طبق دستورات دینی در مال حلال نیز حساب و کتاب است و هیچ فردی حق ندارد با اسراف و هزینههای فراوان در انتخابات شرکت کند.
حجت الاسلام ابراهیمی:دوربودن از مراکز قدرت و ثروت؛ ویژگی نماینده اصلح از نگاه مقام معظم رهبری
دو جریان پنهان انحرافی و فتنه در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور دارند ولی دیده نمی شوند و این دو جریان حضور خود را در انتخابات اعلام کرده اند، البته لازم به تاکید است که این دو جریان از خارج از کشور تغدیه می شوند.
مجلس نهم : حجت الاسلام حسین ابراهیمی، عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درگفت وگو با ندای انقلاب در خصوص اندیشه های بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری درمورد ویژگی های نماینده اصلح گفت: براساس فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، نماینده اصلح باید دارای شایستگی های لازم و تعیین شده برای ورود به مجلس باشد.
عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: فردی که می خواهد به عنوان نماینده مردم در مجلس نقش آفرینی کند باید دارای امتیازاتی باشد که یکی از این امتیازات مقام علمی وی است این بدان معناست که نماینده باید تخصص کافی برای حضور در مجلس را داشته باشد.
نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعهد به نظام و سوابق انقلابی مهمترین امتیاز نماینده است، گفت: این امر نشان دهنده لیاقت و شایستگی فرد بوده و همچنین گذشته فرد بیانگر این است که وی می تواند فعالیت های مهم را به انجام برساند.
نماینده اصولگرای مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری در مورد ویژگی های نماینده اصلح گفت: نماینده باید دارای تدین، شجاعت، قدرت برخورد با مسائل و روح بلند باشد تا بتواند در شرایط دشوار با اقتدار برخورد کند؛ همچنین از نظر عقلانی وکیل مردم در مجلس شورای اسلامی باید دارای تفکر و اندیشه به روز بوده و در مقابل مشکلات با سعه صدر برخورد و انتقاد پذیر باشد.
حجت الاسلام ابراهیمی در ادامه افزود: ولایتمداری یکی از نکات مهم در خصوص نماینده است، اگر در یک نظام ولایی نماینده ولایت مدار نباشد نمی تواند جهت گیری های خود را به نحو احسن تنظیم و قدرت تشخیص دشمن و دوست را نخواهد داشت، بر این نکته نیز تاکید می شود که نماینده باید ظلم ستیز بوده و با محرومان ارتباط و درعین دلسوزی برای مردم، کاردان نیز باشد، بنابراین می توان گفت که ویژگی های ذکر شده می تواند از شرایط نماینده اصلح باشد.
عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت دوری کاندیداها از مراکز ثروت و قدرت و نحوه تشخیص این افراد گفت: افراد وابسته به کانون های ثروت و قدرت تا حدودی قابل شناسایی هستند، افرادی که با کمک دو عامل ثروت قدرت سعی در ورود به مجلس را داشته باشند وام دار خواهند بود و به طور قطع نمی توانند نمایندگان مناسبی برای مردم باشند.
نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم در محیط های کوچک می توانند به سهولت این افراد را شناسایی کنند این در حالی است که در شهرهای بزرگ شناسایی این افراد دشوارتر است، بنابراین مردم در صورت نداشتن اطلاعات کافی برای شناسایی فرد اصلح می توانند با افراد قابل اعتماد و خبره مشورت کنند.
نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دو جریان پنهان در دوره نهم مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دو جریان پنهان انحرافی و فتنه در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور دارند ولی دیده نمی شوند و این دو جریان حضور خود را در انتخابات اعلام کرده اند، البته لازم به تاکید است که این دو جریان از خارج از کشور تغدیه می شوند.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه همیشه نمی توان در سیاست به علم رسید، گفت: همچنین نمی توان از احتمالات نیز به سادگی عبور کرد بنابراین باید آن ها را به دقت بررسی کرد، لذا در این گونه موارد که در پشت پرده مسائلی وجود دارد افراد باید با نخبگان و معتمدین مشورت و هم فکری کنند تا در دام این جریانات فتنه و انحراف وارد نشوند.
عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی های شهید مدرس به عنوان الگوی نمایندگان گفت: شهید مدرس دارای ویژگی های بسیار بزرگی بودند که می توان به علم، کمال، ایمان و باور قلبی به سخنان پیامبر و ائمه معصومین اشاره کرد.
حجت الاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: مدرس فردی شجاع و دارای صراحت لهجه بود و از گفتن حقیقت هراس نداشت و با هیچ فردی مصامحه نمی کرد و در مقابل استبداد و ظلم می ایستاد، این ویژگی ها، ایشان را جاودانه کرد؛ بنابراین نمایندگان باید ایشان را الگوی خود قرار دهند.
مجتبی شاکری:وصیت نامه امام خمینی(ره) معیار مهمی برای انتخاب نماینده شایسته است
اگر برخی کاندیداها از بیتالمال برای تبلیغات انتخاباتی هزینه کنند، گناه بزرگی مرتکب شدهاند و مراجع قضایی و سازمان بازرسی باید به سرعت وارد عمل شوند و با آنها برخورد کنند.
مجتبی شاکری عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتوگو با ندای انقلاب با اشاره به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری در مورد دوری کاندیداها از صاحبان قدرت و ثروت گفت: انقلاب با اصول و ارزشهای اسلامی پیوند تنگاتنگی دارد و طبق این ارزشها کسانی که وابسته به مراکز قدرت و ثروت باشند اجازه ندارند از طریق ناشایست در انتخابات کاندیدا شوند.
وی اظهار کرد: لیاقت و کارآمدی موجب میشود که افراد در معرض انتخاب مردم قرار گیرند و شایستگی این را پیدا کنند که در مسیر گفتمان انقلاب اسلامی حرکت کنند و سعادتمند شوند.
شاکری با ذکر اینکه وصیت نامه الهی و سیاسی امام خمینی(ره) معیار مهمی برای انتخاب نماینده شایسته است، گفت: باید در انتخاب خود از این مرجع و منبع استفاده کنیم و آن را محور و معیار انتخاب شایسته مخصوصا در زمینه نماینده مجلس قرار دهیم.
این کارشناس سیاسی عنوان کرد: مجلس جایگاه کسانی نیست که با نیرنگ، فریب و تبلیغات و هزینههای نجومی بخواهند وارد آن شوند و خود را در جایگاه قدرت قرار دهند، مجلس مکانی برای دفاع از انقلاب اسلامی و خدمت به مردم است.
عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی افزود: رسانهها و کسانی که دغدغه گفتمان امام(ره) و انقلاب و ارزشها را دارند باید نسبت به تبلیغات کاندیداها برای مردم اطلاعرسانی کنند، البته قانون برای تبلیغات شرایطی را مقرر کرده است اما شفافسازی هزینههای کاندیداها یک امر مهم است.
شاکری اظهار کرد: اگر کسانی بخواهند با هزینههای فراوان رأی مردم را کسب کنند و از این طریق مردم را فریب دهند، هیچگاه شایسته نمایندگی مردم را نخواهند داشت و آگاه کردن مردم یک تکلیف شرعی است، مردم باید کاندیدایی که وابسته به مراکز قدرت و ثروت است را بشناسند.
وی تأکید کرد: حتی اگر یک کاندیدا از ثروت شخصی خود هزینههای انتخاباتی زیادی را متحمل شود، نظام نسبت به آن حساس است و اگر برخی کاندیداها از بیتالمال برای تبلیغات انتخاباتی هزینه کنند، گناه بزرگی مرتکب شدهاند و مراجع قضایی و سازمان بازرسی باید به سرعت وارد عمل شوند و با آنها برخورد کنند.
عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پایان بیان کرد: طبق دستورات دینی در مال حلال نیز حساب و کتاب است و هیچ فردی حق ندارد با اسراف و هزینههای فراوان در انتخابات شرکت کند زیرا در این صورت او نماینده شایسته و دلسوزی برای مردم نخواهد بود و این امر با معیارهای امام(ره) و مقام معظم رهبری تناقض دارد.