اینکه کشور دچار تغییرات زیاد می شود.

باقری لنکرانی با بیان اینکه مجلس ششم اوج اقتدار اصلاح طلبان بود، افزود: شعار دولت وقت مبنی بر اینکه در مجلس پنجم مشکل داشتیم، از جمله استیضاح وزیرانی مثل مهاجرانی که اخیرا هم با شرکتی در میهمانی پادشاه عربستان عاقبت به شرّ شد، نتوانستیم آنطور که گفتیم عمل کنیم.

سخنگوی جبهه پایداری مجلس هفتم را یک مجلس استثنا در دوران شکل گیری مجالس دانست.
وی گفت: مجلس هفتم، مجلسی بود که در آن دولت و مجلس موافق هم بودند و روند توجه به اصول و مبانی مصوبات انقلاب اسلامی از دوره های قبل بارزتر بود. این مجلس تکنیک مدارانه تر عمل کرد.

باقری لنکرانی با بیان اینکه مجلس هشتم حرکت روبه عقب بود، تصریح کرد: در زمان شکل‌گیری مجلس هشتم گفتمان غالب اصولگرایان، حفظ اکثریت اصولگرایان مجلس هفتم بود که در کنار هم بتوانند بر حفظ مجلس هشتم، وحدت لازم را داشته باشند تا این عمل وحدت آنان مانع رأی اصلاح طلبان شود. این در حالی بود که آنان در تهران فقط آقای محجوب را داشتند.

سخنگوی جبهه پایداری افزود:‌ نگاه سیاسی که به مجلس هشتم بود باعث حضور نمایندگانی در مجلس شد که خود را نمایندگان گروه ها و جریانات سیاسی می دانستند؛ چراکه تفکر اصولگرایان این بود که با تفرق آنان، اصلاح طلبان رأی می آورند.

وی با بیان اینکه عملکرد مجلس هشتم در گفتمان سازی و اثرسازی کارنامه ضعیف تری داشت، اذعان داشت: رهبر بر ارزیابی کارنامه مجلس هشتم فرمودند، مجلس هشتم بر عرصه بین الملل گفتمان و موضع خوبی داشت از جمله برخی از مصوبات بین المللی مجلس که جلوتر از اقدامات دولت بود.

باقری لنکرانی ادامه داد: متأسفانه در مجلس هشتم لابی ها و قدرتمندان مالی نفوذ زیادی داشتند که این روند خوبی برای مجلس قانون‌گذار نیست.

سخنگوی جبهه پایداری گفت: انقلاب با وجود مطالبات جدید مردم و گفتمانی حرکت کردن آنان وارد فاز جدیدی شده است و باید ساز و کار انتخاب نمایندگان، گفتمانی باشد در نتیجه ظرفیت مجلس نهم نباید متأثر از کانون های قدرت باشد. گفتمانی حرکت کردن مردم از یک ارتقاء مهم در فضای سیاسی کشور است و از مصداق های عامه مردم که جلوتر از خواص جامعه حرکت می کنند، همین مسأله است.

وی موضع جبهه پایداری را در ارتباط با جریان انحرافی این گونه شرح داد: بیانیه ۹ دی جبهه پایداری در ارتباط با جریان انحرافی گویای این مطلب است که این جریان از یک جهت با حاشیه‌سازی‌ها جلوی خدمات دولت را می گرفت که نتیجه آن فساد بود و از جهت دیگر بعضی ها به خاطر بدست آوردن موقعیت اجرایی خودشان را در یک جایگاه و مرتبه معرفت‌شناسی و برتر جایگاه دینی می دانستند. جریان انحرافی از این منظر بسیار خطرناک‌تر و عمیق‌تر بود.

باقری لنکرانی در ادامه افزود: در بیانیه جبهه پایداری به صراحت به عدم حضور در لیست انتخاباتی به افرادی که همراهی در جریان انحرافی داشتند، اشاره شده است.

سخنگوی جبهه پایداری در پایان خاطر نشان کرد: مردم در این دوره انتخابات گفتمانی رأی می دهند و مطالبه‌گری مردم خارج از جریانات سیاسی و احزاب است. مطمئنا کسی به دنبال فهرست مشخصی برای حضور در مجلس نیست و این موضوع شور انتخاباتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران


ارسال شده توسط : یاسر جمالی
ادامه مطلب
[ یک شنبه 7 اسفند 1390 8:11 AM ] [ یاسر جمالی ]

درباره وبلاگ

آمار و بازدید ها
کل بازدید:61251
تعداد کل مطالب : 165
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه 29 مرداد 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 5 اسفند 1390